Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Dymanko rozpoczęło się już ponad rok temu wraz z pojawieniem się NEW 3DSa od Nintendo. 

Opublikowano

Gry na xbox one s beda wygladac lepiej niz na zwyklym xboxie. A pozniej gry na scorpio bede wygladac jeszcze lepiej niz na xboxone i xbox s...normalnie jak na rynku smartfonow gdzie jest wiele wersji jednego modelu.

Opublikowano

Raczej chodzi o wsparcie tego HDR dla nowych TV. Bebechy konsoli są chyba takie same.

Opublikowano

Raczej chodzi o wsparcie tego HDR dla nowych TV. Bebechy konsoli są chyba takie same.

Sprawę skomentował Rod Fergusson – szef studia The Coalition – który nie ukrywa, że Gears of War 4 będzie działać i wyglądać lepiej na nadciągającym urządzeniu. Microsoft zapowiadając urządzenie wspomina głównie o mniejszych gabarytach, ale Fergusson zaznacza, że konsola jest również potężniejsza (lepszy GPU i CPU) i tę moc udało się wykorzystać deweloperom. Dzięki temu możemy mieć pewność, że podczas niektórych fragmentów rozgrywki – tych bardziej wymagających – Gearsy będą działać lepiej na Xbox One S.

:gayos:

Opublikowano

a teraz tak poważnie bo mnie ciekawi - ile trzeba realnie wydać na blachę żeby w pełni uciągnęła zapowiedziane gry na W10?

3tys wystarczy na dzień dzisiejszy i gry będą wyglądać lepiej sądząc po przykładzie Forzy Apex. Zakup kloca kompletnie stracił sens.

Opublikowano

Jak dobrze że sprzedalem szrota i preorder na slimke już złożony :banderas:

Beka z ludzi którzy kupią blachę za dwa razy większa cenę żeby grać w forze apex xdddddd

Opublikowano

No ale już 3 tys. zł styknie ;)

Opublikowano

Wszystkie gry będą na win10 jakbyś nie zauważył. Ja już takiego pc mam więc na cholery mi kloc wytłumaczcie mi proszę?

Edytowane przez mattaman

Opublikowano

a teraz tak poważnie bo mnie ciekawi - ile trzeba realnie wydać na blachę żeby w pełni uciągnęła zapowiedziane gry na W10?

3tys wystarczy na dzień dzisiejszy i gry będą wyglądać lepiej sądząc po przykładzie Forzy Apex. Zakup kloca kompletnie stracił sens.

to już wolę zostać z praktycznym laptopem a do gier mieć konsole za 1,5k golda.

do tego ten konsolowy feeling że wkładam płytę i gram. no dobra instaluje i gram. zapewne jeszcze update, okazjonalnie się gdzieś zaloguje i coś ustawie ale gram.

Opublikowano

RDR 2 praying.gif

RDR 3 :[

RDRedemption 2 moze oznaczac jacka marstona, a tego by nikt nie chcial.

Opublikowano

no już biegnę po kompa za kilka tauzenów. jak ktoś już ma to się cieszy, cool. ja tam nie mam parcia na 15 kilowy generator ciepła.

bansai, red dead revolver nie liczę (i w sumie mało kogo obchodzi) więc dla mnie 2

Opublikowano

Niby dlaczego? Parę lat po końcówce RDR, zmężniałby i zmieniłby (pipi)owy zarościk i git

Opublikowano

Wszystkie gry będą na win10 jakbyś nie zauważył. Ja już takiego pc mam więc na cholery mi kloc wytłumaczcie mi proszę?

gierke na konsole kupisz w pudelku i jak sie znudzi to sprzedasz

na pc kupisz tylko cyfre z ms store za 60$ i sobie możesz ja zabrać do grobu

kumasz różnice czy dalej nie bardzo?

Opublikowano

polaris będzie też zasilał ps neo, takze nie spodziewam się duzzej roznicy.

Opublikowano

no już biegnę po kompa za kilka tauzenów. jak ktoś już ma to się cieszy, cool. ja tam nie mam parcia na 15 kilowy generator ciepła.

Przecież tu nie chodzi o to żeby zmieniać konsole na pc. Tylko o to, że teraz zakup Xone nie ma sensu.

Opublikowano

Niby dlaczego? Parę lat po końcówce RDR, zmężniałby i zmieniłby (pipi)owy zarościk i git

On juz w koncowce RDRed byl rzekomo zmeznialy, ale gdzies po drodze znalazl chyba kij z ktorym sie zaprzyjaznil i wyszlo jak wyszlo. :[

TFU

Opublikowano

a może jakies potwierdzenie inne niz tłumaczenie redaktorzyny z ppe?

http://www.vg247.com/2016/06/14/xbox-one-s-is-more-powerful-than-the-regular-xbox-one/

Xbox One S is more powerful than the regular Xbox One

Head of The Coalition, Rod Fergusson, Gears of War 4 developers told Polygon the game will actually benefit from some of the increased power.

Gears of War 4 dynamically scales the resolution in both single-player and multiplayer, to maintain the frame-rate targets for each. According to Fergusson, the team was able to utilise the extra power in the Xbox One S to reduce the frequency of frame-rate and resolution penalties in demanding spots.

Typ od gearsów 4 wystarczy, czy dalej za mało wiarygodne? xD

Opublikowano

Przecież tu nie chodzi o to żeby zmieniać konsole na pc. Tylko o to, że teraz zakup Xone nie ma sensu.

A zakup Pc za kilka tysięcy ma? xddddddddddddddd

Opublikowano

może i nie ma sensu jak masz już mocnego kompa. 

zresztą pc gaming :yao: nie zapominaj bejbe w jakiej dzielnicy się znalazłeś :D

e: dzięki suteq. znowu mi się wpierdzielili postami ale uratowałeś konwersację :lapka:

Edytowane przez Colin