Opublikowano 14 czerwca 20168 l Tylko że mając win10 Pc to jakbyś już miał xboxa więc po co kupować to samo drugi raz?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l jeszcze tej wiejskiej sepleniacej waginy tu brakowalo xDDD Ficuś trochę racji ma że kończą się argumenty i zaczyna się personalny podjazd. Jak widać działa to w obie strony xD Edit: Czyli tak naprawdę mamy Xbox One Sneo? Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Kyo
Opublikowano 14 czerwca 20168 l a może jakies potwierdzenie inne niz tłumaczenie redaktorzyny z ppe? http://www.vg247.com/2016/06/14/xbox-one-s-is-more-powerful-than-the-regular-xbox-one/ Xbox One S is more powerful than the regular Xbox One Head of The Coalition, Rod Fergusson, Gears of War 4 developers told Polygon the game will actually benefit from some of the increased power. Gears of War 4 dynamically scales the resolution in both single-player and multiplayer, to maintain the frame-rate targets for each. According to Fergusson, the team was able to utilise the extra power in the Xbox One S to reduce the frequency of frame-rate and resolution penalties in demanding spots. Typ od gearsów 4 wystarczy, czy dalej za mało wiarygodne? xD Pamietam, jak DonXboxo pisal, ze MS nigdy czegos takiego nie zrobi! BO TAK MOWILI ! (wazne ze Mazzeo wierzy we wsteczna kompatybilnosc za 3 lata, bo MS to wczoraj oglosil ! xD)
Opublikowano 14 czerwca 20168 l E3 za nami można by rzec, lepsze show miało SONY, naprawdę dużo konkretów, szkoda tylko, że dat wydania zabrakło, tu M$ wypadł lepiej skupił się na końcówce tego roku i początku przyszłego SONY za to do(pipi)ało grami które do końca 2020 powinny się ukazać. Nowy GOD wygląda rewelacyjnie to na pewno nie będzie czwarty raz to samo, już teraz widać wiele nowego, Days Gone również na plus takie nie co inne last of us ?! tak czy siak mnie giery z zombie jakoś nie jarają, ale jednak to nowe IP które już teraz pokazuje pazury więc Brawo SONY! Spiderman również na plus, zapowiada się kozacko! ten cały Horizon zaczyna nabierać kształtów choć mnie i tak do siebie nie przekonuje, to już to Detroit Become Human bardziej mnie za intrygowało Gdy by nie te przecieki M$ nie wypadł by gorzej no ale jednak były więc wypadł, XBOX S prezentuje się bardzo ładnie będzie trzeba walnąć up, Forza Horizon 3 to najlepsze co było pokazane i mimo, że nie jestem mega fanem racerów to jedna tu należy ich pochwalić ładnie to wszystko wyglądało efekt wow obecny, GeoW 4 jako tako, ogólnie wygląda fajnie miał parę fajnych momentów, no ale jakoś bez zgrzewy Halo Wars 2 mnie w ogóle nie jara, Recore to będzie gniot na max 6-7 a morze złodziei to dalej wielka nie wiadoma. DR4 zapowiada się fajnie choć jak wcześniej wspomniałem ja + zombie = brak zgrzewy. Za to Scalebound dalej robi robotę, początek był dziwny ale później wszystko fajnie się rozkręciło, gra zyskała na płynności wreszcie No i ten cały scorpio eh no sam nie wiem... Najlepsze co było mi dane zobaczyć to oczywiście Dishonored 2, które w 100% spełniło moje oczekiwania na drugim miejscu stawiam For Honor, mega animacja walki, nie ma przenikania tylko wszystko na wszystko fajnie reaguje nr 3 to nowy God of War świeże nowe podejście trafiło do mnie w 100% Rozczarowania Recore myślałem, że to będzie coś lepszego, nowy ghost recon wygląda po prostu słabo ! i najważniejsze wszystkie gry z ONE na PC, to co PC masterrace plus PS4 NEO w domu ?! Ogólnie dobre E3 choć myślałem, że będzie lepsze, a no i końcówka roku znowu należy do MS. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Soul
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ładnie Microsoft strzelił sobie w kolano z tym mocniejszym Xbox One S. Po cichu, by nie robić zamieszania. Chyba tak jest najgorzej.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Teraz slimka, potem skorpio, wszystko w jednym ekosystemie milosci Krola Spencera do swoich podwladnych A sonyklapy co tam? Moze pomozcie wybrac Panu Kojima Prodakszyn silnik do swojej najnowszej gry bo jak narazie przewidywana premiera to polowa 2019 XDDDD
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ocho - 3 razy beda chlopy konsolke wymieniac, ale PC z normalna rozdzielczoscia i grami w 60fpsach za 3 kafle, to juz za drogo xDDDD Edytowane 14 czerwca 20168 l przez easye
Opublikowano 14 czerwca 20168 l A propos Sneo, czy Spencer przypadkiem nie mowil jakos niedawno ze oni nie sa zainteresowani polsrodkami? I ze idea Xboxa 1.5 nie wydaje im sie fajna?Jesli dobrze kojarze to troche smiesznie to teraz wyglada.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l A propos Sneo, czy Spencer przypadkiem nie mowil jakos niedawno ze oni nie sa zainteresowani polsrodkami? I ze idea Xboxa 1.5 nie wydaje im sie fajna? Jesli dobrze kojarze to troche smiesznie to teraz wyglada. bo to nowy xbox jak iphone co roku nowy model, do tego bedzie dążyć branżunia
Opublikowano 14 czerwca 20168 l i król spencer będzie kąpał się w tauzenach od xbotów, którzy będą mu myć stopy. głodne. spragnione kolejnego teraflopa i halo 12. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Andżej
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Jest info ze tylko ma rozdzialka mniej latac wiec nie wyglada mi to na jakis super duper upgrade.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ocho - 3 razy beda chlopy konsolke wymieniac, ale PC z normalna rozdzielczoscia i grami w 60fpsach za 3 kafle, to juz za drogo xDDDD No, ale przecież pc gaming taki zły TV, pad w łapie i gry lepiej działające niż na klocku. Faktycznie porażka
Opublikowano 14 czerwca 20168 l No wlasnie myk polega na tym ze jak juz człowiek musi wymienic PC to zupełnie przez przypadek za 3k kupuje mocniejsza wersje XONE.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l czy haven zmienil juz obóz na zieloncyh? to dobrze. dream team greenboys mazzeo daddy i steryd został wzbogacony o wybitnego matematyka havena. To nie może sie nie udac.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l A propos Sneo, czy Spencer przypadkiem nie mowil jakos niedawno ze oni nie sa zainteresowani polsrodkami? I ze idea Xboxa 1.5 nie wydaje im sie fajna? Jesli dobrze kojarze to troche smiesznie to teraz wyglada. bo to nowy xbox jak iphone co roku nowy model, do tego bedzie dążyć branżunia Mam nadzieje że branża będzie miała to w (pipi)e a MS się na tym przejedzie. Edit - nie wiem czy to przypadek ale po E3 PSN jak by szybciej działa - demko RE pobiera się na oko z prędkością 8 MB/s zamiast obesranych 3,5. Sony takie dobre Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Kyo
Opublikowano 14 czerwca 20168 l kumacie czacze, macie produkt xbox, w 3 wersjach, na kazdej gra bedzie wygladac inaczej, czy to nie przypomina pc? tak. Zresztą to zawsze był szrot w owczej skórze, nawet pis tak was nie wy%$##% jak microsoft was $%$#$%$
Opublikowano 14 czerwca 20168 l No to zupełnie inna sytuacja jak na konsolach Sony, gdzie będzie PS4 i PS4 Neo. Albo jak na konsolach Nintendo, gdzie jest 3DS i New 3DS. Jezu, je,bać konsole. Kupujesz smoka i grasz przez lata. Kupujesz konsolę i co dwa lata upgrade, płatne online, gier nie ma, nie zostaje nic jak tylko pisać na forach dla konsolomaniaków jaka to konsola jest świetna żeby we własnym umyśle uzasadnić wyje,banie 2k gelda na plastikową zabawkę (w błoto)
Opublikowano 14 czerwca 20168 l sony na strazy prawdziwych konsol, prawdziwy singleplayer, prawdziwe pudeleczka
Opublikowano 14 czerwca 20168 l sytuacja jest inna, pomijajac ze neo oficjalnie nie ma. ps4 to silny mezczyzna, xone to chłopiec z zanikiem mięsni. a teraz dodają do ekipy transwestytę i babochłopa.