Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

Jezu, je,bać konsole. Kupujesz smoka i grasz przez lata. 

me_1080p_hyper.png

21 fps xddd a na xbonie 60 fps xddd jak zwierzeta na taborecie

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Zapominacie o new 3dsie lel. Ja tam sie ciesze z slimki i biorę <3

masz takie małe mieszkanie ze czekałeś na miniaturke?

Opublikowano

Horizon na razie gra targów. Tylko te Guerilla (pipi)a mać

Opublikowano

uwaga złota myśl

z xboxem slima mają problemy tylko ci co go nie kupią

Orzeszek 2016.

Opublikowano

Jezu, je,bać konsole. Kupujesz smoka i grasz przez lata.

me_1080p_hyper.png

21 fps xddd a na xbonie 60 fps xddd jak zwierzeta na taborecie

16 AF, Hyper, na X masz Low (w 900p?) i 30 klatkach. Możesz ustawić sobie wszystko na High, Ultra i grać jak na Scorpio w 60fpsach

Edytowane przez easye

Opublikowano

Horizon na razie gra targów. Tylko te Guerilla (pipi)a mać

Eee, po tym pokazie raczej jestem spokojny, widac ze mieli dosc KZ i zrobili gierke taka jaka chcieli.

Opublikowano

Zapominacie o new 3dsie lel. Ja tam sie ciesze z slimki i biorę <3

masz takie małe mieszkanie ze czekałeś na miniaturke?

nie zmiescil by mi sie w regale

Opublikowano

uwaga złota myśl

z xboxem slima mają problemy tylko ci co go nie kupią

Orzeszek 2016.

no mnie du,pa swędzi xD

Opublikowano

też chyba kupie bydlaka kasztana białego, postawionego na sztorc :banderas:

Opublikowano

czyli jednak bedzie lepszy i gorszy sort na xboxie :obama: Czas zrobić upgrade :banderas:

Zawiało chorągwią.

Opublikowano

Pamiętajcie że Don nie kupi mocniejszego xboxa, sam tak pisał. A reszta botów bardzo gardziła ruchem sony z neo więc raczej też nie kupią scorpionów. No chyba że są hipokrytami, pozdrawiam. :)

Opublikowano

ja nie zamierzam kupować ani Ski ani Scorpio, ani Neo. zostanę przy grubasku i kupię w tym roku zwykłą czwórkę i będe kontent, pluję na te półśrodki ;) 

Opublikowano

Ja zamierzam kupic obie. Ciekawe na ktorej konsoli ogram juz kolejne RDR - na Neo czy Scorpionie. Beda piekne chwile.

Opublikowano

Xboty juz widze dupy nadstawione, przesiadka na slimke a pozniej na scorpio.

Opublikowano

Liczyłem że Sony pokaże nowego Gowa i jest. I co ja widzę? God of War wszedł w full retard mode. Zamiast rozwinąć walkę, puzzle, elementy platformowe i poziomy to oni już szykują kolejny s(pipi)iony cinematic experience(jakby tego Sony miało mało) z bezużytecznym drzewkiem umiejętności i zdobywaniem poroży jeleni. Obok Scalebound GoW to kolejny zawód dla mnie.

Spiderman na plus. Świetny design stroju i kawałki rozgrywki widoczne na trailerze nastrajają raczej pozytywnie. Insomniac jako deweloper też na plus bo w każdą ich grę zawsze przyjemnie mi się grało.

The Last Guardian odatowany, trailerek jest, także ok. Jaram się, tylko żeby któreś z tej dwójki nie odłożyło łyżki na koniec gry. :o

Co się stało z Resident Evil 7? Co to jest? :whyyy:

Edytowane przez Crying_Wolf

Opublikowano

Sam pisaleś, że pieniazki na neo odłożone xD

Opublikowano
 Co się stało z Resident Evil 7? Co to jest? :whyyy:

Tesknimy za 6ka?

Opublikowano

Jakie neo? Nic nie wiemy o tym sprzecie, a micro juz wydaje mocniejszego xbona i zapowiedzial kolejnego.

Opublikowano

Jakie neo? Nic nie wiemy o tym sprzecie, a micro juz wydaje mocniejszego xbona i zapowiedzial kolejnego.

No no xD

w4k5YA2.png

Opublikowano

Pamiętajcie że Don nie kupi mocniejszego xboxa, sam tak pisał. A reszta botów bardzo gardziła ruchem sony z neo więc raczej też nie kupią scorpionów. No chyba że są hipokrytami, pozdrawiam. :)

Przecież Scorpio to nowa generacja z kompatybilnością wsteczną w standardzie, a nie Xone 1.5 

Ktoś tu chyba targów nie oglądał.

Edytowane przez DonSterydo