Opublikowano 14 czerwca 20168 l Jezu, je,bać konsole. Kupujesz smoka i grasz przez lata. 21 fps xddd a na xbonie 60 fps xddd jak zwierzeta na taborecie
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Zapominacie o new 3dsie lel. Ja tam sie ciesze z slimki i biorę <3 masz takie małe mieszkanie ze czekałeś na miniaturke?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l uwaga złota myśl z xboxem slima mają problemy tylko ci co go nie kupią Orzeszek 2016.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Jezu, je,bać konsole. Kupujesz smoka i grasz przez lata. 21 fps xddd a na xbonie 60 fps xddd jak zwierzeta na taborecie 16 AF, Hyper, na X masz Low (w 900p?) i 30 klatkach. Możesz ustawić sobie wszystko na High, Ultra i grać jak na Scorpio w 60fpsach Edytowane 14 czerwca 20168 l przez easye
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Horizon na razie gra targów. Tylko te Guerilla (pipi)a mać Eee, po tym pokazie raczej jestem spokojny, widac ze mieli dosc KZ i zrobili gierke taka jaka chcieli.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Zapominacie o new 3dsie lel. Ja tam sie ciesze z slimki i biorę <3 masz takie małe mieszkanie ze czekałeś na miniaturke? nie zmiescil by mi sie w regale
Opublikowano 14 czerwca 20168 l uwaga złota myśl z xboxem slima mają problemy tylko ci co go nie kupią Orzeszek 2016. no mnie du,pa swędzi xD
Opublikowano 14 czerwca 20168 l czyli jednak bedzie lepszy i gorszy sort na xboxie Czas zrobić upgrade
Opublikowano 14 czerwca 20168 l czyli jednak bedzie lepszy i gorszy sort na xboxie Czas zrobić upgrade Zawiało chorągwią.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Pamiętajcie że Don nie kupi mocniejszego xboxa, sam tak pisał. A reszta botów bardzo gardziła ruchem sony z neo więc raczej też nie kupią scorpionów. No chyba że są hipokrytami, pozdrawiam.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l ja nie zamierzam kupować ani Ski ani Scorpio, ani Neo. zostanę przy grubasku i kupię w tym roku zwykłą czwórkę i będe kontent, pluję na te półśrodki
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ja zamierzam kupic obie. Ciekawe na ktorej konsoli ogram juz kolejne RDR - na Neo czy Scorpionie. Beda piekne chwile.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Xboty juz widze dupy nadstawione, przesiadka na slimke a pozniej na scorpio.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Liczyłem że Sony pokaże nowego Gowa i jest. I co ja widzę? God of War wszedł w full retard mode. Zamiast rozwinąć walkę, puzzle, elementy platformowe i poziomy to oni już szykują kolejny s(pipi)iony cinematic experience(jakby tego Sony miało mało) z bezużytecznym drzewkiem umiejętności i zdobywaniem poroży jeleni. Obok Scalebound GoW to kolejny zawód dla mnie. Spiderman na plus. Świetny design stroju i kawałki rozgrywki widoczne na trailerze nastrajają raczej pozytywnie. Insomniac jako deweloper też na plus bo w każdą ich grę zawsze przyjemnie mi się grało. The Last Guardian odatowany, trailerek jest, także ok. Jaram się, tylko żeby któreś z tej dwójki nie odłożyło łyżki na koniec gry. :o Co się stało z Resident Evil 7? Co to jest? Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Crying_Wolf
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Xboty juz widze dupy nadstawione, przesiadka na slimke a pozniej na scorpio. Sam pisaleś, że pieniazki na neo odłożone xD
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Xboty juz widze dupy nadstawione, przesiadka na slimke a pozniej na scorpio. Sam pisaleś, że pieniazki na neo odłożone xD Jakie neo? Nic nie wiemy o tym sprzecie, a micro juz wydaje mocniejszego xbona i zapowiedzial kolejnego.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Xboty juz widze dupy nadstawione, przesiadka na slimke a pozniej na scorpio. Sam pisaleś, że pieniazki na neo odłożone xD Jakie neo? Nic nie wiemy o tym sprzecie, a micro juz wydaje mocniejszego xbona i zapowiedzial kolejnego. No no xD
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Pamiętajcie że Don nie kupi mocniejszego xboxa, sam tak pisał. A reszta botów bardzo gardziła ruchem sony z neo więc raczej też nie kupią scorpionów. No chyba że są hipokrytami, pozdrawiam. Przecież Scorpio to nowa generacja z kompatybilnością wsteczną w standardzie, a nie Xone 1.5 Ktoś tu chyba targów nie oglądał. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez DonSterydo