Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

Co się stało z Resident Evil 7? Co to jest? :whyyy:

Tesknimy za 6ka?

Zdecydowanie poprzedni kierunek dla serii pod względem rozgrywki był dla mnie ciekawszy. Zmiany dość drastyczne, po sześciu częściach przejście z tpp do fpp. :mog:

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Klapy widzę strach w oczach i wsteczna kompatybilność Scorpio wraz z akcesoriami odbierana jest negatywnie :yao:

Za to jak wyjdzie ps5 bez wstecznej i z remasterami z ps4 to obesr,aja sie ze szczęścia xD tak bardzo gardzę

Opublikowano

Jaki ten Xbox musi być (pipi)owy, skoro boty w co 2 poscie fapuja na zapowiedz nowej konsoli za 2 lata...

Opublikowano

Jedyne co jest chu,jowe to twoje posty :lapka: ja tu tyko komentuje klaperską patologie

Opublikowano

strach w oczach klapow... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Konfa Sony zaorala totalnie cale to E3, nie dosc ze zrobili swietne show z praktycznie samymi exami [not available on windows 10 xD], to dodatkowo Plej mial swietny poczatek roku w postaci Ratcheta, Alienation, Streeta i Uncharted, a i na koniec zostawiaja jeszcze NMS oraz TLG. Nie wiem jak tutaj mozna mowic o jakimkolwiek strachu. W tym roku Sony jak najbardziej dalo rade.

Opublikowano

Patologia to (pipi)enie o PS Neo przez 2 edycje WC, by teraz skakać z radości na nowa propozycje MS- co roku nowa, ciut mocniejsza konsola. Teraz Ska, za rok Scorpion, za 2 wymyśla kolejną. To już naprawdę lepiej kupić sobie kartę graficzną za 1900 zł i parę lat mieć z bani.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jeszcze gravity rasz, nie zapominaj.

Opublikowano

Konfa Sony zaorala totalnie cale to E3, nie dosc ze zrobili swietne show z praktycznie samymi exami [not available on windows 10 xD], to dodatkowo Plej mial swietny poczatek roku w postaci Ratcheta, Alienation, Streeta i Uncharted, a i na koniec zostawiaja jeszcze NMS oraz TLG. Nie wiem jak tutaj mozna mowic o jakimkolwiek strachu. W tym roku Sony jak najbardziej dalo rade.

Zapomniales o Nioh kolego.

Opublikowano

Nioh i Hellblade raczej nie wyjda w tym roku, GR2 pewnie tez, jesli jednak bym sie mylil, to juz w ogole zaorane.

Boty z tego gierkowego glodu w tym roku niezle haluny juz maja jak o jakims strachu majaczą, zreszta wystarczy zobaczyc ilu z nich po PS4 polecialo xD

Opublikowano

Jaki ten Xbox musi być (pipi)owy, skoro boty w co 2 poscie fapuja na zapowiedz nowej konsoli za 2 lata...

A do czego mają fapowac, Girsow 3 hd, recore czy do tego blondyna ze słuchawkami na głowie, który okłada wielkiego kraba. Naprawdę, marka xbox sięgnęła dna, tę gry przy tym co pokazało Sony wyglądają jak z poprzedniej generacji. No ale jest jaranko skorpionem, którego każdy z nas może mieć jutro. Idę do sklepu i kupuje pc, różnica będzie taka, ze na skorpiona nie pogramy w rtsy itp gry, a na pc we wszystko co wyszło na xboxie. W skrócie, skorpion to pc, tylko ze bez sztima od grubego.

xDDDDDDDD

Haha, dymanko leveli 99 od Knura.

Dobrze ze jest Sony i Nintendo, którzy pamiętają co to ekskluzywny tytuł. Konsole będą uratowane.

Opublikowano

Świetne show z samymi ex'ami TBA  :reggie: A jak się pytają devów Sony w jakim roku gry wyjdą, to mówią, że nie są gotowi na takie deklaracje. No żyć nie umierać. No ale ktoś tam pisał wczoraj, że konferencji nie ogląda się po to żeby wiedzieć w co się zagra w najbliższym czasie tylko żeby "rozpalały wyobraźnię".

No od 2013 wyobraźnia to ma najwięcej roboty w przypadku posiadaczy PS4 ;)

Opublikowano

Street Fighter to nie ex, mogę zagrać na Windows 10, GDZIE TWUJ NIEBIESKI BUK?

Opublikowano

Patologia to (pipi)enie o PS Neo przez 2 edycje WC, by teraz skakać z radości na nowa propozycje MS- co roku nowa, ciut mocniejsza konsola. Teraz Ska, za rok Scorpion, za 2 wymyśla kolejną. To już naprawdę lepiej kupić sobie kartę graficzną za 1900 zł i parę lat mieć z bani.

nie mow mi na co mam wydawac pieniadze

ja tam sie ciesze ze nowy xbox wyjdzie w 2017 i bedzie wstecznie kompatabilny z akcesoriami i grami. konsole w wersji slim sa obecne praktycznie od zawsze wiec nie wiem co was tak boli ze xbox zostal odchudzony ? plotek o tym ze gry beda dzialac lepiej narazie nie komentuje bo nie ma zadnego oficialnego stanowiska MS

Opublikowano

GDZIE TWUJ NIEBIESKI BUK?

Na pewno nie na Windowsie 10 :yao:

Opublikowano

Konfa Sony zaorala totalnie cale to E3, nie dosc ze zrobili swietne show z praktycznie samymi exami [not available on windows 10 xD]  

exy bez daty premier xD super show nie ma co btw co sie stalo z FF VII i Shenmue 3 ?

Sony was urabia, kazda konferecja taka sama gry widmo, a klapy przeszczesliwe xD najbardziej zalosne jest chyba w tym wszystkim to ze gdy EA wystrzelilo z grami na 2018 to kazdy cisnal beke, a tak naprawde to przynajmniej podali rok kiedy te gry sie ukarza, a sony co ? trailerki bez zadnej daty xDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

NMS tez available on windows 10 :frog:

e: ja wymieniam GPU co dwa miechy, ale to zalezy od potrzeb

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Ale do botow już dotarło, ze w łańcuchu pokarmowym sa niżej niż blachary, a skorpiona to każdy z nas może sobie jutro kupić?

Macio ten twój laptop ile miał teraflopow, mogłeś go brać, byś miał już scorpiona w domu.

:dynia:

Opublikowano

exy bez daty premier xD super show nie ma co btw co sie stalo z FF VII i Shenmue 3 ?

Sony was urabia, kazda konferecja taka sama gry widmo, a klapy przeszczesliwe xD najbardziej zalosne jest chyba w tym wszystkim to ze gdy EA wystrzelilo z grami na 2018 to kazdy cisnal beke, a tak naprawde to przynajmniej podali rok kiedy te gry sie ukarza, a sony co ? trailerki bez zadnej daty xDDDDDDDDDDDDDD

Z EA jest beka bo pokazuja nam studio developerskie ktore robi te gry, zamiast samych gier. A co mi z dat premier? Wyjdzie pewnie w 2017, moze dalej, w tym roku juz sie nagralem w exy w przeciwienstwie do was xDDDDDDDDD

Urabia to was MS, najpierw spencer zbawiciel, a tu sie okazalo ze to kon trojanski blacharzy xD

Street Fighter to nie ex, mogę zagrać na Windows 10, GDZIE TWUJ NIEBIESKI BUK?

Idac ta logika to wy juz nie macie zadnego Exa xD

Opublikowano

(pipi).a szkoda, że idą w tym kierunku. O ile to, że upośledzone zielone kartonowe gó.wno dostanie coś mocniejszego jestem w stanie zrozumieć bo niedomagał juz do samego początku ale po kiego Sony wydaje mocniejszą wersję skoro stoją na piedestale, gry wyglądają świetnie a i sprzedaż gier jest w porządku. Brak logiki.

Konfa Ms Vs. Sony. Jakiego zaawansowanego dałna trzeba mieć by nawet jeśli się jest tępym fanbojem nie widzieć, że sony zrobiło lepsza konfę. Najlepsza na e3. I do ch.uja nie pokazali tylko zajawek ale tez konkretne gameplaye więc pierdzielenie o datach 2020 w przypadku gowa czy zombiaków jest niezłą porażką.

Tak swoją droga mam wrażenie że gdyby Ms nie zapowiedział mocniejszej rewizji niż wg plotek miało zapowiedzieć Sony to Neo też by  pokazali na E3.

Teraz pewnie Sony kombinuje tak, by ich nowa rewizja nie odstawała pod względem wydajności od konkurencji :/

Opublikowano

Konfa Sony zaorala totalnie cale to E3, nie dosc ze zrobili swietne show z praktycznie samymi exami [not available on windows 10 xD]  

Nie chodzi o daty, nawet roku premiery w większości nie chcą podać. No i oczywiście kolejne MEGATONY widmo, którymi Sony tak "wygrywało" konferencję w zeszłym roku w tym nagle zniknęły Nioh, FFVII, Shenmue 3 anyone? Ale pokazali kolejne gierki TBA, więc jest ok. Co roku mam z tego bekę.

Opublikowano

Można już założyć nowe WC z jedynym słusznym podtytułem: "(not) available on windows 10"

Opublikowano

Nie pokazali sztosow bo woleli sie skupic na nowosciach, gdybym mial ogladac Nioha w ktorego alfe juz z 30 godzin gralem lub inne gry ktore juz widzielismy to ta konfa by chyba z 3 godziny trwala. :yao:

Podejrzewam ze takie odgrzewanie zostawia na gamescom lub PSX Experience.

Opublikowano

(pipi).a szkoda, że idą w tym kierunku. O ile to, że upośledzone zielone kartonowe gó.wno dostanie coś mocniejszego jestem w stanie zrozumieć bo niedomagał juz do samego początku ale po kiego Sony wydaje mocniejszą wersję skoro stoją na piedestale, gry wyglądają świetnie a i sprzedaż gier jest w porządku. Brak logiki.

Logika jest i jest bardzo prosta. Potrzeba wincyj mocy na VR.

Opublikowano

No i oczywiście kolejne MEGATONY widmo, którymi Sony tak "wygrywało" konferencję w zeszłym roku w tym nagle zniknęły Nioh, FFVII, Shenmue 3 anyone? Ale pokazali kolejne gierki TBA, więc jest ok. Co roku mam z tego bekę.

Widzisz, Sony ma tyle gier, ze musi wszystko rozłożyć. Pokaz Nier w czwartek, przed nami jeszcze kilka imprez, w tym w grudniu PS Experience. Sony to nie microsoft ze swoimi 5 gierki na windows 10.

Można już założyć nowe WC z jedynym słusznym podtytułem: "(not) available on windows 10"

:dynia:
Opublikowano

Nie pokazali sztosow bo woleli sie skupic na nowosciach, gdybym mial ogladac Nioha w ktorego alfe juz z 30 godzin gralem lub inne gry ktore juz widzielismy to ta konfa by chyba z 3 godziny trwala. :yao:

Podejrzewam ze takie odgrzewanie zostawia na gamescom lub PSX Experience.

Na ppe wrzucili nowy gameplay i pisza ze gra ma wyjsc w tym roku.