Opublikowano 14 czerwca 20168 l Patologia to (pipi)enie o PS Neo przez 2 edycje WC, by teraz skakać z radości na nowa propozycje MS- co roku nowa, ciut mocniejsza konsola. Teraz Ska, za rok Scorpion, za 2 wymyśla kolejną. To już naprawdę lepiej kupić sobie kartę graficzną za 1900 zł i parę lat mieć z bani.nie mow mi na co mam wydawac pieniadze Nic nie mowie, ale Ty tez toczyles beke z nowych rewizji Sony. Dla mnie konsolowy gaming z takim modelem sprzedazy to koniec z konsolami. Jeszcze Sony to broni sie za(pipi)istymi exami, w ktore na PC nie zagram, ale MS ? za 2 lata na PC Labie...
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Tak w ogóle to czemu dział xbox jeszcze nie jest połączony z działem pc? Nie pokazali sztosow bo woleli sie skupic na nowosciach, gdybym mial ogladac Nioha w ktorego alfe juz z 30 godzin gralem lub inne gry ktore juz widzielismy to ta konfa by chyba z 3 godziny trwala. Podejrzewam ze takie odgrzewanie zostawia na gamescom lub PSX Experience. Na ppe wrzucili nowy gameplay i pisza ze gra ma wyjsc w tym roku.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Jezu jaka to bedzie piekna jesien i zima, Japonia powstaje z kolan. Final Fantasy XV, krotko potem Last Guardian, na dokładke Nioh, a 2017 przywitamy Nier i Persona 5.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Jezu jaka to bedzie piekna jesien i zima, Japonia powstaje z kolan. Final Fantasy XV, krotko potem Last Guardian, na dokładke Nioh, a 2017 przywitamy Nier i Persona 5. Jak dobrze być graczem, jak dobrze być klapem
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Pamiętajcie że Don nie kupi mocniejszego xboxa, sam tak pisał. A reszta botów bardzo gardziła ruchem sony z neo więc raczej też nie kupią scorpionów. No chyba że są hipokrytami, pozdrawiam. Przecież Scorpio to nowa generacja z kompatybilnością wsteczną w standardzie, a nie Xone 1.5 Ktoś tu chyba targów nie oglądał. No właśnie oglądał. W którym momencie MS powiedział że to nowa generacja?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Przecież to wynika z tego co powiedzieli o wydajności nowej konsoli. Prawie 5x mocniejsza na papierze od Xone, więc nie powiesz mi, że to ta sama tylko trochę mocniejsza konsola
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Sony dalo rade z pokazem gierek na nieokreśloną przyszłość(tylko ten crash to mam nadzieje rimejki a nie ob.esrany port) , ale sami najpierw wyskoczyli z tym półśrodkiem Neło, wiec na ten moment tak bym ich nie wychwalal, bo jest mozliwe, ze nowy GoW czy inne lepsze rzeczy zapowiedziane lub nie beda niedomagac na PS4 version 1.0. W sumie jesli te exy z łoniaka na blaszy beda smigac, tylko w cyfrze za pelna cene to sam osobiscie bede traktowal te tytuly jak exclusive, bo przeciez nie beda zbieral gierek na serwerze. Jesli chodzi o Scorpio to oprocz wstecznej jestem calkowicie na nie, bo to tylko krok, zebym mial wy(pipi)ane na gierki dla malych dzieci, a teraz licze ze Sony sprytnie sie wycofa z 4.5 i rok po Scorpio (pipi)nie i rozpocznie pelnoprawnie nowa generacja bez suwakow low-medium-high-ultra. Konsole niech zostaną konsolami. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez SlimShady
Opublikowano 14 czerwca 20168 l The Legend of Zelda: Nie mielismy pomyslu na miejscowke wiec bedzie puste pole i nazwiemy to dziczyzną. Swoja droga ladnie sie trawsko doczytywalo
Opublikowano 14 czerwca 20168 l A jakie to ekskluzywne gry dostanie ta nowa konsola na nowej generacji czego nie dostanie stary xb?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l The Legend of Zelda: Nie mielismy pomyslu na miejscowke wiec bedzie puste pole i nazwiemy to dziczyzną. Swoja droga ladnie sie trawsko doczytywalo Też to zauważyłem ;/
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Pamiętajcie że Don nie kupi mocniejszego xboxa, sam tak pisał. A reszta botów bardzo gardziła ruchem sony z neo więc raczej też nie kupią scorpionów. No chyba że są hipokrytami, pozdrawiam. Przecież Scorpio to nowa generacja z kompatybilnością wsteczną w standardzie, a nie Xone 1.5 Ktoś tu chyba targów nie oglądał. No właśnie oglądał. W którym momencie MS powiedział że to nowa generacja? Powiedzial dokladnie, ze podzial na generacje znika. I ze wszystkie gry beda wychodzic na One i Scorpiona. Czyli bedzie dzialac to tak samo jak w przypadku PS4 i Neo. A czy to konsola 1.5 czy nie juz nie ma znaczenia, bo chodzi tylko o numerek.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Przecież to wynika z tego co powiedzieli o wydajności nowej konsoli. Prawie 5x mocniejsza na papierze od Xone, więc nie powiesz mi, że to ta sama tylko trochę mocniejsza konsola No dobra Same fakty. Nikt nie zostaje w tyle. Gry będą na to i na to. Nikt nawet nie wspomniał o nowej generacji. To dlaczego PS Neo to nie jest nowa generacja. Konsola mocniejsza, nikt nie zostaje w tyle. Gry będą na obie wersje (jak narazie z plotek). Gdzie tu różnica? Bo ja jej nie widzę.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Nikt nie zostanie w tyle tak samo jak przy nowym MGS-ie czy Shadow of Mordor, bo przeciez pograc mozna bylo wszedzie.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Tylko, że kiedyś Zeratul dobrze powiedział "podziału na generację nie będzie, ale ucierpią przez to same gry, które będą hamowanie przez słabszy sprzęt" (coś takiego)
Opublikowano 14 czerwca 20168 l spóźniłem sie kilka minut na nintendo odpalam i widze że pokazują trailery z poków które pokazali już pare tygodni temu, czy ich pogieło? czy przegapiłem coś nowego i zdążyłem na starocie?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Niektórzy powinni dostać bana za to jak klaszczą uszami na każdą decyzje ms, a jeszcze 2-3 tyg temu nawalali w sony aż miło za to samo. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Metoda
Opublikowano 14 czerwca 20168 l spóźniłem sie kilka minut na nintendo odpalam i widze że pokazują trailery z poków które pokazali już pare tygodni temu, czy ich pogieło? czy przegapiłem coś nowego i zdążyłem na starocie? (pipi)a smuty jakies od 15 minut, zaraz to wylacze i poczekam na podsumowanie Gayosa na ppe
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Kyo: Między PS4 a Neo ma być dużo mniejszy skok wydajności niż między Xone a Scorpio. Neo ma być ~2.3 x mocniejsze od PS4, a Scorpio 4.6 x mocniejszy od Xone. W przypadku Sony pomiędzy obiema konsolami ma być spora różnica, ale między starą a nową konsolą MS ma być przepaść. Do tego jeśli ktoś serio myśli o 4K gejmingu na konsolach (dla mnie to pijarowe pitupitu), to Neo nawet tego nie dotknie, a Scorpio coś tam może liznąć, ale bez szału. Oczywiście wszystko opiera się na tych strzępach informacji, które mamy teraz. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 14 czerwca 20168 l No oczywiście, że będzie mniejszy skok, bo xbox ma podzespoły czajnika elektrycznego, a ps 4 taniego lapka.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l No oczywiście, że będzie mniejszy skok, bo xbox ma podzespoły czajnika elektrycznego, a ps 4 taniego lapka. Mówimy o konsolach tych samych producentów. Jakby myśleć takimi kategoriami, to NX też nie jest nową generacją względem WiiU bo będzie na poziomie Xone/PS4.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Street Fighter to nie ex, mogę zagrać na Windows 10, GDZIE TWUJ NIEBIESKI BUK? Idac ta logika to wy juz nie macie zadnego Exa xD chłopie, sami zaczynacie tą logikę uprawiać. Jeśli od parunastu stron tworzy się trolling że hehe Windows 10 Exclusive xD to z jakiej racji wspomina się o SFV i No Mans Sky? W te tytuły też zagram na Windows 10. Albo gramy we wszystko na pececie albo w nic, a nie pier/dolimy kacapoły że pecet to tylko do excela i internetu wtedy kiedy to wygodne.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Kyo: Między PS4 a Neo ma być dużo mniejszy skok wydajności niż między Xone a Scorpio. Neo ma być ~2.3 x mocniejsze od PS4, a Scorpio 4.6 x mocniejszy od Xone. W przypadku Sony pomiędzy obiema konsolami ma być spora różnica, ale między starą a nową konsolą MS ma być przepaść. Do tego jeśli ktoś serio myśli o 4K gejmingu na konsolach (dla mnie to pijarowe pitupitu), to Neo nawet tego nie dotknie, a Scorpio coś tam może liznąć, ale bez szału. Oczywiście wszystko opiera się na tych strzępach informacji, które mamy teraz. miedzy neo i scorpio pewnie bedzie roznica nie wieksza niz miedzy xbone a ps cztery a tak poza tym, to przestan sie juz ob.sry.wac z tym swoim mikrosiusiakiem, bo zaraz zaraportuje ze robisz c w poza c w Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Andżej