Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Wylaczylem "konfe" nintendo, Kryspin napisz pozniej streszczenie.

Opublikowano

spóźniłem sie kilka minut na nintendo

odpalam i widze że pokazują trailery z poków które pokazali już pare tygodni temu, czy ich pogieło? czy przegapiłem coś nowego i zdążyłem na starocie?

(pipi)a smuty jakies od 15 minut, zaraz to wylacze i poczekam na podsumowanie Gayosa na ppe

skad wiesz ze bede pisal podsumowanie? Bede pisal, jakos pozno w nocy bo zaraz musze wyjsc i nie wiem kiedy wroce :frog: 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Kyo: Między PS4 a Neo ma być dużo mniejszy skok wydajności niż między Xone a Scorpio. Neo ma być ~2.3 x mocniejsze od PS4, a Scorpio 4.6 x mocniejszy od Xone. W przypadku Sony pomiędzy obiema konsolami ma być spora różnica, ale między starą a nową konsolą MS ma być przepaść. Do tego jeśli ktoś serio myśli o 4K gejmingu na konsolach (dla mnie to pijarowe pitupitu), to Neo nawet tego nie dotknie, a Scorpio coś tam może liznąć, ale bez szału.

Oczywiście wszystko opiera się na tych strzępach informacji, które mamy teraz.

miedzy neo i scorpio pewnie bedzie roznica nie wieksza niz miedzy xbone a ps cztery

a tak poza tym, to przestan sie juz ob.sry.wac z tym swoim mikrosiusiakiem, bo zaraz zaraportuje ze robisz c w poza c w

No pewnie, te 2 flopy różnicy w wydajności w FHD na obu konsolach będą tak widoczne jak różnica pomiędzy Xone/PS4  :reggie:

Opublikowano

Ogólnie to nintendo tak na serio w 30 min pokazało 2 giereczki czy oni sobie jaja robią i naprawdę żyją w innym świecie?

Japońce chyba naprawdę nie rozumieją, że jak nie pokażą i wydadzą nxa w tym roku to lecą z rynku konsol stacjonarnych.

Opublikowano

A propos Sneo, czy Spencer przypadkiem nie mowil jakos niedawno ze oni nie sa zainteresowani polsrodkami? I ze idea Xboxa 1.5 nie wydaje im sie fajna?

Jesli dobrze kojarze to troche smiesznie to teraz wyglada.

6 teraflopow nie jest polsrodkiem.

Opublikowano

Ogólnie to nintendo tak na serio w 30 min pokazało 2 giereczki czy oni sobie jaja robią i naprawdę żyją w innym świecie?

Japońce chyba naprawdę nie rozumieją, że jak nie pokażą i wydadzą nxa w tym roku to lecą z rynku konsol stacjonarnych.

ee już od kwietnia wiadomo że nxa nie będzie na e3 i wychodzi w marcu 2017

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

teraflopy to chyba bedzie nowe ulubione słowo ludzi spod znaku zielonego lupanaru. daje glowe, ze wiekszosc z nich dopiero za sprawa projectu scorpio, dowiedziala się, co to w ogole jest. to bedzie ich kolejna tajna bron po sunset overdrive i broken cośtam. no ale coz, kazdy ma takich idoli, na jakich zasluguje  :sorcerer:

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

A propos Sneo, czy Spencer przypadkiem nie mowil jakos niedawno ze oni nie sa zainteresowani polsrodkami? I ze idea Xboxa 1.5 nie wydaje im sie fajna?

Nie podali jeszcze ceny tej maszynki, czuję że 499$ może stać się faktem.

Poza tym to nie tflopy sprzedają konsol, a gry. Niestety to co pokazał M$ (oprócz FH3 i G4) nie trafia do mnie w ogóle. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Wolisz tłumaczenie na przykładzie koszy z pomarańczami i cytrynami? ;)

Opublikowano

zyja w innym swiecie, ale maja kilka marek ktore trzymaja ich przy zyciu. W listopadzie nowe pokemony ktore sie sprzedadza lepiej niz wszystkie exy z xbona razem wziete.
Opublikowano

Sneo = Xbox One S (Bansai nie miał na myśli Skorpiona tylko Slimkę)

Opublikowano

To na 99%. Chyba nikt realnie nie myśli, że taki sprzęt będzie chodził za mniej. No chyba, że nowe konsole mają być znowu do laptopów z lidla porównywane.

Opublikowano

zyja w innym swiecie, ale maja kilka marek ktore trzymaja ich przy zyciu. W listopadzie nowe pokemony ktore sie sprzedadza lepiej niz wszystkie exy z xbona razem wziete.

No tak, ale ja o 3DSie nic nie napisałem. Kieszonka i gry wydawane na nią to nadal :obama:

Opublikowano

gwoli scislosci, sneo tez bedzie korzystalo z architektury polaris, więc roznicy pomiedzy tymi dwoma konsolami nie bedzie.

Opublikowano

gwoli scislosci, sneo tez bedzie korzystalo z architektury polaris, więc roznicy pomiedzy tymi dwoma konsolami nie bedzie.

Będą i to wyraźne, mówi o tym artykuł DF na eurogamerze.

GPU: Much faster than PlayStation Neo

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-xbox-one-project-scorpio-spec-analysis

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Przewinąłem i obejrzałem początek, Zelda z grafą i dizajnem jak z byle indyka bez krzty magii tej serii i kieszonkowy pokemon, w którego grają już od pół godziny.

To jest zbyt smutne, nawet nie wypada się z tego śmiać.

Opublikowano

Poza tym to nie tflopy sprzedają konsol, a gry. Niestety to co pokazał M$ (oprócz FH3 i G4) nie trafia do mnie w ogóle. 

Lepiej czekac do 2025 na gry od Sony... opcja dla biedakow zawsze w modzie.

Opublikowano

teraflopy to chyba bedzie nowe ulubione słowo ludzi spod znaku zielonego lupanaru. daje glowe, ze wiekszosc z nich dopiero za sprawa projectu scorpio, dowiedziala się, co to w ogole jest. to bedzie ich kolejna tajna bron po sunset overdrive i broken cośtam. no ale coz, kazdy ma takich idoli, na jakich zasluguje  :sorcerer:

xDDDDD zabawnie czyta się to z ust klapów, którzy od 2013 nie robią nic innego jak pier,dolą o mocy "nadkonsoli", oglądają z wywieszonym jęzorem digital foundry i liczą piksele w każdej grze

już zawczasu dmg ctrl i stara śpiewka, że jednak moc nie jest najważniejsza :banderas:

na pclabie wasze miejsce robaki

je,bać graczy, brzydzę się

Opublikowano

zresztą ja sobie moge zmienić obóz w kazdej chwili, co juz zrobilem jakies 3 razy, bo mnie stac, nie to co was, studenciaki, wiec mi to za jedno

jesli skorpio zaora, to go kupie i bede sie smial z niebieskich patalachow ich padow z dziewiedziesiatego czwartego i exkluziwow walonych na kopyto the last of us.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Ale przecież skorpiona możecie kupić jeszcze dziś, w czym problem. Po co czekać na koniec 2017.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Andżej? Zawsze szanowałem  :sir: