Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

zresztą ja sobie moge zmienić obóz w kazdej chwili, co juz zrobilem jakies 3 razy, bo mnie stac, nie to co was, studenciaki, wiec mi to za jedno

zawsze się zastanawiam komu mają zaimponować przechwałki o zarobkach, bo zazwyczaj to raczej odwrotne skutki do zamierzonych u rozmówcy wywołuje

ile gierek MS i Nintendo ograłeś przez ostatnie dwa lata?

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Taka sytuacja za rok:

<miejsce akcji salon media markt>

<Janszu, Ekspedient>

J: dzien dobry jakas konsolke pan poleci, dobra i tania

E: o prosze tutej konsola mikrosoft SZESC TERAFLOPOW

J: co?

Opublikowano

oglada ktos w ogole te padake od nintendo?

szkoda czasu tracic na to, jak lubie Nintendo to jednak imo powinni odpuscic rynek duzych konsol bo serio oni nie maja pomyslu na duze konsole, niech sie skupia na kieszokonsolkach bo jeszcze tam sa w stanie cos ugrac, chociaz coraz wiecej osob woli grac na smartphonach

Opublikowano

zresztą ja sobie moge zmienić obóz w kazdej chwili, co juz zrobilem jakies 3 razy, bo mnie stac, nie to co was, studenciaki, wiec mi to za jedno

jesli skorpio zaora, to go kupie i bede sie smial z niebieskich patalachow ich padow z dziewiedziesiatego czwartego i exkluziwow walonych na kopyto the last of us.

Ależ oczywiście, że można zmienić - nie ma większych problemów. Problemem jest to, że ludzie z którymi na co dzień pykasz nie koniecznie to zrobią. 

Opublikowano

zawsze się zastanawiam komu mają zaimponować przechwałki o zarobkach, bo zazwyczaj to raczej odwrotne skutki do zamierzonych u rozmówcy wywołuje

ile gierek MS i Nintendo ograłeś przez ostatnie dwa lata?

ty wszędzie widzisz przechwalki, w temacie o db na temat wieku, a tutaj zas o zarobkach. skoro tak cie dotyka stwierdzenie faktu, to chyba problem nie lezy we mnie xd

Opublikowano

poza forzą to ja na chwile obecną nie widze nic do ogrania na konsole ms

forza ftw.

Opublikowano

jesli skorpio zaora, to go kupie i bede sie smial z niebieskich patalachow ich padow z dziewiedziesiatego czwartego i exkluziwow walonych na kopyto the last of us.

Biedak korwa... zmieniac oboz musi zamiast posiadac wszystkie konsole.

Opublikowano

wara na nosie, nie bede kupywal konsoli specjalnie dla forzy motorsport.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

No to jesteś biedakiem

SCORPIO WAS ZAYEBIE

Opublikowano

A propos Sneo, czy Spencer przypadkiem nie mowil jakos niedawno ze oni nie sa zainteresowani polsrodkami? I ze idea Xboxa 1.5 nie wydaje im sie fajna?

Jesli dobrze kojarze to troche smiesznie to teraz wyglada.

6 teraflopow nie jest polsrodkiem.

Nie podali jeszcze ceny tej maszynki, czuję że 499$ może stać się faktem.

Poza tym to nie tflopy sprzedają konsol, a gry. Niestety to co pokazał M$ (oprócz FH3 i G4) nie trafia do mnie w ogóle. 

Tak samo można napisać o każdej platformie dostępnej na rynku, nie każda gra jest dla każdego.

Opublikowano

Taka sytuacja za rok:

<Janszu, Ekspedient>

E: o prosze tutej konsola mikrosoft SZESC TERAFLOPOW

Taka sytuacja, aktualnie

<Janszu, Ekspedient>

E: o prosze tutej konsola Sony TYSIONC OSIEMDZIESIONT PE

Opublikowano

<Janszu, Ekspedient>

E: o prosze tutej konsola Sony TYSIONC OSIEMDZIESIONT PE

E: No full HD, nie to co u konkurencji

J: A to cza byo tak od razu, biere

Opublikowano

Można już sformatować Zmazzeo na win 10?

Przepraszam Kyo.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

*sformatować

Opublikowano

No Mazzeo, za rok bedzie podwojna nominacja w bezbekach. Jak i innych botow.

Opublikowano

Czasem wchodzę na PPE poczytać blogi i jeden z userów napisał naprawdę fajny kawałek tekstu:

http://www.ppe.pl/blog/54627/7018/e3-2016-co-o-tym-wszystkim-mysle.html

Stwierdzenie gracza konsolowego „Bo ja nie muszę kupować PCta co 2-3 lata” można wsadzić między książki, zapisać to w historii że kiedyś takie teksty były na TOPIE. Dziś gracz konsolowy jest w gorszym położeniu niż gracz PCtowy. Gracz PCtowy świadomie kupuję PCta wiedząc o konsekwencjach, jakie za tym idą, składam PC za 4000zł wiem, że starczy on na 3-4 lata(jak umiem składać sprzęt). Zaś konsolowy gracz jest w niejasnej i niepewnej sytuacji, bo nie wie czy w danej generacji pojawi się jedna konsola za 2200zł czy może po 2-3 latach pojawi się druga, kilka razy potężniejsza od poprzedniej za wyższą cenę np:  2800zł.

Ludzie kłócą się, kto wygrał, kto miał lepszą konferencję, co miało lepsze a co gorsze. A teraz pytanie, na co to?? skoro podświadomie wszyscy jesteśmy przegrani. Bo obie firmy będą chciały równie dymać graczy, obie pokazują graczowi środkowy palec. Więc jak może ktoś taki wygrać ??.

Kłócenie się, wytykanie co lepsze i gorsze, kto kogo zmiótł jest w tym momencie bez sensu. Mnie do śmiechu nie jest wiedząc że SONY i MS tak postępują, że za 1,5 roku gry na XO będą gorzej wyglądać, a że prawdo podobnie u SONY ten fakt przyjdzie znacznie szybciej.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Przegrani to sa ludzie czytajacy wypociny planktonu z ppe.

Opublikowano

Czasem wchodzę na PPE poczytać blogi i jeden z userów napisał naprawdę fajny kawałek tekstu:

http://www.ppe.pl/blog/54627/7018/e3-2016-co-o-tym-wszystkim-mysle.html

Stwierdzenie gracza konsolowego „Bo ja nie muszę kupować PCta co 2-3 lata” można wsadzić między książki, zapisać to w historii że kiedyś takie teksty były na TOPIE. Dziś gracz konsolowy jest w gorszym położeniu niż gracz PCtowy. Gracz PCtowy świadomie kupuję PCta wiedząc o konsekwencjach, jakie za tym idą, składam PC za 4000zł wiem, że starczy on na 3-4 lata(jak umiem składać sprzęt). Zaś konsolowy gracz jest w niejasnej i niepewnej sytuacji, bo nie wie czy w danej generacji pojawi się jedna konsola za 2200zł czy może po 2-3 latach pojawi się druga, kilka razy potężniejsza od poprzedniej za wyższą cenę np:  2800zł.

Ludzie kłócą się, kto wygrał, kto miał lepszą konferencję, co miało lepsze a co gorsze. A teraz pytanie, na co to?? skoro podświadomie wszyscy jesteśmy przegrani. Bo obie firmy będą chciały równie dymać graczy, obie pokazują graczowi środkowy palec. Więc jak może ktoś taki wygrać ??.

Kłócenie się, wytykanie co lepsze i gorsze, kto kogo zmiótł jest w tym momencie bez sensu. Mnie do śmiechu nie jest wiedząc że SONY i MS tak postępują, że za 1,5 roku gry na XO będą gorzej wyglądać, a że prawdo podobnie u SONY ten fakt przyjdzie znacznie szybciej.

Wskaz ten fajny fragment.

Opublikowano

Przegrani to sa ludzie czytajacy wypociny planktonu z ppe

Często mówią tak samo o czytających wyborczą, a to jedna z niewielu dobrych gazet na rynku (szczególnie czwartkowe wydania).

up

No powiedz zeratul, że ten ktoś nie ma prawdy. Powiedz to w lustrze i wiedz sam, że siebie okłamujesz jako gracza. No chyba, że w USA M$ już wyprał mózgi.

Edytowane przez Starh

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ok zassalem direct feeda z Horizon Zero Dawn i przeciez jak ta gra wyglada, rusza sie i jak to plynnie wszystko chodzi to jest jakis perdolony kosmos. Jak to nie leci na Neo to ja nie wien na chuy Sony bawi sie w jakies nowe kupy. Walki jak zwykle na plus, te wielkasne dinoboty chodzace w tle, desing przeciwnikow, wszystko na zayebany mega plus. Wlasnie walki najbardziej mnie w tej grze intyguja bo nie wygladaja na proste maszowanie przyciskow lekkiego i ciezkiego ataku tylko trzeba troche pokombinowac i znalezc slabe spoty.

MS moze pakowac ile Terafankow chce w scorpio ale moze niech naucza robic swoje studia grafe albo niech zainwestuja w widowiskowe ip bo (pipi)a na dzien dzisiejszy takie horizon jak dla mnie ora wszystko jak leci pod wzgledem technicznym jak i gamepleyowym. MS niech sypnie kase na nowych devow i nowe gry i moim zdaniem wcale nie trzeba szukac tak daleko. Takie Playground udowadnia po raz kolejny ze nie maja sobie rownych w robieniu arcedowych wyscigow i to w roznych settingach z otwartym swiatem wiec czemu MS nie pozwoli im zrobic cos nowego? To samo Coalition IMO dobrze wywiazalo sie z sequale tak waznej dla MS marki jak Gearsy wiec mysle ze powinni wrocic ich poprzedni projekt bo na pazdzierz w postaci Recore czy Sea of Thieves najlepiej spuscic zaslone milczenia.