Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Hewen jak idealnie skrojone posty pod plusy od klapów. xD

Opublikowano

Przegrani to sa ludzie czytajacy wypociny planktonu z ppe

Często mówią tak samo o czytających wyborczą, a to jedna z niewielu dobrych gazet na rynku (szczególnie czwartkowe wydania).

up

No powiedz zeratul, że ten ktoś nie ma prawdy. Powiedz to w lustrze i wiedz sam, że siebie okłamujesz jako gracza. No chyba, że w USA M$ już wyprał mózgi.

Rynek nie jest juz taki jak kiedys gdzie kupowales pralke frania i starczala ci na 10 lat... wiec te placze nikogo.

Opublikowano

Często mówią tak samo o czytających wyborczą, a to jedna z niewielu dobrych gazet na rynku (szczególnie czwartkowe wydania).

up

No powiedz zeratul, że ten ktoś nie ma prawdy. Powiedz to w lustrze i wiedz sam, że siebie okłamujesz jako gracza. No chyba, że w USA M$ już wyprał mózgi.

Rynek nie jest juz taki jak kiedys gdzie kupowales pralke frania i starczala ci na 10 lat... wiec te placze nikogo.

Pralka to nie konsola więc porównanie z dupy.

Samochód też kupujesz co 10 lat czy wymieniasz jak normalny człowiek po 4-5?

Opublikowano

Zeratul a wyborcza kupujesz codziennie czy tylko w czwartki?

Opublikowano

Witam nie oglądałem żadnych konferencji bo byłem zajęty. Nic nie wiem czy w skrócie coś możecie mi koledzy powiedzieć. Kto wygrał? Jakieś fajne NOWE gry? Coś co w tym roku wyjdzie? Czy zapowiedzi zapowiedzi? Kiedy Mass Effect Andromeda? Czy Last guardian zaraz wychodzi?

Opublikowano

Zajęty...

Żona Ci nie pozwoliła xDD

Opublikowano

nowy gry u Sony, u micro to samo z kolejnymi numerkami, a nintendo jak nintendo, zelda i pokemony.

Opublikowano

Sony wygrało, tlg na jesień na Xboxie tez będzie w co pograć

Opublikowano

Nadrobiłem zaległości z Sony i jaram się najbardziej Detroit, bo uwielbiam gry tego typu i bardzo cenię Quantic Dream. Do tego widać, że nacisk położony będzie na jeszcze większą liczbę decyzji do podjęcia oraz ich konsekwencji - czyli coś, co zawsze podobało mi się najbardziej. W Days Gone również bym zagrał, a gra od Kojimy może być ciekawa. Będą powody do zakupu Neo.

Równocześnie na Xone cieszę się z hitów na ten rok i z zapowiedzi Scorpio. Jakby nie patrzeć, za nieco ponad rok Xbox powinien połączyć lepszego pada i lepsze serwery z tym razem lepszą grafiką. Ostatecznie do multiplatform będzie to tym samym najprawdopodobniej lepsza opcja niż Neo. Z kolei Slimka może być ładna, ale wobec zapowiedzi właśnie Scorpio, braku większych zmian poza wielkością, a przy tym naprawdę udanej konstrukcji (cichej i bezawaryjnej) zwykłego One, zastanowię się dwa razy przed wymianą aktualnie posiadanego klocka.

Opublikowano

Czasem wchodzę na PPE poczytać blogi i jeden z userów napisał naprawdę fajny kawałek tekstu:

http://www.ppe.pl/blog/54627/7018/e3-2016-co-o-tym-wszystkim-mysle.html

Stwierdzenie gracza konsolowego „Bo ja nie muszę kupować PCta co 2-3 lata” można wsadzić między książki, zapisać to w historii że kiedyś takie teksty były na TOPIE. Dziś gracz konsolowy jest w gorszym położeniu niż gracz PCtowy. Gracz PCtowy świadomie kupuję PCta wiedząc o konsekwencjach, jakie za tym idą, składam PC za 4000zł wiem, że starczy on na 3-4 lata(jak umiem składać sprzęt). Zaś konsolowy gracz jest w niejasnej i niepewnej sytuacji, bo nie wie czy w danej generacji pojawi się jedna konsola za 2200zł czy może po 2-3 latach pojawi się druga, kilka razy potężniejsza od poprzedniej za wyższą cenę np:  2800zł.

Ludzie kłócą się, kto wygrał, kto miał lepszą konferencję, co miało lepsze a co gorsze. A teraz pytanie, na co to?? skoro podświadomie wszyscy jesteśmy przegrani. Bo obie firmy będą chciały równie dymać graczy, obie pokazują graczowi środkowy palec. Więc jak może ktoś taki wygrać ??.

Kłócenie się, wytykanie co lepsze i gorsze, kto kogo zmiótł jest w tym momencie bez sensu. Mnie do śmiechu nie jest wiedząc że SONY i MS tak postępują, że za 1,5 roku gry na XO będą gorzej wyglądać, a że prawdo podobnie u SONY ten fakt przyjdzie znacznie szybciej.

w tym tekście nie ma żadnych konkretów poza płaczem typa że jego nie stać na nowy sprzęt.

Opublikowano

Witam nie oglądałem żadnych konferencji bo byłem zajęty. Nic nie wiem czy w skrócie coś możecie mi koledzy powiedzieć. Kto wygrał? Jakieś fajne NOWE gry? Coś co w tym roku wyjdzie? Czy zapowiedzi zapowiedzi? Kiedy Mass Effect Andromeda? Czy Last guardian zaraz wychodzi?

Konfa Sony bardzo spoko, PS4 gdzieś koło 2018 będzie miała w bibliotece kilka naprawdę fajnych gier, wszystkie gry pokazane na targach oprócz exów Sony wychodzą na PC (serio wszystkie łącznie z Tekkenem 7, Forzą i Girsami). Na blache żadnych nowych eksów nie zpowiedzieli, pokazali te które były znane a z tych ciekawych tylko Dawn of War 3 i Tyranny. Konfa PC żałosna i nie warto było. Microsoft pozbawił Xbona exów, wszystko będzie na PC z crossplayem więc powstała oficjalna koalicja blachobotów którzy będą jeździć razem po burakach w nowym Horajzon.

Mass effect gra widmo, nadal nic konkretnego. Ta gra powstaje dłużej niż Star Citizen. Last Guardian dalej szare mury i rusztowania a na końcu piesoptak leżał i było smutno czyli nic nowego.

Opublikowano

Konfa PC żałosna i nie warto było.

Myślę, że dobrym podsumowaniem tej konfy była wczorajsza sytuacja podczas streamu w Padbarze. Leci jakiś medley PC gierek, kończy się, audio fade-out i w całym pokoju słychać UberAdiego:

..ale biedaaa

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

E3 wygrała Zelda i South Park. Tako rzeczę

Opublikowano

Jak mogła wygrać Zelda skoro tam trawa chujowo faluje i się doczytuje jeszcze?

Opublikowano

up

Pralka to nie konsola więc porównanie z dupy.

Samochód też kupujesz co 10 lat czy wymieniasz jak normalny człowiek po 4-5?

po 5 latach.

Opublikowano

Beka jak chu.j z tego calego rynku konsolowego teraz  :sorcerer:  

xone i xone s -  na drugim lepsza wydajnosc w tych samych grach , ludzie sraja o teraflopy,nazwy sprzetu  jak ksywki dzieci z podstawowki  - NEO i SCORPIO

Sony pokazuje gry bez dat wydania - wyjdzie na ps4 i w 90% na PS NEOOO   wiec wiadomo gdzie bedzie ladniej i plynniej  ^_^ Po wyjsciu ,,nowszych,, modeli starych konsol te

stare wlasnie, beda tylko i wylacznie kula u nogi devow.

Filmik z project SCORPIO - i slogan ,,the most powerful console ever,, ....zapewne :good:

I cos czuje ze slowo klucz na 2017(czy kiedy te gry na ps4 wyjda...) to downgrade xD

Mam ps4.Flame on.

Opublikowano

Konfa PC żałosna i nie warto było.

Myślę, że dobrym podsumowaniem tej konfy była wczorajsza sytuacja podczas streamu w Padbarze. Leci jakiś medley PC gierek, kończy się, audio fade-out i w całym pokoju słychać UberAdiego:

..ale gównooo

Ale bieda :sorcerer:
Opublikowano

Może ktoś mi wytłumaczyć jakim cudem randomy z Bend którzy robili wcześniej gry na vite wyciągnęli więcej z unreal engine niż panowie z Coalition w którym pewnie połowa ludzi to były epic? Rozumiem że XO słabsze ale to jest różnica dwóch generacji.

Opublikowano

już bez przesady. Days Gone nie powala niczym poza ilością przeciwników.

Nieprawda, materiały, i drobne elementy są zrobione wzorowo, cała gra wygląda świetnie, przy niej  SOD2 wyglada jak indie od tych co  robili  gre z zabijajacym misiem.

Opublikowano

coś czuje ze w temacie technikaliow zadne wewnetrzne studio ms nie dorowna takiemu days gone czy horizon nawet majac do dyspozycji 10 tflopow

pewnie bedzie halo, forza, girsy, grafa z 360 ale w 4k i 60fps zeby na pudeleczkach ladnie wygladalo i jazda