Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

"Chcecie pograć w nasze gry? Kupcie naszą nową nadkonsolę".

Nier: Automata;

Nioh;

Yakuza Zero;

Przemyśl to dobrze, jeszcze możesz dołączyć do Królestwa Niebieskiego.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 81,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Ja liczę na to,że zarówno NieR jak i Ni-Oh zawitają prędzej czy później na überberkonsolę.

...a dla Yakuzy 0 pożyczy się trójnoga od kumpla.

:Coolface:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

"Chcecie pograć w nasze gry? Kupcie naszą nową nadkonsolę".

Nier: Automata;

Nioh;

Yakuza Zero;

Przemyśl to dobrze, jeszcze możesz dołączyć do Królestwa Niebieskiego.

Nier tylko podjarka. Nioha zlewam po demku, a na Yakuze nadal mam wyjeebane, tak jak na każdą poprzednią cześć przez te kilka generacji. Jeżeli twór Platinum nie pojawi się gdzieś indziej to pewnie trzeba będzie zakupić ponownie szrota.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przypominam wszystkim:Zrzut-ekranu-2016-06-10-o-14.48.41.png

Opublikowano

super, rano już bedzie mozna obejrzeć co  tam w nowym  wolfensteina słychac

a Sony będzie miało  czas wydrukowac na nowo  ulotki i  zrobic powerpointa ze wzmocnionym odpowiednio neo.

Edytowane przez milan

Opublikowano

o ch*j to już dzisiaj się zaczyna? :obama:

myślałem, że dopiero we wtorek. miła niespodzienka

chociaż w sumie EA XD rownie dobrze mozna powiedziec ze e3 zaczyna sie dopiero jutro o 4 rano

Opublikowano

dla andromedy bym obejrzał w sumie, ale z drugiej strony wstałbym rano i popatrzyłbym z pogardą na tych ludzi co klaszczą na newsa o remasterze skyrima

Opublikowano

licze na nowego kłejka, granie w trójeczke wspominam bardzo cieplutko.

Opublikowano

o ch*j to już dzisiaj się zaczyna? :obama:

myślałem, że dopiero we wtorek. miła niespodzienka

chociaż w sumie EA XD rownie dobrze mozna powiedziec ze e3 zaczyna sie dopiero jutro o 4 rano

O 22 ma być Battlefield 1, a o 23 mają grać multi na żywo, jeśli nic nie zepsują to może być najlepsze multi od lat

Opublikowano

nie wiem id ma swój quakecon więc raczej nie zrobili by takiego prezentu bethesdzie

b1 najlepsze multi od lat XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Czy chce mi sie przedzierać, przez dwadzieścia sportówek, kolejnego nundnego NFSa i Simsy dla BF1?

decyzje decyzje

Opublikowano

Pc Gamer 21/Sony 3,a tu trzeba na pierwszą zmianę wstawać. Obejrzy się co lepsze trailery i poczyta newsy następnego dnia. Liczę,że coś mnie miło zaskoczy.

Opublikowano

niektorzy dzisiaj  będą ogladać 22 debili na trawie  z jednym pedałem biegajacym  z gwizdkiem, wiec czekanie na bf1 będzie przy tym orgazmem.

Opublikowano

dla andromedy bym obejrzał w sumie

Oj tak, jeśli zapowiedzą premierę w pierwszej połowie 2017 to się zes,ram ze szczęścia.

Opublikowano

najlepsze multi od lat

reskin zwykłego battlefielda wystarczy to dla Ciebie najlepszy multi od lat? :)

Opublikowano
  • Autor

Przypominam wszystkim:Zrzut-ekranu-2016-06-10-o-14.48.41.png

Dzieki, dodalem do pierwszego posta.

Opublikowano

3 minuty #czipsy

Opublikowano

ea nie ma jednak gier do pokazania