Opublikowano 11 czerwca 20168 l "Chcecie pograć w nasze gry? Kupcie naszą nową nadkonsolę". Nier: Automata; Nioh; Yakuza Zero; Przemyśl to dobrze, jeszcze możesz dołączyć do Królestwa Niebieskiego.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Ja liczę na to,że zarówno NieR jak i Ni-Oh zawitają prędzej czy później na überberkonsolę. ...a dla Yakuzy 0 pożyczy się trójnoga od kumpla. Edytowane 11 czerwca 20168 l przez Czezare
Opublikowano 12 czerwca 20168 l "Chcecie pograć w nasze gry? Kupcie naszą nową nadkonsolę". Nier: Automata; Nioh; Yakuza Zero; Przemyśl to dobrze, jeszcze możesz dołączyć do Królestwa Niebieskiego. Nier tylko podjarka. Nioha zlewam po demku, a na Yakuze nadal mam wyjeebane, tak jak na każdą poprzednią cześć przez te kilka generacji. Jeżeli twór Platinum nie pojawi się gdzieś indziej to pewnie trzeba będzie zakupić ponownie szrota. Edytowane 12 czerwca 20168 l przez Ins
Opublikowano 12 czerwca 20168 l super, rano już bedzie mozna obejrzeć co tam w nowym wolfensteina słychac a Sony będzie miało czas wydrukowac na nowo ulotki i zrobic powerpointa ze wzmocnionym odpowiednio neo. Edytowane 12 czerwca 20168 l przez milan
Opublikowano 12 czerwca 20168 l o ch*j to już dzisiaj się zaczyna? myślałem, że dopiero we wtorek. miła niespodzienkachociaż w sumie EA XD rownie dobrze mozna powiedziec ze e3 zaczyna sie dopiero jutro o 4 rano
Opublikowano 12 czerwca 20168 l dla andromedy bym obejrzał w sumie, ale z drugiej strony wstałbym rano i popatrzyłbym z pogardą na tych ludzi co klaszczą na newsa o remasterze skyrima
Opublikowano 12 czerwca 20168 l licze na nowego kłejka, granie w trójeczke wspominam bardzo cieplutko.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l o ch*j to już dzisiaj się zaczyna? myślałem, że dopiero we wtorek. miła niespodzienka chociaż w sumie EA XD rownie dobrze mozna powiedziec ze e3 zaczyna sie dopiero jutro o 4 rano O 22 ma być Battlefield 1, a o 23 mają grać multi na żywo, jeśli nic nie zepsują to może być najlepsze multi od lat
Opublikowano 12 czerwca 20168 l nie wiem id ma swój quakecon więc raczej nie zrobili by takiego prezentu bethesdzie b1 najlepsze multi od lat XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 12 czerwca 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Czy chce mi sie przedzierać, przez dwadzieścia sportówek, kolejnego nundnego NFSa i Simsy dla BF1?decyzje decyzje
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Pc Gamer 21/Sony 3,a tu trzeba na pierwszą zmianę wstawać. Obejrzy się co lepsze trailery i poczyta newsy następnego dnia. Liczę,że coś mnie miło zaskoczy.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l niektorzy dzisiaj będą ogladać 22 debili na trawie z jednym pedałem biegajacym z gwizdkiem, wiec czekanie na bf1 będzie przy tym orgazmem.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l dla andromedy bym obejrzał w sumie Oj tak, jeśli zapowiedzą premierę w pierwszej połowie 2017 to się zes,ram ze szczęścia.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l najlepsze multi od lat reskin zwykłego battlefielda wystarczy to dla Ciebie najlepszy multi od lat?
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Linki do konfy EA: https://live.ea.com/ https://www.twitch.tv/ea https://www.youtube.com/user/E3