Opublikowano 15 czerwca 20168 l blantman wielki gracz, który ogrywa wszystko na PREMIERĘ a jak przychodzi do uczestniczenia w E3, które jest raz w roku to beka, heheszki bo żona patrzy ogrywa na premierę gry dobre a nie zapowiedzi gier. Co ci na konfie sony pokazali. Spiderman super, horizon ok primal 2 a i god of war cinematic experience. Chętnie zagram we wszystkie (nawet w biedny remaster crasha bo w acti nie wierzę) i może będę się podniecać i będzie hype ale w okolicy premiery a nie spuszczanie się na filmem do gry co wyjdzie lub nie w ciągu najbliższych 2 lat. Jeżeli nie rozumiesz różnicy między fapowaniem do youtube a graniem w grę i trzymaniem jej fizycznie w łapie to przykro mi. Dziecko youtube jesteś i pewnie giereczki oglądasz na letsplayach. JA na ten rok mam kilka żelaznych must have South Park od ubi FH3 Deus Ex Tyranny może TLG a ile innych gier z tych targów wyjdzie w 2016 roku ? Watch dogs 2 czyli s(pipi)ina s(pipi)iny? Gears of War 4 od innego studia niż epic to będzie taka sama s(pipi)ina jak jugement którego naet w coopie nie dałem rady skończyć Co jeszcze ? Na konsole 0 . Na PC może jeszcze kilka indorków i innych gier o jakich zapomniałem (Divinity 2 wychodzi chyba na przykład) . Podniecanie się filmikami kończy się jak przy mgs 5 gdzie forum spuszczało się nad singlem nad mgs online .... Edytowane 15 czerwca 20168 l przez blantman
Opublikowano 15 czerwca 20168 l No musza szukac pieniedzy - mysla, ze moze w sklepiku Windows 10 ludzie beda gry kupowac, skoro na Xie nie kupuja xDDDDCiekawe jak tam sprzedaz Quantum Break na Windows Store. 240zl za cyfrowke na PC bez mozliwosci odsprzedazy ze skopana optymalizacja i wymaganiami z kosmosu na pewno przyciagnelo mase klientow. XD To wlasnie pokazuje logiczna polityke MS - podobnie jak TR za 261 zl, gdzie na stemie byl juz milion razy po 80 zl ?
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Kolejna rzecz, po co oni się pchają w 4k, jak taki tv nawet za dwa lata będzie miało znacznie mniej ludzi niż standardowy full hd. Poza tym przy tej specyfikacji, to gry wcale nie będą wyglądać dobrze jeżeli będą chcieli dobić do 4k i jeszcze mowa o 60fps. Nowe plotki mówią, że Neo ma mieć 5,5tfl, więc jak ND, GG czy SSM wezmie się za tą konsole i Sony nie narzuci głupiego 4k, bo to nie ma sensu (za słebe podzespoły) to będzie dobra przepaść graficzna.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Kolejna rzecz, po co oni się pchają w 4k, jak taki tv nawet za dwa lata będzie miało znacznie mniej ludzi niż standardowy full hd. Poza tym przy tej specyfikacji, to gry wcale nie będą wyglądać dobrze jeżeli będą chcieli dobić do 4k i jeszcze mowa o 60fps. Nowe plotki mówią, że Neo ma mieć 5,5tfl, więc jak ND, GG czy SSM wezmie się za tą konsole i Sony nie narzuci głupiego 4k, bo to nie ma sensu (za słebe podzespoły) to będzie dobra przepaść graficzna. hehe, yeti jak sie zesral bo ma przestarzala bravie 1080p Edytowane 15 czerwca 20168 l przez Dave Czezky
Opublikowano 15 czerwca 20168 l hehe, yeti jak sie zesral bo ma przestarzala bravie 1080p ale moze gra na niej w 120 fpsach ?
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Ok czylli na Scorpio wy(pipi)ka bo nie stać mnie na dobry TV i tak na dobra sprawę nie chce mi się go wymieniać: You announced the Xbox One S. And then you closed the show with Scorpio. Why would I buy the Xbox One S knowing the Scorpio is coming? What possible reason would I have given a much more powerful Xbox is coming down the line? Phil Spencer: What TV do you have? A standard 1080p TV. Phil Spencer: Then you should buy this box, because Scorpio is not going to do anything for you. Scorpio is designed as a 4K console, and if you don't have a 4K TV, the benefit we've designed for, you're not going to see. Clearly, you can buy Scorpio, and if and when you decide you want to buy a 4K television to take advantage of the increased performance, obviously the console will be ready for you Polecam cały wywiad: http://www.eurogamer.net/articles/2016-06-15-xbox-boss-phil-spencer-the-big-interview Czyli co, kupie Scorpio majac TV 1080p i gierki nie beda lepiej dzialac niz wersje na Xbona OG bo nie mam TV 4k? (pipi)c mi z tym w takim razie Brak uber wsparcia dla 1080p/60fps jak ktos nie chce grac w 4k to czysty idiotyzm. To ja juz wole slabsze Neo jesli ich celem bedzie 1080p/60fps @bluber ile tysiecy razy jeszcze wkleisz ten obrazek? Wiesiek to chociaz porzadna i gigantyczna gra w przeciwienstwie do tego syfu od ubi xD
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Ok czyli grafa ciagle jak na 360 ale podciagnieta do 4k. No 6terafankow nie pojdzie na marne, Halo 6 zaora. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BOZE JAK MOZNA BYLA TAK ZYEBAC XBOXA NO JAK?? Edytowane 15 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 15 czerwca 20168 l blantman wielki gracz, który ogrywa wszystko na PREMIERĘ a jak przychodzi do uczestniczenia w E3, które jest raz w roku to beka, heheszki bo żona patrzy ogrywa na premierę gry dobre a nie zapowiedzi gier. Co ci na konfie sony pokazali. Spiderman super, horizon ok primal 2 a i god of war cinematic experience. Chętnie zagram we wszystkie (nawet w biedny remaster crasha bo w acti nie wierzę) i może będę się podniecać i będzie hype ale w okolicy premiery a nie spuszczanie się na filmem do gry co wyjdzie lub nie w ciągu najbliższych 2 lat. Jeżeli nie rozumiesz różnicy między fapowaniem do youtube a graniem w grę i trzymaniem jej fizycznie w łapie to przykro mi. Dziecko youtube jesteś i pewnie giereczki oglądasz na letsplayach. JA na ten rok mam kilka żelaznych must have South Park od ubi FH3 Deus Ex Tyranny może TLG a ile innych gier z tych targów wyjdzie w 2016 roku ? Watch dogs 2 czyli s(pipi)ina s(pipi)iny? Gears of War 4 od innego studia niż epic to będzie taka sama s(pipi)ina jak jugement którego naet w coopie nie dałem rady skończyć Co jeszcze ? Na konsole 0 . Na PC może jeszcze kilka indorków i innych gier o jakich zapomniałem (Divinity 2 wychodzi chyba na przykład) . Podniecanie się filmikami kończy się jak przy mgs 5 gdzie forum spuszczało się nad singlem nad mgs online .... polecam się zabić bo twoich postów juz sie nie da czytać @bluber ile tysiecy razy jeszcze wkleisz ten obrazek? Wiesiek to chociaz porzadna i gigantyczna gra w przeciwienstwie do tego syfu od ubi xD Tyle razy ile trzeba
Opublikowano 15 czerwca 20168 l ile tysiecy razy jeszcze wkleisz ten obrazek? Wiesiek to chociaz porzadna i gigantyczna gra w przeciwienstwie do tego syfu od ubi xD Oj boli
Opublikowano 15 czerwca 20168 l czyli ostatniego prawdziwego xboxa zrobił mattrick xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Kogoś chyba suty pieką jak uważa, że w 2017 roku standardem do gierek będzie 4K Edytowane 15 czerwca 20168 l przez Metoda
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Bedzie to wygladac tak: - posiadacze nowych konsol beda mieli normalna wersje gry w ledwo 30fpsach - posiadacze starych dostana trupa w 15fpsach i 720p, bo nikomu nie bedzie sie chcialo tego optymalizowac + wymusi zakup nowej wersji konsoli
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Brak uber wsparcia dla 1080p/60fps jak ktos nie chce grac w 4k to czysty idiotyzm. Czyli co, czeka nas przelaczanie pomiedzy roznymi ustawieniami? Edytowane 15 czerwca 20168 l przez Lukas_AT
Opublikowano 15 czerwca 20168 l blantman jaki rage bo mu żona nie pozwoliła oglądać konfy sony ile tysiecy razy jeszcze wkleisz ten obrazek? Wiesiek to chociaz porzadna i gigantyczna gra w przeciwienstwie do tego syfu od ubi xD Oj boli No boli chyba bluberka bo pomimo widocznego downgrade'u Wiesiek 3 rządzi i dzieli, w przeciwieństwie do gier ubi.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Czyli jak zawsze. Teraz mają problem ze zrobieniem gierki w 1080p/60 fps, a oni już o 4k nawijają Może i będzie 4k przy 5 fpsach, ale w dashbordzie
Opublikowano 15 czerwca 20168 l ile tysiecy razy jeszcze wkleisz ten obrazek? Wiesiek to chociaz porzadna i gigantyczna gra w przeciwienstwie do tego syfu od ubi xD Oj boli Po prostu nudne sie to robi jak ta sama osoba wkleja ten sam obrazek non stop. :[ Nudne jak posty blanta. Bolaloby gdyby Wiesiek nie okazal sie (pipi)anym niszczatorem ktory zaoral cala konkurencje bolaloby gdyby wiesiek skonczyl jak mgs v
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Bedzie to wygladac tak: - posiadacze nowych konsol beda mieli normalna wersje gry w ledwo 30fpsach - posiadacze starych dostana trupa w 15fpsach i 720p, bo nikomu nie bedzie sie chcialo tego optymalizowac + wymusi zakup nowej wersji konsoli No będzie tak samo jak przy wyjściu PS4/XO gdzie wersje na PS3/360 były uboższe w różne opcje i chodziły w 20fps. Nic nowego. Tylko nie rozumiem dlaczego ms kręci, że tak nie będzie. Edytowane 15 czerwca 20168 l przez suteq
Opublikowano 15 czerwca 20168 l a za 1,5 roku skorpion, a w 2018 skorpion s, w 2019 skarabeusz Xbox Cancer
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Bedzie to wygladac tak: - posiadacze nowych konsol beda mieli normalna wersje gry w ledwo 30fpsach - posiadacze starych dostana trupa w 15fpsach i 720p, bo nikomu nie bedzie sie chcialo tego optymalizowac + wymusi zakup nowej wersji konsoli No będzie tak samo jak przy wyjściu PS4/XO gdzie wersje na PS3/360 były uboższe w różne opcje i chodziły w 20fps. Nic nowego. Tylko nie rozumiem dlaczego ms kręci, że tak nie będzie. Idealny przyklad to Cien Mordoru na stare konsole. Okrojona wersja dzialajaca w 15 klatkach na sekunde.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l ile tysiecy razy jeszcze wkleisz ten obrazek? Wiesiek to chociaz porzadna i gigantyczna gra w przeciwienstwie do tego syfu od ubi xDOj boli No boli chyba bluberka bo pomimo widocznego downgrade'u Wiesiek 3 rządzi i dzieli, w przeciwieństwie do gier ubi. rządzi