Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

to telefony sony sie sprzedaja?

serio? xD

:smutas:

no to lg :sorcerer:

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

no super ale nadal to tylko konsole z zapowiedziami gier. Nowa generacja niech wyjdzie jak wreszcie obie firmy wypuszczą kilka za(pipi)istych exów bo w obu obozach po prawie 3 latach posucha ze średnią 1 dobrej gry na rok :] Mówimy tu o exach a nie multiplatformach więc wiedźmina 3 który na pc wygląda i działa 1000 x lepiej nie wpisujcie ...

Dlaczego mam nie wpisywac multiplatform? Konsola to moja glowna platforma do grania i kupuje ja dla wszystkich gier. Gdzie logika jak przy zakupie PS4 nie mysli sie np o MGS 5 czy Mortal Kombat?

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

@kalafiorek twoje za to jeszcze lepsze posty

Co do 4k to za rok takie tv już po 2 k będą chodzić :D Scorpio tak samo jak neo 4k użyje tylko w filmach bo nadal będą za słabe na np wiedźmina w 4k. Nie wierzę że w 60 fps 4k na scorpio wyjdzie coś więcej jak remaster rogue legacy albo peggle.

Nie zmienia to faktu że obie firmy ruchają was w dupkę i kłócicie się która bardziej.

Dlaczego ruchaja? Za 1,5 roku dostanę nową, teoretycznie mocną konsolę. Dla mnie bomba.

no super ale nadal to tylko konsole z zapowiedziami gier. Nowa generacja niech wyjdzie jak wreszcie obie firmy wypuszczą kilka za(pipi)istych exów bo w obu obozach po prawie 3 latach posucha ze średnią 1 dobrej gry na rok :] Mówimy tu o exach a nie multiplatformach więc wiedźmina 3 który na pc wygląda i działa 1000 x lepiej nie wpisujcie ...

I juz nie wyjdzie. Przecież, na tym E3 na prawdę nic nowego nie pokazali. Pewnie cała para idzie w Scorpio, a One zostanie szybko usmiercony, podobnie jak pierwszy Xbox.

Opublikowano

Podobno NEO jest już w produkcji, więc raczej już nic nie podkręcą. 

Opublikowano

Czyli bedzie takie GTAV w 4k na Scorpio ale ciagle bez trawy XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Kupujesz scorbio za grube kabanejro, masz pod maska 16 razy mocniejszy sprzet od zwyklego Xbona, grasz w te sama (pipi)owa wersje co na Xbonie bo nie masz TV 4k... logika MS jest zadziwiajaca :cool:

Opublikowano

Moze niech na poczatku dadza konsole co wyswietla 1080p, a nie odrazu leca w 4k za premium price :reggie:

Opublikowano

masz wybór - graj w 720p albo w 4k gry i tak wygladaja jak z 360 xddd

dobrze ze jest sony jako alternatywa bo bym rzucil to w pizdu i pojechał w bieszczady

Opublikowano

No niestety MS do(pipi)ał (pipi)e uszy a Spencer robi z siebie drugiego Matricka.

Opublikowano

knur spencer dostarcza. Jakie nowe marki serwuje w najblizszym czasie? piraci od rare i recore? xd

Opublikowano

Dzisiaj widziałem gameplay Recore. Taki bieda Ratchet. xd

Opublikowano

Z XBOXEM NIGDY NIE BYŁO TAK DOBRZE!

Opublikowano

Ogladam gry od Sony i mysle o kuhwa ale bedzie grane juz odkladam pieniazki :banderas:

Ogladam gry Micosoftu i mysle o kuhwa niech to wpisdu skasuja bo wstyd XDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

od poczatku pisalem ze knur i loniak to konie trojanskie blacharzy, jak zwykle okazalo sie ze mam racje

Opublikowano

Tak ja też pisałem, watch tv on tv, kinect super zabawka, jednak wywalamy kinecta będzie 10% mocy więcej, moc chmury, dx12, wrzucamy win10, wrzucamy największe exy z xboxa na win10, wypuszczamy wszystkie exy Xboxa na PC, integracja z win10 jeden ekosystem, zamykamy konsole robimy "steam machine"

:pawel:

Opublikowano

[s/Z]XO + 2 pady + stereo headset + 10 gier. Możliwość wymiany na PS4.

Opublikowano

hum ale napisz jeszcze ze doplata z twojej strony bo uschniesz z taką ofertą