Opublikowano 15 czerwca 20168 l no super ale nadal to tylko konsole z zapowiedziami gier. Nowa generacja niech wyjdzie jak wreszcie obie firmy wypuszczą kilka za(pipi)istych exów bo w obu obozach po prawie 3 latach posucha ze średnią 1 dobrej gry na rok :] Mówimy tu o exach a nie multiplatformach więc wiedźmina 3 który na pc wygląda i działa 1000 x lepiej nie wpisujcie ... Dlaczego mam nie wpisywac multiplatform? Konsola to moja glowna platforma do grania i kupuje ja dla wszystkich gier. Gdzie logika jak przy zakupie PS4 nie mysli sie np o MGS 5 czy Mortal Kombat? Edytowane 15 czerwca 20168 l przez Lukas_AT
Opublikowano 15 czerwca 20168 l @kalafiorek twoje za to jeszcze lepsze posty Co do 4k to za rok takie tv już po 2 k będą chodzić Scorpio tak samo jak neo 4k użyje tylko w filmach bo nadal będą za słabe na np wiedźmina w 4k. Nie wierzę że w 60 fps 4k na scorpio wyjdzie coś więcej jak remaster rogue legacy albo peggle. Nie zmienia to faktu że obie firmy ruchają was w dupkę i kłócicie się która bardziej. Dlaczego ruchaja? Za 1,5 roku dostanę nową, teoretycznie mocną konsolę. Dla mnie bomba. no super ale nadal to tylko konsole z zapowiedziami gier. Nowa generacja niech wyjdzie jak wreszcie obie firmy wypuszczą kilka za(pipi)istych exów bo w obu obozach po prawie 3 latach posucha ze średnią 1 dobrej gry na rok :] Mówimy tu o exach a nie multiplatformach więc wiedźmina 3 który na pc wygląda i działa 1000 x lepiej nie wpisujcie ... I juz nie wyjdzie. Przecież, na tym E3 na prawdę nic nowego nie pokazali. Pewnie cała para idzie w Scorpio, a One zostanie szybko usmiercony, podobnie jak pierwszy Xbox.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Spencer: Scorpio won't do anything for you if you don't have a 4K TVHAHAHA JAK TO PIĘKNIE BRZMI Patrzac na gry jakie pokazalo Sony na tym E3 to mysle ze starczy im nawet te 1.8tfanka.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Czyli bedzie takie GTAV w 4k na Scorpio ale ciagle bez trawy XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 15 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Spencer: Scorpio won't do anything for you if you don't have a 4K TVHAHAHA JAK TO PIĘKNIE BRZMI Patrzac na gry jakie pokazalo Sony na tym E3 to mysle ze starczy im nawet te 1.8tfanka. Az strach sie bac, ze LG ma juz podobno 8K
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Kupujesz scorbio za grube kabanejro, masz pod maska 16 razy mocniejszy sprzet od zwyklego Xbona, grasz w te sama (pipi)owa wersje co na Xbonie bo nie masz TV 4k... logika MS jest zadziwiajaca
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Moze niech na poczatku dadza konsole co wyswietla 1080p, a nie odrazu leca w 4k za premium price
Opublikowano 15 czerwca 20168 l masz wybór - graj w 720p albo w 4k gry i tak wygladaja jak z 360 xddd dobrze ze jest sony jako alternatywa bo bym rzucil to w pizdu i pojechał w bieszczady
Opublikowano 15 czerwca 20168 l No niestety MS do(pipi)ał (pipi)e uszy a Spencer robi z siebie drugiego Matricka.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l knur spencer dostarcza. Jakie nowe marki serwuje w najblizszym czasie? piraci od rare i recore? xd
Opublikowano 15 czerwca 20168 l SCORPIO JEST TAK DOYEBANY ŻE WASZE FHD TV SĄ ZA SŁABE NA NIEGO biedaki
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Ogladam gry od Sony i mysle o kuhwa ale bedzie grane juz odkladam pieniazki Ogladam gry Micosoftu i mysle o kuhwa niech to wpisdu skasuja bo wstyd XDDDDDDDDDD Edytowane 15 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Konsole Xbox [*]15 lat istnienia, aż wreszcie Spencer wziął sprawy w swoje ręce.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l od poczatku pisalem ze knur i loniak to konie trojanskie blacharzy, jak zwykle okazalo sie ze mam racje
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Tak ja też pisałem, watch tv on tv, kinect super zabawka, jednak wywalamy kinecta będzie 10% mocy więcej, moc chmury, dx12, wrzucamy win10, wrzucamy największe exy z xboxa na win10, wypuszczamy wszystkie exy Xboxa na PC, integracja z win10 jeden ekosystem, zamykamy konsole robimy "steam machine"
Opublikowano 15 czerwca 20168 l [s/Z]XO + 2 pady + stereo headset + 10 gier. Możliwość wymiany na PS4.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l hum ale napisz jeszcze ze doplata z twojej strony bo uschniesz z taką ofertą