Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

No w sumie jak ktos mysli o sprzedazy Xbona to teraz jeszcze ma ostatnia szanse, potem rynek zaleje slimka i wartosc zwyklego spadnie mocno na ryj. Info o scorpio tez pewnie nie jest pomocne.

tak tak, zaraz xboksy będą na ziemi się walały i ludzie się będą o nie potykać, tak wartość spadnie xd

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 81,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Gdzie jest daddy ja się pytam po raz drugi?!

na majorce na wakacjach, jak po kazdym e3, pisalem juz.

Opublikowano

Dobra beczunia ze skorpio. MS? Nigdy nie szanowałem.

Btw. blubi jakie platformy poporównuje w kolejności ten obrazek z W3, bo nie ogarniam.

Opublikowano

Dział marketingu i PRu w MS w tej generacji powinien przejść solidną restrukturyzację, bo to co oni odwalają od premiery Xone jest aż przykre. 

Opublikowano

Tegie mozgi tam pracuja, pewnie pomysleli ze skoro ps4 lepiej sie sprzedaje bo 1080>720 to teraz my sie bedziemy lepiej sprzedawac bo 4k>1080p xd

mozgi beda pozniej plakac czemu neo sie lepiej sprzedaje skoro horizon jest w 1080p a ich recore w 4k

Opublikowano

no poprzednia generacja ktora byla dla nich sukcesem, chyba ich nie nauczyla ze moc konsoli to nie wszystko, nie tym pod(pipi)ali Sony kawal udzialu w rynku

Opublikowano

pewnie jak ktos garniturkom probuje wytknac jakies bledy w dzialaniu ci odpowiadaja "not true" i dalej ida przed siebie poklepujac sie po plecach

Opublikowano

Dział marketingu i PRu w MS w tej generacji powinien przejść solidną restrukturyzację, bo to co oni odwalają od premiery Xone jest aż przykre. 

To dlatego że ty ich opuściłeś a taki dobry pr robiłeś.

Czyli co Scorpio będzie skalowało obraz do 4k i to wszystko ?  Idź pan w (pipi) w takim razie kupuje smoka w wersji 10xx

Opublikowano

no poprzednia generacja ktora byla dla nich sukcesem

Xbox sromotnie przegrał z mocarnym PS2, X360 próbował dorównać PS3, ale w ogólnym rozrachunku przegrał i teraz od premiery XOne tendencja w spadkowa. Historia zatoczy koło, Scorpio w porównaniu do Neo będzie hardware'owo jak Xbox do PS2, ale i tak odniesie sromotną porażkę i będzie to sprzęt, który #nikogo.

Opublikowano

No w sumie jak ktos mysli o sprzedazy Xbona to teraz jeszcze ma ostatnia szanse, potem rynek zaleje slimka i wartosc zwyklego spadnie mocno na ryj. Info o scorpio tez pewnie nie jest pomocne.

tak tak, zaraz xboksy będą na ziemi się walały i ludzie się będą o nie potykać, tak wartość spadnie xd

moze po ziemi walac sie nie beda, ale do nesquikow juz wkrotce to beda dodawane xD

Opublikowano

jesli Scorpio rzeczywiście ma się skupić uparcie na 4k to widzę ze nadal w ms maja na(pipi)one we lbie. Maja pewnie kompleks Full hd gdzie nie wszystkie gry na x1 miały 1080p i sony to puntkowalo. Teraz na sile próbują wcisnąć 4k mimo ze nawet te 6 tflopsow to za malo by gry byly w odpowiedniej jakości. 4k zabiera ogromna ilość zasobów, nie warto poświęcać grafiki i frameratu tylko dla rozdzielczości którą doceni się jedynie na ogromnych tv z niedalekiej odległości.

Opublikowano

Decyzja o skasowaniu Xboxa jako stricte konsolowego ekosystemu tak ich pogrzebała w oczach graczy, że nawet najdoskonalszy PR im nie pomoże. 

Opublikowano

Decyzja o skasowaniu Xboxa jako stricte konsolowego ekosystemu tak ich pogrzebała w oczach graczy, że nawet najdoskonalszy PR im nie pomoże. 

Jak już mówimy o pogrzebaniu kogoś w oczach innych:

<gif zielone gatki>

Opublikowano

Z ps4 nigdy nie było tak dobrze.

Z PC nigdy nie było tak dobrze.

Z WiiU bywało lepiej ale Zelda fajna.

Z xboxem nigdy nie było tak źle.

Z blanmtanem bywało lepiej.

Opublikowano

Console gaming robi się zbyt dziwny, ta generacja to jakiś żart. Przenoszę się na PC za rok.

Nie dajcie się nabrać na nieudolny marketing Microsoftu - Scorpio to będzie nowa generacja ale przygotowują ją za szybko więc starają się łagodzić ból. MS nie będzie miał tyle kontroli, żeby zmusić wydawców każdej gry do trzymania się 4k 60 FPS i wydawania gier równocześnie na xbona.

Będzie tak jak na premierę One, parę gierek wyjdzie na oba systemy a po maksymalnie roku starszy sprzęt będzie bezużyteczny.

Opublikowano

Btw. blubi jakie platformy poporównuje w kolejności ten obrazek z W3, bo nie ogarniam.

Obrazek symbolizuje stopniowy downgorad wiedzmina

Opublikowano

nadszedł ten czas

KYbLVN.gif

aktualna sytuacja ms

Opublikowano

Obrazek symbolizuje stopniowy downgorad wiedzmina

Stopniowy w sensie po kolejnych patchach?

Opublikowano

crying-man.gif

@Winner

stopniowy, w sensie po kolejnych pokazach gry

Opublikowano

aha, to scale ratuje xa?

we're doomed.

To ta gierka z tym wielkim krabem co przez 10 minut wykonał całe dwa ataki w kierunku gracza?? :-P
Opublikowano

Nadrobiłem co miałem nadrobić z konferencji. Wnioski trzy. Ps4 warto zostawić dla exow do 2018 roku. Xboxa one wymieniam na scorpio za rok. Wii u trzymam do premiery zeldy.

A no i wniosek 4 pc nie potrzebnie robi konfe na e3. Pc jest najlepszy a tymi konferencjami tylko zaburza obraz.

P.s. Poczytałem co tu się wyprawialo w nocy podczas konfy sony. Najlepszy użytkownik co non stop podkreślał jaki jest pijany i ile to nie wypił. Może już wyrosłem z konferencji i obiecanek cacanek. Na pewno wyrosłem z oglądania w tygodniu roboczym konferencji w nocy. Zeratul w innej strefie czasowej mieszka zetta też a reszta? No life do kwadratu:) szczerze czytanie tego co tu się wyprawiało ok 4 w nocy doprowadziło mnie do małego zażenowania :). Kiedyś myślałem że WC to z przymrużeniem oka (poza mendrkiem, yetim czy daddym) ale teraz zrozumiałem że dla was to serious business.

Tyle gierek ogranych na PC, Xboksie, Playstation, Nintendo, a wszystko to by zostać wybranym blachobezbekiem roku. Ojj zabolało ego :)

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Ms poprawil trailer scorpion. Usuneli tekst o "Highest Quality pixels" z trailera. :dynia: