Opublikowano 16 czerwca 20168 l Maciuche kiedys sie szanowalo: Ale ostatnio styki w mozgu sie przepalily chyba Co ten xbox robi z ludzmi.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Sprawa opiekacza zawsze na propsie, ta dramatyczna zmiana kadru, te emocje, ta akcja
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Bansai wiesz dobrze o kim mowie wiec nie manipuluj znowu. Jak widzę post Milana ficusia albo maciomaniaka to mi się papa na dachu zwija ze śmiechu. Mnie się wszystko zwija ze śmiechu jak widzę taką nieudolną próbę obrony tego szamba jakim staje się Xbox.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Sprawa opiekacza zawsze na propsie, ta dramatyczna zmiana kadru, te emocje, ta akcja Tak teraz patrze, że post z tym filmikiem wylądował w 'zawartości z najwyższą reputacją'
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Kolor zielony? Tylko N I E B I E S K I Już czeka, już prawie puka do mych drzwi, jeszcze tyko chwilka
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Ja liczę na zestawienie cytatów naczelnych botów jakie to dobroci na targach Krul Spencer nie zapowie i zaora wreszcie niebieskie robactwo xD Mi się ten podoba: to juz jutro nie moge sie doczekac, mowiac scisle jak bedzie za(pipi)iscie, krol Spencer zdepta klapersy wszystkie
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Jestem tutaj podobnego zdania jak Padeusz, każda platforma powinna mieć własne gry, oferować coś unikatowego. Xbox oferuje teraz znacznie mniej niż jakikolwiek PC, ma przy tym moc przeciętnej lodówki, ale używane chodzą w adekwatnej cenie na szczęście.A nie lepiej jak by gry były dostępne na każdej platformie? W ten sposob posiadajac jeden sprzet mozesz ograc wszystko, a nie trzymac mase zlomu dla exow. Czlowiek juz dawno moglby sie pozbyc playstation ale nieeeee bo trzeba trzymac dla tych 5 gier ;/ Nie. Od zawsze kupujesz konkretną konsolę, by zagrać m.in. w gry na wyłączność dostępne dla tej platformy. Każda konsola kojarzona jest z konkretnymi markami. Każda też ma swoje atuty i wady. I tak powinno zostać. Tak i od tego rosną patologie jak fani wyznajcy plastik bo są biedakami i ich nie stać na inną konsole a potem powstają takie Mendrki.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Jestem tutaj podobnego zdania jak Padeusz, każda platforma powinna mieć własne gry, oferować coś unikatowego. Xbox oferuje teraz znacznie mniej niż jakikolwiek PC, ma przy tym moc przeciętnej lodówki, ale używane chodzą w adekwatnej cenie na szczęście.A nie lepiej jak by gry były dostępne na każdej platformie? W ten sposob posiadajac jeden sprzet mozesz ograc wszystko, a nie trzymac mase zlomu dla exow. Czlowiek juz dawno moglby sie pozbyc playstation ale nieeeee bo trzeba trzymac dla tych 5 gier ;/ Nie. Od zawsze kupujesz konkretną konsolę, by zagrać m.in. w gry na wyłączność dostępne dla tej platformy. Każda konsola kojarzona jest z konkretnymi markami. Każda też ma swoje atuty i wady. I tak powinno zostać. Tak i od tego rosną patologie jak fani wyznajcy plastik bo są biedakami i ich nie stać na inną konsole a potem powstają takie Mendrki. Hmm, no może dyskusja zeszłaby na rozmowę o grach, nie sprzętach, ale i tak wolę, żeby takie Mendrki chodziły po świecie, niż jakby wszyscy mieli być jedną wielką rodziną. Nie będę wcinać kalafiorków, Ty nie będziesz wcinać mięsa. Prosty temat. Edytowane 16 czerwca 20168 l przez Maciomaniak
Opublikowano 16 czerwca 20168 l A tak w ogóle to gdzie Menderk? Medrek, wychodz, przecież Sony wygrało.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l wolisz patologie i wojny zamiast tego żeby każdy mógł grać w dobre gry? no to jest już srogie uposledznie umysłowe ale w sumie z kim ja rozmawiam xD
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Bansai wiesz dobrze o kim mowie wiec nie manipuluj znowu. Jak widzę post Milana ficusia albo maciomaniaka to mi się papa na dachu zwija ze śmiechu. Mnie się wszystko zwija ze śmiechu jak widzę taką nieudolną próbę obrony tego szamba jakim staje się Xbox. Czyli mówisz, że masz magulon?
Opublikowano 16 czerwca 20168 l wlasnie do mnie dotarlo ze maciucha i maciomaniak to dwie rozne osoby ;/
Opublikowano 16 czerwca 20168 l wolisz patologie i wojny zamiast tego żeby każdy mógł grać w dobre gry? no to jest już srogie uposledznie umysłowe ale w sumie z kim ja rozmawiam xD A to nie masz teraz dobrych gier? Chcesz grać w dobre gry, kupujesz platformę na której są dobre gry. A wojenki czy cała ta patologia to jest jakiś margines do którego zresztą należysz biorąc w tym udział. Miliony osób na świecie ma głęboko w (pipi)e jakieś CW na forach czy przepychanki w internetach.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Macio to ten co pożycza kompy i konsole żeby zgarnąć plusy w zakupach. Edytowane 16 czerwca 20168 l przez Codename
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Macio to ten co pożycza kompy i konsole żeby zgarnąć plusy w zakupach. Konsol nie pożyczam.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l wolałbym móc zagrać na jednym w sprzęcie zarówno w nową zelde jak i forze horizon 3 a tak to będę musiał kupić 2 inne kawałki plastiku co jest bezsensu, ale jak dla ciebie to jest lepsze niż mieć wszystko w jednej bilbiotece, pod jednym padem, jednym kontem to jprdl xD Macio to ten co pożycza kompy i konsole żeby zgarnąć plusy w zakupach.Konsol nie pożyczam. No ale na nich nie grasz tak czy siak
Opublikowano 16 czerwca 20168 l wlasnie do mnie dotarlo ze maciucha i maciomaniak to dwie rozne osoby ;/ jakby kto zapomniał to Shen i Guantanamo to jeden i ten sam kapuś
Opublikowano 16 czerwca 20168 l spencer: Nasza wizją ostateczną jest porzucenie xboxa jako konsoli na rzecz usługi. Nie wykluczamy naszych gier na platforme Steam, a kto wie może i nawet na Playstation.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l maciucha nie rucha a macio zielony gacio, nie sposób pomylić dzieki, zapamietam
Opublikowano 16 czerwca 20168 l wolałbym móc zagrać na jednym w sprzęcie zarówno w nową zelde jak i forze horizon 3 a tak to będę musiał kupić 2 inne kawałki plastiku co jest bezsensu, ale jak dla ciebie to jest lepsze niż mieć wszystko w jednej bilbiotece, pod jednym padem, jednym kontem to jprdl xD Macio to ten co pożycza kompy i konsole żeby zgarnąć plusy w zakupach.Konsol nie pożyczam. No ale na nich nie grasz tak czy siak Gram i nie żadne jpdrl bo nie każdy musi myśleć jak twój przeżarty kalafiorem mózg. Chcesz mieć wszystko, to bierz PC, takie rozwiązanie istnieje na rynku od dawien dawna i teraz Microsoft jeszcze więcej w nie zainwestował. A sam grasz na trójnogu który hejtujesz na każdym kroku, gdzie tu sens, gdzie logika.