Opublikowano 16 czerwca 20168 l Tak grasz xD wszystko w folii albo odpalone na 5 min Edytowane 16 czerwca 20168 l przez _Be_
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Jedyny sensowny argument za exami jak dla mnie to poziom dopracowania technicznego gry, ktory bedzie pewnie wiekszy jak dev ma na celu tylko jedna platforme. Reszta fanbojskich bzdur do pieca
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Tak grasz xD wszystko w folii albo odpalone na 5 min ogral na pozyczonym pc, nic na niego nie masz
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Nie mam Xboxa i nie gram na PC - po co sprawdzasz ranking dla gier z tych platform?
Opublikowano 16 czerwca 20168 l na plastaszyn to samo jest macio No nie jest, U4 i Ratchet skończone, w Overwatchu ponad 20 godzin i rozkręcam się Dobra, EOT, wracajcie do tematu Xone, E3, Spencera czy czegokolwiek innego.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Czas chyba aby PSX Extreme zmieniło nazwę na PCSX Extreme. Microsoft w spektakularny sposób zabił markę Xbox na E3. No takiego samobója to nikt nie spodziewał się. Jedyne co teraz pozostaje to aby M$ porzucił swój debilny sklepik na Win10 i wrzucił swoje gry na platformę A za parę lat cross-play w Forza Horizon 4 na PC i PS4 Edytowane 16 czerwca 20168 l przez Kymel
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Ja liczę na zestawienie cytatów naczelnych botów jakie to dobroci na targach Krul Spencer nie zapowie i zaora wreszcie niebieskie robactwo xD Mi się ten podoba: to juz jutro nie moge sie doczekac, mowiac scisle jak bedzie za(pipi)iscie, krol Spencer zdepta klapersy wszystkie Słowa botów jednak się sprawdziły, Spencer prawdziwy wybawca (rynku pecetowego), a scorpion was za(pipi)ie (skierowane do botów). xD Ciekawe gdzie sie podział kubison, daddy i czaruś, ten ostatni to chyba skoczył przez okno na wieść, że xbox to teraz pc z gierkami w 900p i bez steama. Jedyny Mazzeo ma odwagę zarzucić rekordową dawkę mocarza i coś tu mamrotać. Zeratula nie liczę, bo to już nieuleczalny przypadek i pamiętajcie... nie kupujcie playstion (ten głos i prawie łzy w oczach) xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 16 czerwca 20168 l przez YETI
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Boty wrobione w zielone bagno po wsze czasy. Najpierw nabili dziesiątki tysięcy Gamescore na verbatimach, więc szkoda było to tracić na rzecz trofeów to teraz tkwią niedo(pipi)anych konsolach po same uszy.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Na przekór wszystkim chyba będę celować w XO S. Dlaczego? Posiedzę jeszcze na starej generacji, odrobię backlog, a do czasu nabycia kolejnej konsoli biblioteka gier do ograniai tak mi urośnie, więc choćbym nie chciał, to będę miał tone zabawy, nie licząc oczywiście gier z wstecznej czy tych z GwG, którymi Spencer juz mnie uraczył. Jak dla mnie czysty zysk. A co będzie za rok nie nie martwi. Popijając małą czarną śmieję się z waszego przekrzykiwania i wytykania co, kto i po co powiedział, jakbyście w ogóle mieli na cokolwiek wpływ.. Tak więc dla mnie na razie tylko Xbox, na resztę przyjdzie kiedyś czas.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Nie dziwne ze MS uderza wszędzie - skoro tworcy maja do wyboru wydawac gry na One'a, gdzie w takiej Polsce największe supermarkety sprzedadza 5szt na krzyz, to szukaja ratunku gdzie sie da. Licza, ze odbiorcow Windows 10 jest znacznie wiecej - moze tam skapnie im troche grosza. Konsole beda sie nadal sprzedawac, moim zdaniem jeszcze goorzej niz do tej pory. Nie wszystkich stac na kupno dopasionego PC i tu widze target konsol - gry beda wygladac gorzej, chodzic gorzej, ale beda...
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Andrael dobrze mówi, widac ze białostoczanin Edytowane 16 czerwca 20168 l przez MaZZeo
Opublikowano 16 czerwca 20168 l W sumie jakby na to nie patrzeć:Microsoft Direct X boxMicrosoft Direct X BoxMicrosoft Direct X boxXbox - więc wszystko jest w rodzinie xDTrochę poważniej: MS skupia się na unifikacji wszystkiego w okół W10, więc takie zmiany są do przewidzenia, ta firma to przede wszystkim gigant software'owy, a gry to malutki biznesik dla nich, dla przykładu podczas E3 kupili linkedina za sumę 26 mld $ - Microsoftowi co raz bardziej wadzi rynek hardware'owy, ale sprzedanie marki Xbox nie wchodzi w grę (sprawa wizerunkowa), więc próbują połączyć ekosystemy - moim zdaniem to też się nie uda, nie z takim konkurentem jak Steam na PC.Z drugiej strony nie bali się ruchów z Nokią i prawie wycofania ze smartphone'ów.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Nie dziwne ze MS uderza wszędzie - skoro tworcy maja do wyboru wydawac gry na One'a, gdzie w takiej Polsce największe supermarkety sprzedadza 5szt na krzyz, to szukaja ratunku gdzie sie da. Licza, ze odbiorcow Windows 10 jest znacznie wiecej - moze tam skapnie im troche grosza. Konsole beda sie nadal sprzedawac, moim zdaniem jeszcze goorzej niz do tej pory. Nie wszystkich stac na kupno dopasionego PC i tu widze target konsol - gry beda wygladac gorzej, chodzic gorzej, ale beda... Piszesz tak jakby dla MS największym rynkiem zbytu była cebulowa Polska. xdd
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Piszesz ta, jakby te gry na Onie sprzedawaly sie super na innych rynkach. No widocznie sprzedaja sie prze(pipi)ow wszędzie, skoro ida po rynek PC! Na zachodzie pewnie cena gry za 200 zl na storze na nikim wrazenia nie robia, a pewnie ludzi z gamingowym PC jest obecnie wiecej niz chetnych na kupno Ona.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Na przekór wszystkim chyba będę celować w XO S. Dlaczego? Posiedzę jeszcze na starej generacji, odrobię backlog, a do czasu nabycia kolejnej konsoli biblioteka gier do ograniai tak mi urośnie, więc choćbym nie chciał, to będę miał tone zabawy, nie licząc oczywiście gier z wstecznej czy tych z GwG, którymi Spencer juz mnie uraczył. Jak dla mnie czysty zysk. A co będzie za rok nie nie martwi. Popijając małą czarną śmieję się z waszego przekrzykiwania i wytykania co, kto i po co powiedział, jakbyście w ogóle mieli na cokolwiek wpływ.. Tak więc dla mnie na razie tylko Xbox, na resztę przyjdzie kiedyś czas. no, jak ktos siedzial w piwnicy przez ostatnie dwie generacje to xbone slim dobra opcja.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Ludzi z gamingowym PC jest sporo, ale wiele osób nawet nie myśli o przesiadce na Win10 tylko dlatego, że zapowiedziane na E3 gry będą chodzić na tym systemie. @Shen Kluczowym elementem dla mnie jest czas, który lubię marnować na gry, ale nie mam go za wiele (niestety, są też tacy gracze) Taki Skyrim gościł u mnie na konsoli co najmniej pół roku, więc faktycznie, co każdą dłuższą grę cofam się coraz bardziej, a że ograć chcę wszystko co mnie interesuje - nawet z poprzedniej epoki - więc nie wykraczam nawet myślami w przyszłość, przy okazji pomijając zręcznie teraźniejszość. Edytowane 16 czerwca 20168 l przez Andreal
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Piszesz ta, jakby te gry na Onie sprzedawaly sie super na innych rynkach. No widocznie sprzedaja sie prze(pipi)ow wszędzie, skoro ida po rynek PC! Na zachodzie pewnie cena gry za 200 zl na storze na nikim wrazenia nie robia, a pewnie ludzi z gamingowym PC jest obecnie wiecej niz chetnych na kupno Ona. Jak napisał hendrix oni idą na Pc bo robią sobie ekosystem a nie że się (pipi)owo sprzedają. MS ma plany jeszcze unifikowac telefony, pralki i suszarki aby było win10.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Piszesz ta, jakby te gry na Onie sprzedawaly sie super na innych rynkach. No widocznie sprzedaja sie prze(pipi)ow wszędzie, skoro ida po rynek PC! Na zachodzie pewnie cena gry za 200 zl na storze na nikim wrazenia nie robia, a pewnie ludzi z gamingowym PC jest obecnie wiecej niz chetnych na kupno Ona. A może MS po prostu wychodzi z założenia, że skoro może zarobić więcej niskim kosztem to dlaczego nie? Oczywiście prawdopodobnie zarobiliby więcej jakby te gry były tylko na XO bo sporo pecetowców poleciałoby po konsolę tak jak to zrobią/zrobili z PS4 no ale po ostatnich newsach nie oczekuj logiki od Spencera.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l ja wiem ze macie fajne doswiadczenia z gogiem czy steamem ale ten sklep ms to jest taka spier.dolina ze juz bym wolal xbox slim, kto sądzi inaczej widać że jeszcze się z tym nie bawił