Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rigend-14131560260538.jpg

Głównymi bohaterami są dziadek i wnuczek. Dziadek, Rick, to szalony wynalazca, który podróżuje przez odległe światy z taką swobodą, z jaką inni dziadkowie spacerują po parku. Wnuczek, Morty, to zwykły dzieciak, zakochany w koleżance z klasy i opuszczający coraz więcej lekcji z powodu przygód, które przeżywa z dziadkiem. (serialowa.pl)

Kumpel mi to tak zachwalał ostatnio, że jego wysokość 1080p już nadjeżdża. :banderas: Jest gotowych 22 odcinki i z dziką chęcią sprawdzę to cudo. Jak zobaczyłem oceny na IMDB to przecierałem oczy ze zdumienia, na pewno masowa zmowa Żydowska.

Nie mniej zapytam - ktoś to oglądał? Mój znajomy jest tak samo normalny jak ja, może trochę bardziej bo ma magistra. :potter:

Zapraszam do dyskusji!

Gość ragus
Opublikowano

Mr. Pickles miał dobrego pilota niestety reszta jest cieniutka.

Gość Orzeszek
Opublikowano

też polecam. pierwszy sezon za jednym podejściem łyknięty.

Opublikowano

Pierwszy sezon mocno trzymał poziom. Drugi był już lekko nierówny. Kilka wybitnych odcinków (np. "Auto Erotic Assimilation" czy "Total Rickall") i kilka nędznych ("Get Schwifty", "Look Who's Purging Now"). Mimo wszystko chętnie zobaczę kolejny sezon :)

Opublikowano (edytowane)

Rok temu cały sezon kupiłem ale obejrzałem tylko pilota, który był świetny.

Z dzisiejszym dniem powtórzyłem sobie tego pilota i oglądam dalej.

Ten motyw jak sobie pies wsadził więcej bateryjek do kasku i zaczął z ludźmi gadać :pawel:

Albo Freddy Krueger, który każde zdanie kończy wyrazem bitch XD

Edytowane przez Masorz
Opublikowano

a ja dzięki wam zacząłem oglądać i mi się na banie konkret wkręcił. S1 bez cenzury można dorwać, czekam na S2 w pełnej wersji no i w końcu S3 ale to jeszcze trochę.

Gość Orzeszek
Opublikowano

jak pisałem w temacie o animacjach, odcinek o feromonach i grypie z mega końcówką, odcinek z meseeksa-mi, oraz ten z aluzją do matrixa i przeciążaniem ramu <3

Opublikowano

a ja dzięki wam zacząłem oglądać i mi się na banie konkret wkręcił. S1 bez cenzury można dorwać, czekam na S2 w pełnej wersji no i w końcu S3 ale to jeszcze trochę.

Sezon 2 w dobrych sklepach też już dostępny.

1080 p ma się rozumieć. :banderas:

Opublikowano

I to jeszcze UNCENSORED.

Wciągnąłem pół pierwszego sezonu na razie.

Serial jest kozacki i wiem, że będę do niego regularnie wracał.

Chyba najbardziej zniszczył mnie odcinek z 'ludzkim parkiem rozrywki' oraz z Meeseeksami :pawel:

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

z ciekawostek głos matki mortiego wciela się Sarah Chalke czyli elliot z "hoży dokotorzy".

obejrzę dzisiaj cały sezon znowu ;/

Masorz to 6 odcinek największy rozpierdalator umysłów przed tobą. chciałbym dostać urazu mózgu i jeszcze raz obejrzeć ten odcinek "pierwszy raz"

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

z ciekawostek głos matki mortiego wciela się Sarah Chalke czyli elliot z "hoży dokotorzy".

obejrzę dzisiaj cały sezon znowu ;/

Masorz to 6 odcinek największy rozpierdalator umysłów przed tobą. chciałbym dostać urazu mózgu i jeszcze raz obejrzeć ten odcinek "pierwszy raz"

Nom, jestem na 7 odcinku z tym seksbotem xD

Ten końcowy motyw z 6ego był świetny, ale nie rozwaliło mnie jakoś nie wiadomo jak, ponieważ już widziałem prawie identyczny motyw parę razy, np w Star Trek Voyager.

W każdym razie w bajeczce bym się tego nie spodziewał.