Opublikowano 10 czerwca 20168 l Masorz mi tam ucho trul wczoraj o tym, postanowilem sciagnac, zobaczyc pilota do obiadu... no i wciagnalem 5 odcinkow naraz. Opis w googlach jakos srednio mi to sprzedal wiec mialem obawy, a tu prosze, w zyciu bym nie pomyslal ze to takie fajne.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Autor Kolega Milan nie uwierzy, że założyłem topic z czymś fajnym. Ja wczoraj pilota dziabnąłem a dzisiaj w nocy seans do upadłego.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Jak komuś mało to tutaj komiksy -> http://readcomiconline.to/Comic/Rick-and-Morty
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Ten serial jest tak GOTY, że wczoraj walnąłem drugi sezon za jednym posiedzeniem. Komiksy przeczytam na pewno, dzięki.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Przeczytałem dziś kilka i o ile pierwszy imo jest taki sobie to im dalej tym lepiej, tak więc nie zniechęcać się.
Opublikowano 16 lipca 20168 l https://web.facebook.com/RickandMorty/videos/vb.141676752595822/1059300647500090/?type=2&theater gra pod vr rick and morty?
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Właśnie zdebiutował 1szy odcinek 3ego sezonu "Ricky & Morty". Out of nowhere! od razu obejrzany, dobry powrót, dają radę. szkoda że będzie dłuższa przerwa ale na szczęście Archer 5ego się zaczyna.
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Odcinek W-Y-P-A-S Choć mam wrażenie, że cały galimatias z poprzedniego sezonu rozplątali ciut za szybko. Edytowane 2 kwietnia 20178 l przez Cedric
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Właśnie obejrzałem, trzyma poziom skubaniutki - stary dobry Rick & Morty moze bedzie tak dobry jak pierwszy sezon, czekam na wiecej!!!
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l No dla mnie bezsens oglądać ten odcinek, bo na następne z 3-4 miechy trzeba będzie czekać.
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Kolejny za jakieś 2-3 tygodnie. Odcinek naprawdę spoko, i pomimo krótkiego pobytu w więzini rozwiązanie problemu za pomocą Starcia rady Ricków wraz z Federacją było cholernei miodne! Edytowane 2 kwietnia 20178 l przez Kalel
Opublikowano 1 lipca 20177 l już się bałem bo ostatnio gdzieś czytałem, że był jakiś wewnętrzny konflikt, który mógł zaowocować anulowaniem sezonu. ufff. jeszcze miesiąc i za(pipi)istość powróci p.s.