Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 191
  • Wyświetleń 29,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Powrót 30. lipca.

• OMG. Nareszcie koniec dramy. Rick and Morty odnowione na kolejne 70!!!!! odcinków         Czeka nas z 5-6 kolejnych sezonów. Pięknie  

• Jest trailer 4 sezonu i data premiery - 10 listopada!      

Opublikowano

Bardzo dobrze, w sezonie trzecim już było czuć zmęczenie materiałem. 2-3 dobre odcinki, a reszta słabizna.

Lepiej ze sceny zejść....

n i e p o k o n a n y m

Opublikowano

Minusiki za slowa prawdy :mog: 

Opublikowano

2 super śmieszne sezony porządnego serialu na Adult Swim, no ale potem pozazdrościli BoJackowi i chcieli być 2deep4me i trochę nie wyszło.

Sezon 3? Niższej klasie pewnie może się podobać. Bekną sobie tak śmiesznie jak Rick, wsadzą ogórka w du,pę i dawaj oglądają marny 3 sezon.

Zresztą o czym mowa, skoro 4 sezonu nie będzie xD. Tak chu,jowe, że nawet im kontraktu nie przedłużyli.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Już nigdy nie będzie 4 sezonu :yao: 

“The reason we’re not working on Rick and Morty right now ain’t because I figured out that I don’t need to impress you. It’s because of a little something called contract negotiations and it’s gotten complicated this time around.”

https://screenrant.com/rick-morty-season-4-delay-renewed/

Opublikowano

Nie zdziwię się jak następny i ostatni sezon zobaczymy za jakieś dziesięć lat jak było z Samurajem Jackiem -_-

Opublikowano

serial pobił rekord oglądalność na adult swim, więc raczej to nie kwestia tego, że serial jest słaby i nikogo. Pewnie ciskają się o kase, rick i morty mocno wybuchł w popkulturze więc chcą też pewnie proporcjonalnie zarobić, no a jak nie adult swim to pewnie inne stacje już stoją w kolejce z walizkami z pieniędzmi.

Edytowane przez Orzeszek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wiedziałem, że skądś kojarzę tę kreskę i animację

polecam cały kanał tego pana

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oglądam właśnie i jest zaje,biste, czy to pierwszy czy trzeci sezon. Bekę mam tylko z tego fanbase'u, który hajpuje ten serial jako jakiś nie wiadomo jak trudny do zrozumienia i pełny głębokich, filozoficznych rozkmin. Coś tam się znajdzie, ale come on, 10-latki to zrozumieją. Może to głównie one powyższe opinie wyrażały, dunno.

Opublikowano

z tym drugim dnem, to obawiam się że za bardzo sobie wziąłeś do swojego zajęczego serduszka. bezbecja

Opublikowano

Obejrzane całe. Dobre to było, ja chcę jeszcze.

Widzieliście, że jest gra Pocket Morties xD. Zbiera się Mortych jak w Pokemonach, po screenach wygląda bekowo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

OMG. Nareszcie koniec dramy. Rick and Morty odnowione na kolejne 70!!!!! odcinków :fsg::fsg: 

Czeka nas z 5-6 kolejnych sezonów. Pięknie :banderas: 

Edytowane przez sprite

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...