Opublikowano 18 lipca 20195 l A jakie cameosy będą: Waititi, Giamatti, Kathleen Turner, Sam Neill. Ten pierwszy pan i ten ostatni pan będą występować jako jeden gatunek i są okraszeni mianem "kiwi flavor". Sweet.
Opublikowano 7 października 20195 l Jest trailer 4 sezonu i data premiery - 10 listopada! Edytowane 7 października 20195 l przez sprite
Opublikowano 8 października 20195 l Jakaś dziwna tendencja, najpierw Bojack, teraz R&M. Aż dziwne, że nowy South Park nie wychodzi na raty.
Opublikowano 17 listopada 20195 l Dopiero teraz zorientiwałem się, że sezon już wystartował. 4x01 to jeden z tych dość randomowych odcinków. Jest trochę chaotycznie i na skróty, więc trzeba darować sobie dociekanie skąd Morty wziął się na tej pustyni i dlaczego zmienił się w gigantyczne plazmodrzewo. Trzeba się skupić na świetnych patentach jak budzenie się w kolejnych faszystowskich uniwersach, nawiązanue do Akiry czy kolacja u wasposmithów. Przy okazji dobrze wiedzieć, że Rick jest nieśmiertelny. Trochę naciągane to respawnowanie się w losowym uniwersum, w którym project phoenix jest kontynuowany, ale niech będzie.
Opublikowano 20 listopada 20195 l W drugim odcinku Rick porusza najważniejszy dla wielu temat na świecie, na który ja mam wy(pipi)ane i podejście jak Jerry. Jak na razie sezon fajny.
Opublikowano 9 grudnia 20195 l Czwarty sezon już 22. grudnia na netfliksie P.S. Tak, pierwszego odcinka nigdy nie obejrzałem do końca. Przez niego w sumie na początku odbiłem się od serialu. Dopiero potem poczytałem, że trzeba zaczynać od drugiego odcinka
Opublikowano 9 grudnia 20195 l Zacząłem w zeszłym tygodniu oglądać, kończę pierwszy sezon. Jest śmiesznie, odcinki są krótkie i do kolacji jeden wpada. Czasami mam wrażenie, że jest straszny chaos i nie wiadomo o co chodzi, ale generalnie serial na plus.
Opublikowano 24 grudnia 20195 l Nadgoniłem. 2 ostatnie odcinki ze smokiem i kosmicznymi wężami jedne z najlepszych w historii serialu Wiadomo kiedy druga część sezonu? Przy tych wszystkich dealach z netflixem i hbo go nie wierzę, że adult swim nie ma kasy na przyspieszenie produkcji. No chyba, że Roilamd po każdym sezonie musi udać się na roczny narkotrip żeby to wszystko wymyślać W dniu 9.12.2019 o 10:28, krupek napisał: Czasami mam wrażenie, że jest straszny chaos i nie wiadomo o co chodzi, ale generalnie serial na plus. Czasami ilość pomysłów naładowanych do jednego odcinka rzeczywiście zaczyna przytłaczać i sprawia, że ciężko się to śledzi. Najlepszym przykładem premierowy odcinek drugiego sezonu z rozszczepieniem akcji na coraz większą liczbę alternatywnych rzeczywistości plus potrzebna znajomość zagadnienia kota schrodingera z zakresu fizyki kwantowej, żeby w pełni ogarnąć co się pod koniec dzieje. Na szczęście w tym i poprzednim sezonie raczej kontrolują bajerę i nie ma efektu zmęczenia natłokiem pomysłów.
Opublikowano 25 grudnia 20195 l Odcinek z wężami klasyk, właśnie takich poje.banych pomysłów od nich oczekuje.
Opublikowano 25 grudnia 20195 l Dobry sezon póki co, chociaż odcinek z Napadem wyraźnie słabszy. Pomysł super, ale żadnego większego smiechu z mojej strony nie było. Za to ze smokiem to już powrót do formy.
Opublikowano 28 grudnia 20195 l Wszystkie odcinki świetne Spoiler Hail Hydra Spoiler Rozwalił mnie ten odcinek. Nie chcę wiedzieć skąd czerpią pomysły na to wszystko D&D też pozamiatał, egzystencjalna podróż w ciche miejsce również, nawet Heist to typowy R&M. Wyśmienity ten sezon. Wincyj! Ten sezon to mistrzostwo. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że tylko 5 odcinków. Jak żyć?
Opublikowano 29 grudnia 20195 l 14 godzin temu, Farmer napisał: Najgorsze w tym wszystkim jest to, że tylko 5 odcinków. Jak żyć? Hiatus. Reszta sezonu kiedyś w przyszłym roku.
Opublikowano 13 stycznia 20205 l Znana jest chociaż przybliżona data premiery? Jak usiadłem kilka dni temu do pierwszego epa to nie spodziewałem się, że dziennie będę katował po kilka odcinków. Po 5 czuję się jak ćpun na głodzie.