Opublikowano 1 kwietnia 20205 l April Fools? Nowe epy 3 maja. Edytowane 1 kwietnia 20205 l przez sprite
Opublikowano 10 maja 20204 l Trochę chaotyczny ten nowy odcinek po przerwie. Sprawia wrażenie spontanicznego strumienia świadomości. Ma to swój urok, ale wolę jednak bardziej skondensowane historie. No i ta beka z Jezusa. Który mamy rok, 2003?
Opublikowano 10 czerwca 20204 l Na polskim netflixie można już obejrzeć drugą połowę czwartego sezonu (odcinki 6-10).
Opublikowano 26 lipca 20204 l A właśnie. To świetny sezon był, odcinek z wężami obejrzę jeszcze wiele razy.
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l Nowy sezon bedzie dostępny u nas w hbo go, w dniu amerykańskiej premiery, czyli 21.06
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l Nowy sezon? Tak, a stare pewnie tez znikną z netflixa, bo w dniu premiery w hbo go maja się pojawić wszystkie odcinki Edytowane 26 kwietnia 20213 l przez ofsajd
Opublikowano 1 września 20213 l Niestety, ale 5 sezon w moim odczuciu zdecydowanie najsłabszy z wszystkich. Gdzie podziały się inteligentne dialogi i oryginalne pomysły na przygodę? No, tylko w pierwszych dwóch odcinkach a reszta bez polotu. I jeszcze te nieśmieszne żarty o dupceniu, cyckach i kupie
Opublikowano 1 września 20213 l Do przewidzenia, każda baja tak kończy prędzej czy później. Już na poprzedni sezon widać było gdzieniegdzie narzekania, przy obecnym się to tylko nasiliło. Dalej podejrzewam lepiej nie będzie.
Opublikowano 15 marca 20223 l Jako nowy subskrybent HBO Max dopiero niedawno przysiadłem do pierwszego sezonu. Pękł w jeden dzień. Jaki to jest sztos to nie mogę. Normalnie nie przepadam ani za kreskówkami, ani za [adult swim], ale tutaj no to siadło nieźle. Przede wszystkim cały sezon jest na równym poziomie, i to mi się mega podoba. A po za tym na każdym kroku widać, że twórcy mają totalną bekę z dzisiejszej Ameryki. W sumie jestem już na ostatnim odcinku drugiego sezonu i chyba nic mnie tak od baaardzo dawna nie wkręciło.