Masorz 13 197 Opublikowano 19 stycznia 2023 Opublikowano 19 stycznia 2023 https://aszdziennik-pl.cdn.ampproject.org/v/s/aszdziennik.pl/amp/144059,dramat-fanow-ricka-i-morty-ego-tworca-okazal-sie-sprosnym-creepem?amp_gsa=1&_js_v=a9&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw%3D%3D#amp_tf=Od%3A %1%24s&aoh=16741580988484&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&share=https%3A%2F%2Faszdziennik.pl%2F144059%2Cdramat-fanow-ricka-i-morty-ego-tworca-okazal-sie-sprosnym-creepem Cytuj
bastek66 51 Opublikowano 24 stycznia 2023 Opublikowano 24 stycznia 2023 (edytowane) Roiland wyleciał Edytowane 24 stycznia 2023 przez bastek66 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 25 stycznia 2023 Opublikowano 25 stycznia 2023 No niestety, nie można liczyć na długą karierę w showbiznesie, kiedy jesteś obsesyjnym pedofilem i lubisz przemoc domową. Znak naszych czasów;/ Oczywiście frustraci w necie robią dym, bo jak to tak zwalniać z kreskówki za jakieś tam smski Przeklęte woke kulture. To już nawet stary facet nie może sobie pomolestować małych dziewczynek? Mejmy całego świata łączcie się. Może jakaś petycja? Jebać. I tak oglądałem z polskim dubbingiem do kotleta. 1 Cytuj
Homelander 2 084 Opublikowano 25 stycznia 2023 Opublikowano 25 stycznia 2023 (edytowane) Dokładnie. Wiadomo jakie jest dzisiejsze dziecko. Ono lgnie, ono szuka. I zagubi się samo i jeszcze tego drugiego człowieka wciąga. A co do przemocy domowej to wiadomo, że jak się kobicie w pape nie strzeli od czasu do czasu to życie zatruje. Edytowane 25 stycznia 2023 przez Homelander Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 25 stycznia 2023 Opublikowano 25 stycznia 2023 No nie powiem, jest zaskoczenie. Byłem pewien, że AS się wypnie i zignoruje sprawę. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 25 stycznia 2023 Opublikowano 25 stycznia 2023 Gdyby nie faktycznie kiepsko wyglądająca sprawa z przetrzymywaniem jakiejś typiary w schowku na miotły, to pewnie by olali. I prawidłowo, bo od zawsze na zawsze beka z niewinnych nastek mizdrzących się do ludzi ze showbiznesu, które po pierwszym niestosownym komentarzu nie ucinają kontaktu i nie nagłaśniają od razu sprawy, tylko brną w dwuznaczne gadki, a gdy nie osiągną żadnych osobistych korzyści, to podłączają się do #metoo kiedy szambo wybija. Przynajmniej przypomniałem sobie, że mam 6 sezon do nadrobienia. 1 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 marca 2023 Opublikowano 23 marca 2023 https://www.filmweb.pl/news/Justin+Roiland%2C+współtwórca+"Ricka+i+Morty'ego"%2C+oczyszczony+z+zarzutów+o+przemoc+domową-150027 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 marca 2023 Opublikowano 23 marca 2023 Ale kogo to obchodzi? Tak działa ten spierdolony świat obecnie. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 23 marca 2023 Opublikowano 23 marca 2023 No to teraz czekamy, aż zacznie się sądzić ze wszystkimi, łącznie ze swoją eks. Ciekawe ile kasy stracił i czy smród po tej akcji zniknie. No ale trzeba wierzyć kobietom! Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Niby wszystko fajnie, ale jego wiadomości do 15 latek magicznie nie zniknęły. No chyba, że to też go wrobili. 1 Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 22 listopada 2023 Opublikowano 22 listopada 2023 ależ dobry jest ten nowy sezon póki co wszystkie odcinki wchodzą jak złoto 1 Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 Odcinek o 'Spaghetti' to jest jak dla mnie TOP wszystkich sezonów BTW, to już w tym sezonie są nowi aktorzy głosowi pod ricka i morty'ego? Jeśli tak to w ogóle nie słychać różnicy. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 Sezon poza pierwszym odcinkiem jest naprawdę spoko. Ostatnie 2 odcinki MISTRZ, szczególnie ten o obserwatorach Cytuj
Fafensky 145 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 Na poczatku ciężko było się przyzwyczaić do nowych głosów Ricka i Morty'ego ale im dalej w las tym mniej to kłuje w uszy. Nawet spoko sezon póki co. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 Niestety odcinek numer 7 to najgorszy chłam jaki wyszedł w całej historii tego serialu. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia Właśnie nadrabiam siódmy sezon. Podmiana głosów przeszła dość gładko. Rick od razu trafiony w punkt, nawet jeżeli nie kopiuje Roilanda w 100%, to i tak idealnie pasuje do postaci. Z Mortym miałem na początku trochę problemu. W pierwszych 3 mocno rickocentrycznych epach prawie go nie było, a jak się już pojawiał, to trochę kuł w uszy. Nie wiem czy się przyzwyczaiłem czy może typ z czasem się rozkręcił, ale na etapie 5 epa już nie miałem dysonansu. Poziom samego sezonu zaskakująco dobry, zero przekombinowania, przesadnego randomu, męczącego nawału odwołań kulturowych i aluzji na aluzji. Odcinki z wymieszaniem mózgów i spaghetti to czyste złoto, no i jeszcze to bezceremonialne ucięcie Spoiler wątku Prime'a w połowie sezonu No ale doszedłem do odcinka nr 7 i Co tu się wydarzyło? To był jakiś eksperyment społeczny? Przecież to był poziom humoru i dialogów rodem z włatcu móch Początek jeszcze w miarę, ale później to wyglądało jakby do pisania dorwał się jakiś nastoletni edżlord. Dopiero co była beczunia z występu w space jam, a ten odcinek był znacznie bardziej żenujący. Jest to o tyle dziwne, że napisała to typiara od świetnego odcinka z brainmixem. Mam nadzieję, że 3 ostatnie epy zmyją ten niesmak. Pani scenarzystka napisała jeszcze odcinek nr 9., mam nadzieję że tym razem nie miała kaca/okresu/wylewu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi