smoo 2 256 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Na razie wyglada dosc slamazarnie, no i przekombinowany design, bardziej kojarzy sie z Unrealem niz z Quake. Na zakonczenie Quakeconu ma byc jakis showmatch dla ogarnietych graczy, pewnie wtedy wyplyna jakies sensowne informacje. W kazdym razie closed beta dopiero za rok, wiec gra sie mocno zmieni do tego czasu. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Opublikowano 7 sierpnia 2016 (edytowane) EDIT: juz zdjeli z youtuba Tutaj mirror: http://sendvid.com/cx6mje6z https://www.youtube.com/watch?v=bzc4MT6exhA&feature=youtu.be Byl jeszcze 5 minutowy gameplay cale szczescie ze zdazylem go sciaganc na dysk nim usuneli Jest potencjał! Jak dla mnie to po latach w końcu będzie powód, by zupgradowac kompa Edytowane 9 sierpnia 2016 przez smoo Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 (edytowane) Właściwie sam nie wiem czy chce patrzeć jak Bethesda profanuje zwłoki legendarnego shootera. Czarno to widzę. Edit: modele pickupów wzięli prosto z ostatniego Dooma jeśli dobrze widzę xd Edytowane 8 marca 2017 przez UberAdi Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Niby ma być możliwość zagrania meczu bez tych unikalnych umiejętności postaci. Mam nadzieje że w becie też dadzą taką opcje, ale pewnie będą chcieli właśnie testować balans. Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Zapisałem się na betę zobaczymy jak to będzie. Trochę nie pasuje mi że różne postacie mają różne statystyki jak Anarki co ma 75 hp ale jest szybszy. Robią z kłejka asymetryczne (pipi) jak team fortress czy overwatch. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Nie za ciekawie to wygląda :/ Na fali fejmu Overwatcha chcą też ugrać kawałek tortu. Gdyby nazwali to jakoś inaczej to spoko ale nazwa Quake zobowiązuje i to co pokazują to raczej szybszy reskin Ovderwatcha z dźwiękami z Q ... Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Ogolnie beka z koncernow ktore mysla ze powtorza sukces overwatcha, blizzard to ma taka moc ze nawet jak by szachy zrobili to by miliony ludzi w to gralo Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Prawdziwy nowy Quake dzis wyszedl na Steamie. Nazywa sie Reflex Arena. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 A co z tym nowym UT? Prace idą do przodu? Czy też gierka będzie się tak kisić w alfie/becie wieczność, a jak to wypuszczą to i tak już to będzie mało kogo obchodzić. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 No właśnie Epic nie lepsze ma tego UT4 w wiecznej produkcji a całe siły skupia na swoim moba które nikogo xd Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Idzie do przodu, po kolei wszystko robia, z ostatnio dodanych jest 5 nowych map, nowy tryb gry, ulepszone UI i sporo ogólnych usprawnien. Jedynie netcode jest nadal sredniawy i całe community czeka az wskoczą z tym na poziom QLive. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Jakie ślitaśne kolorki, mogli jeszcze w cellshadingu to zrobić. Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 A co z tym nowym UT? Prace idą do przodu? Czy też gierka będzie się tak kisić w alfie/becie wieczność, a jak to wypuszczą to i tak już to będzie mało kogo obchodzić. Czasami go sobie odpalam ale zamiast ludzi wszędzie boty. Wydaje mi się że udostępnienie gry w tak wczesnym stadium tylko jej zaszkodzi bo wszyscy się zniechęcą czekaniem zwłaszcza że development się ślimaczy. Trochę ten UT taki zapomniany przez wszystkich już jest a nawet nie skończony. Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Hmm ja gram codziennie wieczorem i graja ludzie a nie boty. No i polecam wejść na Discord UnrealPUGs, fajne community sie zbudowalo. Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 11 marca 2017 Opublikowano 11 marca 2017 Trailer przedstawiający remake mapy q3dm6. https://www.youtube.com/watch?v=ePnikEEWCp8 Sama mapa wygląda kozak, najwięcej kiedyś na niej grałem zaraz za q3dm17. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 11 marca 2017 Opublikowano 11 marca 2017 (edytowane) Oby zachwali takie smaczki jak np skok po raila z mostu nad RA Wyplywa troche gameplayow z paxa; niestety wiekszosc graczy wyglada jakby byla zywcem oderwana od call of battlefield bo zaden nie ma pojecia jak w to grac. Znalazlem jednego ktory przynajmniej jako tako proboje strafejumpowac: I na mapie jednak sa pick upy i bronie, czyli nie bedzie powtorki z dooma Mam nadzieje ze po 20 latach wyciagneli jakies wniski i takie rzeczy jak bright skiny beda w grze od poczatku, bo na razie niewiele widac w trakcie walki. Tutaj wiecej nagran: https://drive.google.com/drive/folders/0B1gsTB5CEFVBN0NQX0YyX2FxcTQ Tutaj elegancki strafejumping i widocznie podniesiony fov, loooking good boys! https://www.instagram.com/p/BReI8wohjYT/ Edytowane 11 marca 2017 przez smoo 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Sorry za post pod postem. Wrzucam ciekawy gameplay dobrego gracza ze sceny Q4, chyba najlepszy material jaki udalo mi sie znalezc jak narazie: Kilka ciekawostek: - Na fimie mozna zobaczyc klasyczne skiny dla Rocket Launchera (wersja z QW), i spawary z Q4 - jako elementy customizacji - Movement bedzie oferowal inne mozliwosci w zaleznosci od championa, np pokazany na filmie Anarki ma wieksza kontrole lotu wzorem Q1 / Promode, a np Slash bedzie mogla robic Crouch Slide wzorem Q4. Osobiscie nie jestem fanem tego rozwiazania i mam nadzieje ze bedzie mozna to jakos "ustandaryzowac" - Willits okreslil, ze gra ma miec model F2P a cala zawartosc bedzie do osiagniaecia za walute w grze (rowniez skiny i cala kosmetyka). W grze bedzie system skrzynek z lootem. Oczywiscie bedzie mozna kupic caly komplet championow "w cenie gry" Ja jestem spokojniejszy po tym co zobaczylem i czekam z niecierpliwoscia na bete. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 W grze bedzie system skrzynek z lootem. rzygam Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Jak skrzynki będą na takiej zasadzie jak w KF2 to mi tam pasi i można mieć spokojnie na nie wy(pipi)ane. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Nie oszukujmy sie, musza dac cos takiego co przyciagnie casuali do gry. Weterani i tak kupia day one full package, a farmienie customizacji to mily dodatek. Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Z tego co wiem "klasyczny" tryb jest już potwierdzony więc luz. Teraz pozostaje tylko wyczekiwać bety żeby sprawdzić jak z netcodem. Oby stał na poziomie tego z Q3/QLive bo jest to swego rodzaju wzór do naśladowania jeśli chodzi sieciowe shootery. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Jak będzie klasyczny tryb to spoko. Choć nadal nie podoba mi się,że postacie mają rozdzielone umiejętności jak wall jumpy itd. No przynajmniej tyle wyczytałem z któregoś trailera,mogę się mylić. Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 14 marca 2017 Opublikowano 14 marca 2017 https://youtu.be/iN79s4gQ8Es?t=174 Ten gameplay mnie trochę bardziej zachęcił, fajnie to wygląda i rzeczywiście nadal jest to Quake. Ale pierwsza minuta to otwieranie loot boxów :D Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Dostał ktoś klucz do bety? Bo u mnie pusto w skrzynce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi