MBeniek 3 260 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Szczerze to bardziej czekam na Prey niż na Dishonored 2. I patrząc ile już pokazali, biorąc pod uwagę, że zapowiedź była dwa miesiące temu, to mam nadzieję, że gra celuje bardziej w pierwszą połowę przyszłego roku niż w drugą. Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Wygląda fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Szkoda, że dopiero za rok w to programy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Czyżby będzie można wybrać sobie płeć bohatera? Edytowane 10 Października 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Jaram się. Arcane nie zrobiło jeszcze słabej gry. Po drodze Dishonored 2, więc spoczko x2. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Ja jeszcze jedynke musze nadrobic tez czekam bo pomysl i klimat jest za(pipi)isty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) ciekawe czy w grze pojawia sie portale... bo wlasciwie jaki jest sens kontynuowac marke, jesli nie ma jej najmocniejszych elementow? moze wyjdzie z tego taki kojima-style marketing, gdzie mowia, ze bedzie zupelnie co innego, a w efekcie gra sie rozkreci jak odkryjemy iz jest w niej to, o co chodzilo w pierwowzorze. Oby, trzymam kciuki, choc coraz mocniej sceptycznie ostatnio. nie wiem, starzeje sie czy cos, ale nie potrafie zalapac hajpu na gry, ktore az bija po mordzie klamliwymi screenshotami. z drugiej strony nie podoba mi sie ten caly rescrap conceptu, smells fishy. Edytowane 11 Października 2016 przez Najtmer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Czyżby będzie można wybrać sobie płeć bohatera? Ale to, że będzie można wybrać płeć, było juz wiadome od zapowiedzi gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 ciekawe czy w grze pojawia sie portale... bo wlasciwie jaki jest sens kontynuowac marke, jesli nie ma jej najmocniejszych elementow? moze wyjdzie z tego taki kojima-style marketing, gdzie mowia, ze bedzie zupelnie co innego, a w efekcie gra sie rozkreci jak odkryjemy iz jest w niej to, o co chodzilo w pierwowzorze. Oby, trzymam kciuki, choc coraz mocniej sceptycznie ostatnio. nie wiem, starzeje sie czy cos, ale nie potrafie zalapac hajpu na gry, ktore az bija po mordzie klamliwymi screenshotami. z drugiej strony nie podoba mi sie ten caly rescrap conceptu, smells fishy. to bedzie gra, ktora wyglada tak sobie na promkach, a zeby ja docenic trzeba bedzie samemu zagrac, tak jak to z Doom 2016 było. @Believe! to nie mgs v, gdzie kojima mowi ze jest dosko, i kazdy wierzy bo jest zblazowany. dobrze, ze konami poszlo po glowe do rozum, i go wylali, moga sie powaznymi grami zajac, ale to offtopuje nie? to sory Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Wyczuwam niesamowitą gierke wideo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Też się jaram, z Preyem nie ma to nic wspólnego, ale to tylko wykorzystanie już istniejącej marki do sprzedania absolutnie nowej gry. Akcje z Glue Gunem troszkę Half-lifem zajeżdżają (i nie tylko one). Miks HF i Bioshocka w kosmosie podlany horrorem na stacji kosmicznej, a wszystko to przy współudziale Avellone'a piszącego scenariusz? https://www.youtube.com/watch?v=_jX3qsyIlHc Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Mam tak samo jak ty Mix Bioshocka, Half Life i Dishonored. GOTY 2017 jak chuy. I czy ja dobrze slyszalem ze giera ma wyjsc juz na wiosne 2017? Edytowane 2 Grudnia 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Arkane dziwny ma ten engine, Dishonored i teraz Prey, kolory wyglądają na mocno wyprane. Poza tym broniom brakuje kopa. Ale i tak się jaram po tym gameplayu, bo ile gier tego typu było w tej generacji? Remaster Bioshock-a? Open-world i multiplayer zdominowały gry AAA, takie singlowe wysokobudżetowe doświadczenia będą coraz rzadsze w branży z roku na rok. Edytowane 2 Grudnia 2016 przez musoil Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Mam tak samo jak ty Mix Bioshocka, Half Life i Dishonored. GOTY 2017 jak chuy. I czy ja dobrze slyszalem ze giera ma wyjsc juz na wiosne 2017? Dishonored 2 chyba też miało wyjść na wiosnę. Jesień 2017, tak będzie. Day1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Będą plusy w Zakupach growych xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Mam tak samo jak ty Mix Bioshocka, Half Life i Dishonored. GOTY 2017 jak chuy. I czy ja dobrze slyszalem ze giera ma wyjsc juz na wiosne 2017? Dishonored 2 chyba też miało wyjść na wiosnę. Jesień 2017, tak będzie. Day1 Nie. D2 miało tylko wstępną datę 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) DayOneJakChuy Edytowane 2 Grudnia 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 2k17 to już na pewno będzie tym goty rokiem dla gierek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ależ pachnie najlepszą grą tego roku na kilometr, Dishonored wyczuwalne na maksa, czekam na więcej! A początek to Bio 1 wypisz wymaluj Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Bio 1, Dishonored, trochę HL, oraz Deus Exa. mocno z mojej bajki. zapowiada się ścisły top 2017, jeśli nie GOTY Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Przeskipowałem i obejrzałem łącznie z 30 sekund i wiem juz, że day1. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Bio 1, Dishonored, trochę HL, oraz Deus Exa. mocno z mojej bajki. zapowiada się ścisły top 2017, jeśli nie GOTY nic dodać nic ująć. chociaż to zamienianie się w kubek trochę śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Jest juz Prey we wstecznej? Może będą dodawać na onie z "dwójką". Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Jaram się bardziej niż na premierę Dishonored - a jest to jedna z moich ulubionych gier na poprzednią generację. Nawet jak Prey okaże się "kosmiczną" nakładką na Dishonored to mi to wystarczy I do tego jeszcze premiera już na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi