Figaro 8 190 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Kolejny utwór. Boże jaki zayebistyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Jakie to jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Tyle tych trailerów powypuszczali ostatnio a ja żadnego nie obejrzałem. :) Zobaczę wszystkie, jak grę już skończę. Minimum te dwa razy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Będzie demo na konsolach 27 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Coś Ci się miesiące pomyliły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Lipca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Główka mnie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 fajnie, coraz więcej demek sie pojawia. Szanuje to. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 :oberamix: ale bedzie grane Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Pięknie, pytanie tylko czy grać w demko przed fullem bo będzie korcić czy lepiej sobie poczekać ten tydzień dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Demo eleganckie zachowanie IMO myślę, że warto żeby wiedzieli tam na górze, żeby częścieli sięgali po ten rodzaj materiału promocyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Po co mi demo tak za(pipi)iście zapowiadającej się gry? Rozumiem na PC, gdzie ludzie ze słabymi maszynami chcą to sprawdzić. A ja do wyboru mam mocnego PC lub PS4, więc tak czy siak zakup obowiązkowy na premierę lub klika dni później. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Wg mnie demo to gra w otwarte karty od strony deva dlatego zawsze będę szanował takie podejście wobec graczy. Mógłbym wymienić gry, które zaje.biście dobrze się zapowiadały a wyszło jak wyszło, albo były totalnym ściemnianiem (Colonial Marines, No Man's Sky ?). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Większość zainteresowanych z tego tematu i tak grę by kupiło. A w demo zagrają, bo zwyczajnie nie mogą się jej doczekać. Demo fajna rzecz, jak jest jeszcze stosunkowo długie. 20 minutowe demo, nic o grze nie mówi. Godzinne już tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 fajnie, coraz więcej demek sie pojawia. Szanuje to. Prawda, niech ta złota era wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 I teraz sam nie wiem, czy sprawdzać demko. Niby jestem zainteresowany i po obejrzeniu gameplayu rozważam zakup day-one, ale korci posmakować gry wcześniej - z drugiej strony, mogę sobie coś zaspoilerować :) A samą instytucję demka jak najbardziej szanuję, choć nie zawsze jest ono reprezentatywne w stosunku do gry właściwej. Pamiętam jak po ograniu dema Bulletstorm byłem gotów "olać to goovno", całe szczęście dałem grze szansę i okazała się genialna, ale demko było źle skrojone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Demo Preya ma pokazywać początek podobnie jak w Doomie, ponoć ma starczyć na około godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Byłem gierki pewien, a po info o demie uważam że to będzie murowany hit. Będzie gierka pokroju Bioshocka, zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) nie bylbym tego taki pewien. kazdemu preorderujacemu zycze 7/10, reszcie chociaz 8.5 Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Demko wypuszczaja pewnie glownie dlatego, ze o grze jest raczej cicho. Podejrzewam, ze boja sie slabej sprzedazy, a szkoda by bylo po tym stracilismy Deus Exa i DIshonored 3 pewnie tez sie nie wydarzy za szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Polecam zapowiedź na polygamii. Wolna od spoilerów i bardzo konkretny obraz tego, co zobaczymy w demie. Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Promocja w Empik, konsolowe wersje za 194 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Nic o grze nie wiedzialem, podszedlem do demka calkowicie na slepo i... Jak dla mnie srednio. Sterowanie [wiekszego input laga chyba nie widzialem w giereczkach], grafa, 'system' walki, muzyka [z wyjatkiem jednego kawalku na poczatku], wszystko co najwyzej srednie. Jedynie klimat sie troche wybija i smyra System Shockiem, ale to zdecydowanie za malo zebym kiedykolwiek rozwazyl zakup tej gry. Bicie tych mimikow kluczem francuskim jest strasznie bezplciowe, a jak ich lata kilku naraz to z tym opoznionym w rozwoju sterowaniem ciezko nadazac za nimi, szczegolnie jak mamy jakas bron dystansową. Gra ma troche jump-scare'ow, tylko ze sa slabe, przykladowo wyskakuje ci jeden maly gowniak, zabijasz go bez problemu a dramatyczna muzyka na caly regulator [ktora w sumie bardziej straszy od potworka] jeszcze przez jakies 30 sekund leci jakby nie wiadomo co sie w dalszym ciagu na ekranie dzialo. Poczatek dosc ciekawy, styl opowiadania historii widac ze mocno zaczerpniety z Bioshocka, no ale w ogole mnie nie chwycila gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 To demko to lekki meh - ani nie eksponuje dobrze fabuły, ani też nie prezentuje dobrze gameplayu oddając nam do dyspozycji tylko podstawowe mechaniki. Wiadomo to tylko krótki wycinek - pewnie później będzie lepiej. Ale na razie to taki trochę mniej ciekawy Bioshock/System Shock Czekam na recenzje. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zasmuciles mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi