Wredny 9 452 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Dla mnie to już są możliwości :) Do tego hakowanie, dzięki któremu można kilka komputerów "zwiedzić", inżynieria, dzięki której naprawisz windę grawitacyjną (a jak jej nie naprawisz, to możesz sobie schody zrobić sam, za pomocą glut-guna). Jest sporo możliwości, tylko trzeba chcieć je dostrzec :) Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Dokładnie, w demie jest coś około 10-12 neuromodów przynajmniej tyle znalazłem, więc jak ktoś chce potestować różne rzeczy to ma sporo możliwości. Do tego jeszcze te granaty co wszystko mielą na surowce, podejrzewam że zagracone szafkami przejście też odblokują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 W demie mozliwosci za bardzo nie ma, bo bez rozwinietych umiejetnosci nie da sie potanczyc. Jedyne co spotkałem z "alternatyw" to wlasnie te ciezkie "szafy" na wzor deusa, ktore zagradzaly przejscie.Żeby wejść do jednego z pomieszczeń trzeba ruszyć meble na 3 udźwigu. Żeby dostać sie do jednego z pomieszczeń trzeba dostać sie na poziom -1 od tylu i wdrapać sie po rurach, szybem wentylacyjnym i wejść od góry. Żeby dostać sie dl jednego z pomieszczeń trzeba przejść po cienkim parapecie do balkonu i potem odblokować drzwi. Żeby dostać sie do jednego z pomieszczeń trzeba zbić szybę po lewej stronie od drzwi, strzelić ta pianka przed drzwi i strzelić w nią strzałka, która sie odbije i trafi w zamek drzwi od drugiej strony. Żeby dostać sie do jednego z pomieszczeń trzeba stanąć na kartonach na ławce po lewej stronie od drzwi, zbić szybę i przez nią strzelić strzałka w zamek drzwi od drugiej strony pod katem. To tylko z odkrytych przejść przeze mnie w demie. Jak czegoś nie odkryłeś to nie pisz ze tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 373 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 A znalezione pomieszczenia w demie pelnia jakas wieksza role gejmplejowa czy to raczej forma skrytek dla znajdziek typu notatki/wiadomosci w kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Pełnią rolę satysfakcji, ze je sam odkryłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 W środku często znajdujesz Neuromody czy inne atrakcje, od notatek to masz komputery i biura. Za drugim przejściem byłem bardziej wścibski to np udało mi się znaleźć tego Stun Guna dużo wcześniej, bo na szafie w pokoju z tym fotelem, co wygląda jak do egzekucji. Obok szafy była skrzynka, wskoczyłem na nią, a z niej na szafę. Jakież było moje zdziwienie, gdy na górze znalazłem notatkę od Alexa, mówiącą o tym, że nie może dać mi jakiejś karty, a pod nią walizkę ze Stun Gunem, do tego jeszcze kilka przydatnych rzeczy w niej. W tym samym pomieszczeniu znajduje się również sejf, a na tablicy obok mazakiem napisane jest "Kod do sejfu", niestety kod właściwy jakiś ciul zmazał gąbką, a żeby hakować, trzeba mieć 3. poziom. Ogień buchający z rur też można załatwić przy pomocy tego "glut-guna" - strzelasz, zalepiasz i spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 A znalezione pomieszczenia w demie pelnia jakas wieksza role gejmplejowa czy to raczej forma skrytek dla znajdziek typu notatki/wiadomosci w kompie?W każdym zaryglowanym pokoju coś jest. Dokładnie tak jak w Serii Dishonored, Deusach itd. Nigdy nie grałeś w tego typu gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Żeby dostać sie dl jednego z pomieszczeń trzeba przejść po cienkim parapecie do balkonu i potem odblokować drzwi. Masz na myśli kuchnię/stołówkę? Ja tam się dostałem z 4 piętra w dół przez te dekoracje wiszące przy windzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Ehhh, o ile input laga podobno poprawili w pełniaku to dźwięk dalej jest zwalony. :/ W takim razie czekam aż naprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Albo w ogóle w piz.du ją wyciszyć i zapuścić se np soundtrack z Aliena/Dead Space. Tak przeszedłem System Shocka 1, tam w ogóle muza była zwalona przez te wszystkie dziwne dźwięki, jakby mój pc był gwałcony w pupę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 W czym problem ściszyć muzykę w suwaku w ustawieniach? Ważne że naprawili celowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Ale to mam kupic gierkę i wyciszyc muzyke bo nie potrafią jej naprawic i zrobic jak ludzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Płacę i wymagam. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Empik mnie zaskoczył i moja kopia już wysłana do salonu, tak więc pewnie jutro napiszę co i jak poprawili w pełniaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 A może z tym dźwiękiem, to tak ma być i nie jest to żaden błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 No to ścisz dźwięk, w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Niektórych to powinni golić przy samej d...pie za te wodogłowie. Wielcy łaskawcy q.rwa jego mać. Naprawili coś na czym chcą zarobić i to nie mało. Wyłącz obraz jak Ci grafa nie pasuje...to poziom obecnej edukacji czy sie w dupach poprzewracało??? Edytowane 4 Maja 2017 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Niech zmienią jeszcze design poziomow i wygląd przeciwników. Płacę i wymagam ... Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Dźwięki w demie były bankowo s(pipi)one, największy problem ta muzyka co dalej brzękała mimo że dawno już po walce. https://www.reddit.com/r/prey/comments/692ji0/release_day_patch_notes_13gb_sound_and_input_lag/ Tu jest jakaś lista poprawek z premierowego pacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 No beka jeśli ktos tego nie kupi tylko z powodu zbyt głośnych dźwięków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Nieźle w chu.jka polecieli z PC. Stwierdzili że jeżeli ktoś chce "demo" to może obadać pełniaka i wziąć refund xd Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Jak ktoś będzie chciał na xbox one kupić to niech się wstrzyma tydzien- dwa tygodnie a mega cebula będzie na pchlim Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Twoja tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Demo bardzo fajne, więc za te 194zł z Empiku grzech było nie wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi