Gość Soul Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Dishonored 2 też mialo być za(pipi)iste a były flaki z olejem. Więc warto poczekać albo na spadek podniecenia albo ceny To są dla Ciebie flaki z olejem? xD A Prey za(pipi)isty, w ogóle mnie to nie dziwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 ...ale grałeś czy tylko z youtube?Te kille fajnie wyglądają ale trzeskanie tego jest zupelnie bezplciowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 On nabił w tej grze z tego co pamiętam 170h. Kto jak kto, ale Soul gra w gry na konsoli, a nie yt. Dishonored 2 bardzo dobra gra z mnóstwem możliwości w przechodzeniu misji. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Nightmare (pipi)aniutki Zbliżam się do 20h i patrząc po planie stacji to jakieś drugie tyle przede mną, im dalej tym gra jest lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Trudna? Mam nadzieję, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Początek na hard dość wymagający, wraz z postępem w grze oraz apgrejdami broni już robi się lżej ale nadal trzeba do walki podchodzić taktycznie i kombinować z całym sprzętem co mamy do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza
prezes079 0 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 No ja mam już 37h i 10 misji pobocznych jeszcze do załatwienia i oczywiście wątek główny. Ale staram się rozwiązywać zagadki itp czasami idę z misją a tu zonk bo nie mogę wejść itp bo nie mam dostępu itp. i czasu schodzi. Gra jest dlamnie perełką tego roku. Gram na normalu i czasami zginę zwłaszcza na początku jest trudno później lżej jak się pozna słabe strony przeciwników itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
prezes079 0 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Jak ktoś mi może pomóc odnaleść tego Granta Lockwooda i jak ogarnąć misje po pierwsze nie szkodzić to był bym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Skończył już ktoś grę? Skończyłem właśnie bardzo długie zadanie Detour. Teraz muszę zebrać próbki głosu pewnej kobiety. Daleko jestem fabularnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Ja kończę to co dałeś w spoiler, sugerując się w ilu lokacjach jeszcze nie byłem to stawiam że to gdzieś z połowa. Jak ktoś mi może pomóc odnaleść tego Granta Lockwooda W biurze Danielle Sho wpisz jego nr. pracownika na komputerze i uaktualni questa. Edytowane 10 Maja 2017 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Na gre mialem zamowiony preorder i bylem mocno nahajpowany wiec zdziwilem sie dosyc mocno jak po pierwszej godzinie mialem mieszane uczucia. W Dishonored wszedlem jak w maslo latajac po calej mapie i czyszczac wszystkie znajdzki i upgrady, a tutaj na poczatku czulem sie taki....zagubiony? Ilosc pozamykanych drzwi mnie przytloczyla. To samo rozne przedmioty ktore mozna podniesc tylko po wykupieniu skilla jak w Deuxie. Do tego hakowanie. No jest tego masa i na dodatek gra jakos mocno nam nie pomaga. Pierwsze pkt poszly w ilosc hp bo przeciwnicy potrafili napsuc krwi. Zbieralem rozne (pipi)y nie wiedziac nawet po co mi one sa bo craftingu na poczatku tez nie ogarnialem xd. No mysle sobie chyba juz taki glupi jestes ze zostaly ci tylko pif paf cody ale im dalej w las tym lepiej. Po kilku godzinaj zaskoczylo, poszly pkt w hakowanie, mapa stala sie bardziej czytelna i przy jutrzejszym dniu wolnym siadam i jade na pelnej koorwie. Tylko ta walka kluczem na poczatku jest taka chuyowa xd. Edytowane 10 Maja 2017 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Jak z input lagiem na ps4? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Zamykacie za sobą drzwi jak jest taka możliwość przy zwiedzaniu nowych pomieszczeń? Nie jest idealnie ale nie przeszkadza jak w demie, gdzie miałem problemy żeby nadążyć za mimikami. Edytowane 10 Maja 2017 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Krótka piłka moi moli, lecieć na wysokim poziomie trudności czy jednak normalny w tej grze to rzeczywiście normalny poziom trudności? Ps lubie wyzwania więc chyba wysoki co? Edytowane 10 Maja 2017 przez Heavy Deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Na niskim jest największe wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Normal jest normalem. Nie przypominam sobie bym w jakiejkolwiek innej grze od lat tyle ginął na normalnym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Myślę że na pierwsze przejście wyższy niż normal się nie opłaca. No chyba że chcesz zamiast zabawy się frustrować Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Normal jest normalem. Nie przypominam sobie bym w jakiejkolwiek innej grze od lat tyle ginął na normalnym poziomie. Czasami normal jest jak very easy Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Po ulepszeniu broni na full i wykupieniu odpowiednich skilli z harda robi się easy, szkoda trochę bo 2 x trzeba było przemyśleć każde starcie. Gry jeszcze nie skończyłem ale kolejne przejście jak się skuszę to hardkorowo bez użycia neuromodów, będzie wymagająco jak przez kilka pierwszych godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Ha, a ja myślałem, że to ślamazarne sterowanie w demie to był zamysł twórców :) może za pół roku poprawią, bo poza tym klimat fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 IGN wystawił ocenę gry na PC - 4.0 Tak bardzo gardzę tym serwisem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Dla przypomnienia Izolacja dostała 5 bo "gra była za trudna". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 IGN wystawił ocenę gry na PC - 4.0 Tak bardzo gardzę tym serwisem. Ale czytałeś czemu czy gadasz aby gadać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Obejrzałem cała recenzje. IGN jest żartem. Gościowi popsuł sie save. Jasne, słaba rzecz (została już naprawiona by the way), nie jest to żaden popularny błąd, praktycznie nigdzie o tym nie piszą. Szkoda, ze padł mu save po 40 godzinach grania, ale Arkane dostarczyło munsave takiego jaki padł i normalnie skończył grę. Ale poczekali aż skończyło sie promowanie Prey i za coś takiego (rozumiem żeby obniżyć ocenę powiedzmy o 1 za błędy techniczne) dają ocenę 4. I coś takiego leci do średniej ocen. Żenujące śmiecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 no jakbym ostał niedziałającą gre to lekko dałbym 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi