messer88 6 418 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Jakby co to pudełkowe nówki latają praktycznie wszędzie po 70-80zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
namoamo 4 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Hej!Nie umiem czegoś rozgryzc, mianowicie jedne drzwi można otwierać kodami w innych nie ma takiej możliwości. Ale. Jestem w centrum urazowym, zaciukalem gościa w izolatce, na ścianie wydziargal kod do biura doktora Devriesa, ale panel na drzwiach nie ma możliwości wpisania tego kodu, wyświetla niezgodność karty i tyle. To jakiś bug w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Do róźnych drzwi potrzeba innych kart. Ale warto się rozejrzeć i czytać notatki, bo można szybciej trafić na alternatywne wejście niż szukać karty. Cytuj Odnośnik do komentarza
namoamo 4 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Do róźnych drzwi potrzeba innych kart. Ale warto się rozejrzeć i czytać notatki, bo można szybciej trafić na alternatywne wejście niż szukać karty. Mój błąd. Kod ze ściany był do sejfu, dostęp do biura przez kartę znalezioną w innej lokacji.Mega gra, połączenie DeusaExa z Obcym Isolation, 10/10! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Pograłem z 8h i wg longplaya jestem gdzieś w 1/4 gry ( w drodze do arboretum) No ale czuje, że gram z przymusu i chyba dropnę ;/ Jak wygląda dalsza część gry? Mniej więcej tak samo, czy może jest coś wartego przemęczenia się? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Jak Ci nie siedzi gameplayowo gra to IMO możesz odpuścić bo wiele się nie zmieni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 po połowie gry nawet jest gorzej bo zaczyna się backtracking. Jeżeli teraz się męczysz to później na pewno zrezygnujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Jeszcze nikt tego nie wstawił? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Byłem przekonany, że po kiepskiej sprzedaży nie będą gry rozszerzać, a tu proszę. Byleby tylko dodatek był lepszej jakości niż ten do ostatniego Dishonored. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Mam tylko nadzieje ze dodatek bedzie stand alone Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 56 minut temu, Papaj napisał: Byłem przekonany, że po kiepskiej sprzedaży nie będą gry rozszerzać, a tu proszę. Byleby tylko dodatek był lepszej jakości niż ten do ostatniego Dishonored. Death of the Outsider jest świetny I bardzo bym sobie życzył DLC do Prey na takim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 No tego to się nie spodziewałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Uuu... Dodatek do PREY? Na księżycu? Tego się nie spodziewałem - byłem przekonany, że gierka sprzedała się tak nędznie, że pozostanie zamkniętą całością, a tu proszę... Z jednej strony jestem trochę zawiedziony, bo to było nawet miłe - zagrać w grę, która ma swój definitywny koniec, a z drugiej... chętnie znów wrócę w te klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Ale bym yebnal śmiechem jakby to okazały się jakieś arcade roomy Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Za(pipi)iście, jako że SS zatrzymany w produkcji z milą chęcią wrócę do jakiegoś immersive sima. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) W dniu 1.03.2018 o 22:42, Dahaka napisał: No ale czuje, że gram z przymusu i chyba dropnę ;/ Jak wygląda dalsza część gry? Mniej więcej tak samo, czy może jest coś wartego przemęczenia się? Niewiele się zmieni, niestety. Sam kupiłem gierkę głównie przez hajp na forumku, a później wymęczyłem i wynudziłem się strasznie. No ale 20h na liczniku, więc nie że przebiegłem po łebkach, napisy końcowe i ulga. Wybitnie mi nie siadło z jakiegoś powodu. Niektórzy męczą i nie rozumieją fenomenu NieRa, a my Preya i co zrobisz? Edytowane 5 Marca 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Prey jest fantastyczny, jedna z najlepszych gier ubieglego roku. Jaram tym dodatkiem i co by, to nie było będę wspierał takich wydawców jak Bethesda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 9 godzin temu, Frantik napisał: No ale 20h na liczniku, więc nie że przebiegłem po łebkach, napisy końcowe i ulga. 20h na liczniku? Zdecydowanie "przebiegłeś po łebkach, napisy końcowe i ulga" Mi samo demo zajęło około 8h Pierwsze przejście ponad 50h, a drugie gdzieś około 30 - uwielbiam ten tytuł i musiałem go wymaksować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) Prey to gra o Talos I. Ale rozumiem, że nie każdemu, może przypaść do gustu. Edytowane 5 Marca 2018 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 2 godziny temu, Wredny napisał: 20h na liczniku? Zdecydowanie "przebiegłeś po łebkach, napisy końcowe i ulga" Mi samo demo zajęło około 8h Pierwsze przejście ponad 50h, a drugie gdzieś około 30 - uwielbiam ten tytuł i musiałem go wymaksować Skończyłem grę mając na liczniku 25h. Przez ten czas zdobyłem 43 z 49 trofeów i przeszedłem grę w najlepszy możliwy sposób. Nie oceniaj czyjegoś stylu gry po czasie bo to, że Tobie coś zajęło dwa/trzy razy tyle to nie znaczy, że ktoś nie umie zrobić tego szybciej i sprawniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 A jaki to jest najlepszy możliwy sposób? Przechodzić grę pod trofea wymyślone przez twórców? Prey nie faworyzuje konkretnych stylów gry. A może chodzi o wykonanie wszystkich zadań pobocznych i znalezienie innych sekretów? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 "zle przechodzisz gre" "nie podobala sie, wiec pewnie nie zrozumiales angielskiego" "lol grasz na normalu" "nie zebrales wszystkich piórek wiec nie oceniaj gry" itp. xd To forum to tylko wkp bo o gierkach juz nie ma sensu czasem dyskutować. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 5 godzin temu, Papaj napisał: A jaki to jest najlepszy możliwy sposób? Przechodzić grę pod trofea wymyślone przez twórców? Prey nie faworyzuje konkretnych stylów gry. A może chodzi o wykonanie wszystkich zadań pobocznych i znalezienie innych sekretów? Chodzi o przejście gry w najbardziej empatyczny sposób czyli zrobienie wszystkich misji pobocznych co wiąże się z uratowaniem pozostałych na Talosie I osób nie zabijając po drodze żadnego człowieka. Można powiedzieć, że to jest synonim dobrego zakończenia w takim Metro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) 3 godziny temu, _Red_ napisał: "zle przechodzisz gre" "nie podobala sie, wiec pewnie nie zrozumiales angielskiego" "lol grasz na normalu" "nie zebrales wszystkich piórek wiec nie oceniaj gry" itp. xd To forum to tylko wkp bo o gierkach juz nie ma sensu czasem dyskutować. Chyba rozumiesz, że taki detal jak poziom trudność, może rzutować na odbiór całości? Pomijając to Prey, podobnie jak Dishonored to gra w której sam gracz wybiera w jaki sposób chce przejść całość. Jeden większość etapów przeleci z shotgunem w łapie, drugi nie rozwinie postaci, nie spojrzy na Talos z innej perspektywy i nie odkryje sekretów tej Stacji. Dlatego nie dziwi mnie średnia sprzedaż i mieszane opinie o Prey. Edytowane 6 Marca 2018 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Drodzy forumowicze. Wczoraj ściągnąłem sobie z PSN demo z pierwszą godziną gry. Prey na tyle mi się spodobał, że z rana pobiegłem do pobliskiego sklepu kupić pełną wersję. Mieli tylko ang wersję, ale facet mówił, że na 100 będą pl napisy. Tym czasem po włożeniu płytki, gra niejako zainstalowała mi drugą wersję gry i niestety jest tutaj tylko j. angielski i nie mogę się nigdzie doszukać opcji zmiany języka. Chłop w sklepie był niedoinformowany, czy jednak jest jakaś ukryta metoda zmiany języka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi