Kris77 433 Opublikowano 10 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2018 Gry od Bethesdy często mają tak, że gra wydana np. w UK NIE ma polskiego języka. Wydanie PL z polską okładką powinno mieć dubbing i napisy PL, a inne wydania już z reguły go nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 10 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2018 51 minut temu, Kris77 napisał: Gry od Bethesdy często mają tak, że gra wydana np. w UK NIE ma polskiego języka. Wydanie PL z polską okładką powinno mieć dubbing i napisy PL, a inne wydania już z reguły go nie mają. Dzięki za odpowiedź - przeboleję:) Swoją drogą gra ma kapitalny klimat, jestem zauroczony:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 19 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 Z Twittera Arkane Czyli może 10 czerwca dostaniemy DLC 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 19 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 No fajnie, mam tylko nadzieję że wzorem death of the outsider dlc do preya też będzie stand alone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 Sweet. Arkane potrafi robić solidne singlowe dodatki więc mam duże nadzieje związane z tym DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 W dniu 10.03.2018 o 17:31, Kris77 napisał: Gry od Bethesdy często mają tak, że gra wydana np. w UK NIE ma polskiego języka. Wydanie PL z polską okładką powinno mieć dubbing i napisy PL, a inne wydania już z reguły go nie mają. Wszystkie gry Bethesdy wydane na rynek UK, nie mają polskiej wersji do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 28 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 Jest obnizka na PSN. Polecam gierke Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 ...a ja nie polecam biegania fpytke zupełnie bez sensu, irytująca przekombinowanym poziomem trudności zwłaszcza na początku.Poza tym historia specjalnie nie porywa. Dla mnie doskonale wpisuje się w kategorię: gry od Nikodema Dyzmy. Zaraz po pierwszym Śródziemiu. Część się zachwyca ale tak na prawdę nie ma szczególnie czym. BioShock jest przy tym wybitnym arcydziełem w sposobie opowiadania historii i progresji postaci. 2 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 W dniu 19.03.2018 o 14:21, Frantik napisał: Z Twittera Arkane Czyli może 10 czerwca dostaniemy DLC 10 czerwca to dostaniemy dopiero zapowiedź DLC, bo wtedy jest konferencja Bethesdy. Premiera to pewnie zaraz po wakacjach. I niezły "easter egg" z tym zaczerwienionym okiem deweloperów Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 (edytowane) 23 godziny temu, da$io napisał: ...a ja nie polecam biegania fpytke zupełnie bez sensu, irytująca przekombinowanym poziomem trudności zwłaszcza na początku.Poza tym historia specjalnie nie porywa. Dla mnie doskonale wpisuje się w kategorię: gry od Nikodema Dyzmy. Zaraz po pierwszym Śródziemiu. Część się zachwyca ale tak na prawdę nie ma szczególnie czym. BioShock jest przy tym wybitnym arcydziełem w sposobie opowiadania historii i progresji postaci. Bieganie bez sensu? Przeciez masz za(pipi)ista stacje do eksploracji, genialny environmental story telling gdzie lazisz i sie zastanawiasz wtf tu sie stalo, masz pelno poukrywanych sekretow. Ta gra mega nagradza eksploracje. Ta gra ma jeden z najlepszych openingow EVER w grach! Nie pamietam kiedy ostatni raz czulem takie wessanie w swiat gry i chec poznania historii. Zgadzam sie, ze tempo siada w drugiej polowie ale poczatek gry to absolutny majstersztyk. Bioshock nie ma nawet polowy tych mozliwosci, ktore sa w Prey. Trudno sie zreszta dziwic, gre dzieli kilka lat. Dla mnie Prey to najbardziej dopracowany tytul ze wszystkich gier tego typu (Bioshock, Deus Ex, Dishonored). Mam nadzieje, ze jak remake System Shocka wyjdzie to przejmie korone Edytowane 30 marca 2018 przez estel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 @estel - fajnie, że Ci się chciało gościa wyjaśniać - pięknie napisane i ogólnie trudno się nie zgodzić. Sam bym coś takiego chętnie naskrobał, ale jak przeczytałem jego posta to mi witki opadły i wciśnięcie minusa było jedyną słuszną opcją Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 Bieganie po Talos I bez sensu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 No ekran nie wybucha co kilka sekund jak w call of duty więc bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 Również Was pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 Koledze może nie pasują immersive simy a już po nim jedziecie walcem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2018 Z tym dopracowaniem to przesada, bo jak sam estel zauważył druga część gry już tak nie porywa. Prey mimo wszystko jest wyjątkowy. ale w sposób dosyć hmm... subtelny. Na pewno znajdzie się niejednej liście "najbardziej niedocenianych produkcji". Jak ktoś lubi klimat filmów Carpentera i ceni sobie uciekanie od filmowej narracji w gierkach, to może Preya pokochać. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2018 Prey jest dla mnie jedną z lepszych gierek w jakie grałem i zawsze będę go dobrze teraz wspominać, super zaprojektowana stacja kosmiczna, dobra fabuła no i zróżnicowany gameplay, lubię ogólnie takie klimaty, właśnie kosmos, alieny, tajne projekty i na końcu pytanie co się tutaj stało i czemu jest jak jest gdzie wszystko z czasem powoli odkrywasz, liczę na jakiś osobny dodatek jak w Dishonored jak wspominano wyżej albo drugą część, niedoceniana gierka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 10 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2018 dobra o 3:30 konfa Bethesdy, niby mają zapowiedzieć jakiś fabularny dodatek do Preya, ja się jaram i oby coś dali, chociaż trochę dziwne że aż rok po premierze Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 (edytowane) Liczyłem bardziej na jakieś fabularne dlc, a z tego co widzę po trailerze to będzie roguelike nastawiony głównie na samą walkę. Trochę lipa. DLC jest już dostępne (84zł na psn), podstawka wymagana. Jak ktoś kupi to niech zda relację Edytowane 11 czerwca 2018 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Hmm... Sam nie wiem - chyba nawet bardziej cieszę się z takiego DLC, które znacząco przedłuzy żywotność gry (jeśli oczywiście okaże się fajne), niż z jakiegoś pięciogodzinnego mini singla... Podstawkę przeszedłem dwukrotnie, splatynowałem, uwielbiam, ale żabym pragnął dodatkowej historyjki... Może kiedyś, w pełnoprawnym sequelu, a tutaj wystarczy mi coś takiego. Później mają jeszcze dorzucić jakieś multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 12 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2018 ja poczekam na jakieś recenzje tego dodatku, niby można grać 4 postaciami z motywem co się odwaliło na tej bazie na księżycu, w sumie nawet fajnie i jak będzie na +10h to będę się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 697 Opublikowano 14 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2018 Pany, od wczoraj pykam sobie w Preya i jestem w momencie gdy mogę zacząć używać mocy obcych. Czy to ma wpływ na zakończenie, jeśli chciałbym pozostać "ludzki" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 14 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2018 Tak, jest nawet trofeum z tym związane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 14 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2018 Należy wspomnieć że ostatni patch dodał wsparcie dla Xbox One X - w końcu! Z tego co udało mi się znaleźć to: - native resolution 2560x1440 - Screen Space Reflections - improved texture filtering - increased draw distance for lights 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Ktoś grał w ten dodatek, wrażenia? Kusi żeby kupić na XOX Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi