Opublikowano 7 kwietnia 20177 l Throwing in some great concepts of enemies by Mack Sztaba. Not all made it into the game, but this man created the style. http://ow.ly/wNjE30aAzky
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Zgłoszenia do zamkniętej bety na PC http://www.housemarque.com/housemarque-holds-closed-pc-beta-for-nex-machina/ Odnośnie bety na PS4 na razie nic nie słychać.
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l Fajnie, że wyzwania będą od początku. Plus Replay Mode przyda się do podglądania najlepszych.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Zobacz filmik wyżej, który wrzucił Figuś. To będzie dostępne na premierę.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l niektóre dźwięki i mechaniki (ratowanie ludzi, efekty cząsteczkowe w postaci sześcianików) żywcem zerżnięte z Resoguna Edytowane 26 kwietnia 20177 l przez Rayos
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l No mogliby to zmienić ale nie przeskadza Edytowane 26 kwietnia 20177 l przez Papaj
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l oczywiście, bedzie grane jak będzie w promocji jakiejś, muszę odpalić alienationa w końcu
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Boss na hardzie, co tu się dzieje Drugi level i walka z bossem na koniec A tu full combo z pierwszego poziomu.
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l No ba, nawet wyżej masz wpis. Preorder złożony od momentu ukazania się w sklepie, ale będzie grane
Opublikowano 1 maja 20177 l Beta w pełni. Na normalu gra wydaje się momentami ciężka, ciekawe co będzie później. Trzeci świat od 14:22, a trzeci boss startuje od 21 minuty.
Opublikowano 1 maja 20177 l Autor Nawet nie mam zamiaru tego oglądać, pierwsze materiały mi wystarczyły, preorder już złożony
Opublikowano 1 maja 20177 l również złożyłem preorder, ponieważ kocham ludzi z czasów Amigi oraz ponieważ Mazzeo to paua
Opublikowano 10 maja 20177 l Wpis z oficjalnego forum Housemarque: 23/05/2017 w PSS to ciągle placeholder, a dokładną datę premiery mają podobno podać w przyszłym tygodniu :/
Opublikowano 11 maja 20177 l @Figuś Może nie będzie źle. Podają cały czas lato 2017, więc zobaczymy w przyszłym tygodniu, kiedy dokładnie. Na maj nie ma chyba co liczyć niestety.
Opublikowano 11 maja 20177 l Autor Latem to ja mam Yakuze Kiwami i "DLC" do U4 :/ nie pocieszyłeś mnie Edytowane 11 maja 20177 l przez Figuś