Skocz do zawartości

Nex Machina

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie miałem czasu w tygodniu, ale w weekend usiądę. Oczywiście zanim zacznę robić rekordy muszę porządnie ograć na doświadczonym.

Na jakim robisz te rekordy tri?

Opublikowano

Hmm, ktoś w to gra?

New PB 340,856,640 :)

Grzesiek? Assphalt? Arkady? ;)

W weekend postaram się przejść doswiadczony na jednym zyciu. Zobaczymy jaki będzie końcowy wynik. Gram na koncie brata (Assphalt).

Opublikowano

Daj znać czy pokonanie NM jest wymagane do trofika. O ile walki z bossami nie są trudne na Experience, ale jak stracimy ulepszenia to już tak różowo nie ma. Przy pierwszej próbie walki z Supreme AI bez dopalaczy dałem se spokój jak zostało mi ok 50 kredytów, a boss miał życia na żyletkę :/ najbardziej brakuje Triple Dash i Weapon Range.

BTW. Na Spotify jest dostępny cały OST. Ari Pulkkinen po raz kolejny stworzył coś pięknego.

Wczoraj pograłem trochę Arenę i wpadło #45 w Iceworks, ku mojemu zdziwieniu. Zostały mi trzy wyzwania do zrobienia na złoto, zanim HM zdecyduje się ile ma trwać dany zestaw.

Opublikowano

Widziałem, ale zrobiłeś po mnie więc się nie liczy :P został mi tylko Redline w trzecim świecie na złoto, widziałem, że też Ci brakuje.

Opublikowano

Też mam wszystko na złoto i chyba nawet w każdym jestem wyżej w tabeli :P Wczoraj skończyłem Arcade na jednym kredycie (291M, ale spokojnie do pobicia), ale w Space Station specjalnie omijałem sekretne areny, bo za często tam ginę (S-6 najgorsze jest).

Czekam aż dadzą nowe wyzwania w Arenie z levelami 3-6 aby je lepiej poznać. Pierwsze trzy już znam bardzo dobrze, ale w 2 i 3 jeszcze zapominam podczas robienia rekordu o niektórych sekretnych wyjściach. Najlepiej mam opanowany Forest, ale jeszcze nad pełnym Human Combo trzeba popracować na doświadczonym, ale bez Triple Dash niekiedy jest ciężko.

Opublikowano

Niestety, gadzina jeszcze się opiera :/  Dzisiaj miałem fajny run, ale wtopiłem kilka razy w ostatnim świecie i dwa razy na SI. Na Machinę ruszałem z 3 życiami. Kilka sekund i było po zabawie :D

Opublikowano

Nieźle. Ja atakowałem ostatnio Veteran 1CC, za pierwszym razem poległem dwa levele przed Enforcer Prime, za drugim dwa levele przed The Architect. Teoretycznie jeszcze dwie próby zanim przejdę :D

To co się dzieje przy NM to już jest czysty hardcore. Pobiłem też wynik w pierwszym wyzwaniu.

Opublikowano (edytowane)

I nowy pb na Doswiadczony:

#33 572,278,560 :D

Na razie robię kilka dni przerwy, więc macie Panowie okazję do pobicia ;)

Jeszcze tylko new pb na Weteran:

#41 238,791,790 :D

Edytowane przez triboy