Gość suteq Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 I Spencer co on? Wychodzi i mowi ze to najpotężniejsza konsola ever? A jak ma nie byc w jej kontynuacji. No i gry. W zasadzie ich brak, dwa - i tak wyjada na Winde10. Serio? Jest potrzeba wypuszczania tego xboxa? Nowa konsola bez poteznych exow. Dziekuje. Jedyne co wyszlo M$ to Xbox 360 KROPKA. Mam wrażenie, że ten X360 wyszedł im przez przypadek. :/ Cytuj
Paolo de Vesir 9 099 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 Przypuśćmy na chwilę, że ten pokaz nie był pokazem XOX i chodziło tylko o gry: jak wypada konferencja dla posiadaczy XOne albo XOne + PS4? Mogą mówić tylko za siebie: korzystnie. Kilka fajnych indyczków, Sea of Thieves i nowe ORI. Nie muszę czekać na konwersję, wszystko mam Day One. Mam wybór. Zwłaszcza, że dla tych gier wystarczy Fat za 600zl na OLX. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 No i znowu fail start :/ coś czuję że skończy marnie tak samo jak S bo.... 1. Nic nie zaprezentowali ciekawego i nowego 2. Grafika i jakość okazała się nie aż taka jaką się szczycili 3. Tworzą bazę X'ow od biedaka do Prosiaka a wszyscy się gubią 4. Brak nowych exow (już rzygam forza halo i gears No przecież tylko to w kółko) 5. Pad to w ogóle nowy jest czy stary? Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 Jedyny plus tej konfy to to, że beda kolejne promocje na zwyklego one to w koncu kupie, przejde Horizon 3 i sprzedam. Btw Cytuj
zagroo 4 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 Wyszło w sumie tak jak się spodziewałem, zadnych fajerwerek. Szkoda mi tylko tych forumowiczów, którzy nastawili się na jakieś wielkie rzeczy a dostali kupę :) Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 (edytowane) Święta trójca? Gears of War 4 przed chwilą wyszło, Forza Horizon 3 tak samo i już dostała dwa dodatki, Forza 7 jest zapowiedziana, Halo Wars 2 jest z tego roku. Jedynie Halo 5 się powoli starzeje, więc tylko w tej kwestii może komuś czegoś brakować. Nie wiem co oni w kwestii tych trzech serii mieli jeszcze zrobić. Ja rozumiem, że Sony w tym roku doje,bało po całości line-upem, ale takich wysublimowanych smaków jak na forum PSX Extreme nie ma chyba nigdzie xD. W tym roku mamy (i też później jak niektórzy słusznie zauważyli): Halo Wars 2, FH3 HW, Cuphead, Crackdown 3, Sea of Thieves, State of Decay 2, Forza Motorsport 7, ten lisek śmieszny, Ori 2, a tylko przejrzałem Twittera z rana, więc chyba coś jeszcze pewnie jest za rogiem. Do tego Xbox z platformy najsłabszej staje się najmocniejszą, co teoretycznie oznacza multiplatformy dostające boosta z bekowego 720p i 900p do 1080p i 4K. Scorpio to tylko update Xbox One, a nie nowa konsola więc nie będzie żadnego je,bnięcia bo nie porzucają obecnych posiadaczy X1. Ale byście dopiero ku,rwili jakby faktycznie były gierki typowo pod Scorpio . Do tego wsteczna z Xboksem, kiedy Sony wycina jakąkolwiek wsteczną z PS4 i wciska gierki z PS2 za hajs. Ja nie wiem, musieliby chyba zapowiedzieć Half Life 3, żeby ktoś tutaj był zadowolony. Niczego się po Microsofcie który od Kinecta z ch,ujem na głowy się pozamieniał nie spodziewałem i jestem miło zaskoczony. Edytowane 12 czerwca 2017 przez raven_raven 7 Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 Zawiodłem się, ale cena jest taka że pewnie prędzej czy później kupię. Ech Microsoft... Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 czerwca 2017 Autor Opublikowano 12 czerwca 2017 (edytowane) No właśnie, nie to żeby hejt na MS nie był uzasadniony, ale chyba nikt nie rozważał kupna Scorpio/One X pod katem tego, ze Microsoft MOŻE wyda 2-3 exy na przestrzeni parunastu miesięcy? Wiadome było ze to będzie sprzęt do multiplatform i jestem pewien ze pod tym katem sprzęt nie zawiedzie, sprzęt to w ogole hardwarowy majstersztyk, taka moc i konsola mniejsza od Ski, nie mówiąc o PS4 Pro o_ O Edytowane 12 czerwca 2017 przez MaZZeo Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 (edytowane) Większość gier nawet ze świętej trójcy debiutuje na E3 w postaci choćby teasera który nie ma wiele wspólnego z grą..Oni tu nie pokazali właściwie niczego AAA prócz FM7Sony potrafi wcisnąć coś czego jeszcze nie rozpoczęli produkować, kiedyś ludzie na to narzekali a teraz kupują z tego powodu ich platformę "przecież za 2 lata wyjdzie"MS pozbawił swoją platformę takich perspektyw, choćby z flagowym Halo (fps)wczoraj należało poświęcić 6tce chociaż 5 minut dali same indie, to jest rozczarowujące - przy zaje.bistym hardware za rozsądne pieniądze. Edytowane 12 czerwca 2017 przez II Noxx II Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 Ori 2 jest na ten rok? A nie wiem, przeglądałem tylko szybko timeline z rana. Wiem, że jest zapowiedziane i pojawiało się w dyskusjach. Może w takim razie nie jest na 2017, co nie zmienia faktu, że to bardzo dobra gierka i raczej tyle co na TLG na nią czekać nie będziemy, więc dobrze tak czy siak. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 (edytowane) Sea of Thieves 2018 State of Decay 2 2018 Niestety w trakcie konferencji nie ujawniono choćby przybliżonej daty premiery Ori and the Will of the Wisp To tak w gwoli ścisłości. Edytowane 12 czerwca 2017 przez Bartg 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 Ori 2 jest na ten rok? A nie wiem, przeglądałem tylko szybko timeline z rana. Wiem, że jest zapowiedziane i pojawiało się w dyskusjach. Może w takim razie nie jest na 2017, co nie zmienia faktu, że to bardzo dobra gierka i raczej tyle co na TLG na nią czekać nie będziemy, więc dobrze tak czy siak. Nie czepiam się tylko pytam, bo jak na ten rok to już lecę po mojego One S Ale wczoraj gdzieś mi mignęło że jednak 2018... :( Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 Przy Ori 2 nie podali żadnych informacji dot. daty premiery, więc zapewne, przy dobrych wiatrach - 2018. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 (edytowane) Ja nie wiem, musieliby chyba zapowiedzieć Half Life 3, żeby ktoś tutaj był zadowolony O ja głupi. A ja myślałem, że starczyło pokazać jakieś nowe IP, cokolwiek mocnego i eksluzywnego, co przekonałoby kogokolwiek do kupna konsoli za 500 dolarów. Chociaż jedną taką grę. Jedną. edit: A tą listę gier co podałeś na 2017, połowa nie wychodzi w 2017. Sea of Thieves to też 2018. Edytowane 12 czerwca 2017 przez Figaro Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 A przeczytałeś, co napisałem później? To jest tylko update, więc w moich oczach nie potrzebuje specjalnie gier żeby miał sens. Oczywiście byłoby miło, gdyby były, no ale to Microsoft. Dla takich figarów co Xboksa One może obczają w 2021 albo później to w ogóle XOX to super opcja, cała beka z graniem poniżej 1080p w brzydsze wersje gierek w ogóle Cię ominie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 099 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 To jest przykład tego co powiedział Kruk. Mogliby zapowiedzieć Half-Life 3 i pewnym osobom i tak by się tp nie spodobało. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 Temat exów u MS to hejt nad hejtami i nigdy już im internet nie da spokoju. no ale... pokazując głownie produkcje 3rd party, kiedy wew. studia zapowiadają się od dawna że 'coś tam robią'.. PRowe samobójstwo. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 (edytowane) A przeczytałeś, co napisałem później? To jest tylko update, więc w moich oczach nie potrzebuje specjalnie gier żeby miał sens. Oczywiście byłoby miło, gdyby były, no ale to Microsoft. Ale to jest Microsoft, który zaraz będzie na trzecim miejscu w kwestii sprzedaży. Myślałem że ten Scorpion miał być takim restartem, a nie tylko updatem. A tymczasem ich linia gier na koniec 2017 jest słaba nawet gdyby nie wychodziła nowa konsola. Na jesień wychodzi dosłownie tylko Cuphead, Crackdown i Forza 7... Nie wiem jak oni mają przekonać kogoś do kupna tego za 500 dolarów. Inna sytuacja niż przy PS4 Pro. Edytowane 12 czerwca 2017 przez Figaro Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 No to sobie tak myślałeś, ale to nie znaczy, że tak sobie też w Microsofcie myśleli. No ale rozumiem, wierni fani marki Xbox którzy wszystko od MS już ograli, ba, nawet przejedzeni bo restartu potrzebują znowu najbardziej zawiedzeni, tak jak po anulowaniu Scalebound :(. 1 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 Do Figaro: No sprzęt dla największych zapaleńców z dużymi TV 4K. Czego nie rozumiesz? Reszta oleje i zostanie przy One/One S albo kupi Prosiaka / Switcha. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 (edytowane) No nie wiem czego chce MS, ale widząc reakcje internetu na konfę, chyba nie tego samego co gracze. edit: ale racja, może po prostu czegoś tu nie łapię. Nie zapowiedzieli żadnych gier, ale wygląda na to, że to jakaś część boskiego planu, którego nie rozumiem. Więc wychodzę lepiej. Edytowane 12 czerwca 2017 przez Figaro Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 No nie wiem czego chce MS, ale widząc reakcje internetu na konfę, chyba nie tego samego co gracze. A nie masz swojego gustu i opinii tylko musisz się zasłaniać reakcjami i oczekiwaniami Internetu (czyli neogafu)? No nic, śniadanie zjedzone, herbatka dopita, dzienna porcja (pipi)postów napisana, możecie wracać do opłakiwania xboksa Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 No nie wiem czego chce MS, ale widząc reakcje internetu na konfę, chyba nie tego samego co gracze. A nie masz swojego gustu i opinii tylko musisz się zasłaniać reakcjami i oczekiwaniami Internetu (czyli neogafu)? Przepraszam bardzo, ale nawet najwierniejsza grupa Xboxa, aka Cyfronomicon jest zawiedziona :) A tak ogólnie to nie wiem o czym Ty mówisz, nigdzie się niczym nie zasłaniam. Tak, obiektywnie opinia internetu jest ważniejsza niż opinia Figara z forumka, dlatego o niej piszę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi