marbel007 857 Opublikowano 23 października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 października 2017 AC1 dostanie update? Matko a po co? Ktoś się tym jara? Rozumiem, że fajnie, że chodzą gry z poprzedniej generacji, jednak to tylko dodatek. BC z Xboxem pierwszym też spoko, jednak to nie system seller. Mam wrażenie, że pół świata gra w piksele, shadery i fpsy. Irytuje mnie to, że zamiast skupić się na nowych pomysłach na gry następuje wyścig zbrojeń. Nie dziwię się, że Switch w takim USA zagarnia rynek... a przecież to żaden mocarz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 23 października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 października 2017 A ja się dziwię że ludzie kupują switcha. Jakoś nigdy nie byłem targetem dla gier n. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 849 Opublikowano 24 października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 października 2017 Miałem nie brać i olać temat, ale się złamałem. Gran Turismo nie dało rady, jednak co FM, to FM. No a od dziś mój tytuł wjechał na salony do ogrania na XO- NGB. Zamówiłem Scorpio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 Jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 Czekam na porownanie glosnosci wzgledem poprzednich wersjj. Mozecie sie smiac ale dla mnie kultura pracy to jeden z kluczowych aspektow przy zakupie nowej konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 Czekam na porownanie glosnosci wzgledem poprzednich wersjj. Mozecie sie smiac ale dla mnie kultura pracy to jeden z kluczowych aspektow przy zakupie nowej konsoli Na pewno będzie cichsza niż PRO (mój prosiak niestety, ale chodzi głośno od jakiegoś czasu). Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 (edytowane) Właśnie dlatego nigdy nie kupie Prosiaka. Konsola jest głośna, brzydka, a do tego przyrost wydajności w grach jest zbyt iluzoryczny. No chyba, że Sony wypuści jakąś rewizje tej konsoli w której poprawi jej wygląd i kulturę pracy. Cała nadzieja więc w nowym Xboxie Edytowane 26 października 2017 przez asax 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 Ja z kolei muszę przyznać trzymając trzy palce na sercu, że kultura pracy mojego Prosiaka nie budzi żadnych zastrzeżeń, a użytkuję go już prawie 8 miesięcy. Coś tam zabrzęczy na początku jak go odpalam, coś lekko zaszumi, ale trwa to nie dłużej jak minutę i potem jest cisza, co prawda nie tak grobowa jak w przypadku Łoniaka, ale naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Za to biedak mojego chrześniaka...OMG! Coś absolutnie odrażającego! Autentycznie ta konsola może śmiało konkurować z moim odkurzaczem Zelmer Jupiter pod względem głośności. Wracając do Koksa to ZTCW tam ma być chłodzenie cieczą, więc akurat o kwestię głośności byłbym spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 To nie będzie pełne chłodzenie cieczą, tylko tzw. "Liquid-cooled Vapor Chamber", ale nie znam się tak dobrze na tej technologii, żeby móc to lepiej wyjaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 Patrzac na to jak pokręconą budowę ma Xkoks to nie wyobrażam sobie aby w ciągu 3 lat sony czy MS wywalili nam PS5 czy XTwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 Widzę niestety jedną wielką łychę dziegciu w tym zbiorniku miodu związanym z zawartością pudełka z KoX-em. Brak headsetu :/ WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 Przecież to już od dawna standard, każdy pad ma wejście jack żebyś sobie podłączył co chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 ale mogliby chociaz ten standardowy dorzucic. nawet pro dorzuca te sznurowke Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 ale mogliby chociaz ten standardowy dorzucic. nawet pro dorzuca te sznurowkeCzyli rozumiem, że sznurek od prosiaka będzie działał z koksem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 jasne, czemu nie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 ale mogliby chociaz ten standardowy dorzucic. nawet pro dorzuca te sznurowkeNo ale po co mają dorzucać jakiś badziew, skoro ludzie albo w ogóle nie grają online, albo grają dużo i mają dedykowane słuchawki, a ostatnia kategoria ma słuchawki od telefonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 821 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 a czy ktoś się orientuje czy będzie działało z zestawem BT, bo zwykłe PS4 nie łączy mnie z zestawem słuchawkowym z blubąkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 Xboxy nie obsługują zestawów słuchawkowych Bluetooth i XOX nie będzie tutaj wyjątkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 Widzę niestety jedną wielką łychę dziegciu w tym zbiorniku miodu związanym z zawartością pudełka z KoX-em. Brak headsetu :/ WTF? Co? Serio nie ma tej słuchawki z mikrofonem co była w grubym Xboxie? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 już w One S nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Do grubych już potem nie dawali nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Poważnie? Przecież MS zawsze był taki social friendly z swoim Live i graniem po sieci. I przestali mikrofon wkładać do zestawu? Trochę fail jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 (edytowane) IMO dla mnie tez fail, a ze do tej pory nie pojawilo sie takie cos to jest mega karny kootas. Edytowane 28 października 2017 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 (edytowane) Z Headsetem nie mam problemu bo mam, tylko jestem Gadżeciarzem i chciałbym taki oryginalny dedykowany dla XOX. Na pewno by desingiem ładnie wyglądał :) Edytowane 28 października 2017 przez GwynBleidd_79 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi