kuligosky 3 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Z tym wiedźmin em to chyba ściema. Cienie, ambient occlusion I resolution to mamy na PS4. A ledwo zauważalne, afx16 robi większą różnice. Jak na xox ma być to samo to gdzie idzie te 6TF,326GB/s i 12GB ramu? Mają być tekstury w wysokiej rozdzielczości, których nie ma na PS4 Pro + prawdopodobnie rozdziałka będzie większa, być może natywne 4K. Poza tym na Pro cienie są takie same jak na zwykłej PS4. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 https://www.t3.com/reviews/xbox-one-x-review Pierwsza recenzja. AC wygląda zauważalnie lepiej (ma 2 razy większy draw distance od ski). Przechodzenie z orła do postaci trwa sekundę. Na Pro (aktualnie odgrywam) często zdarza się czarny erkan ładowania, który trwa kilka sekund (nawet ponad 10) co wybija z inersji. Cytuj
pistaczek 44 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Recenzja, w której brak wzmianki o kulturze pracy. Widać prosiak zahartował wszystkich swoim wyciem. Cytuj
pattro 226 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Wiadomo jak z dostępnością w dniu premiery? ;) Bo chciałbym dziś zamówić ale nie wiem czy dojdzie do 7.11 :D Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Do mnie już wysłali Przez chwilę się zastanawiałem czy nie wykombinować tej cebuli w MM, ale meh, niech już będzie scorpio edition skoro wysłali. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Mam nadzieje ,że przy starcie następnej generacji będą dwie wersje na starcie. Dla casuali/mniej zamożnych i dla bardziej wymagających. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 AC wygląda zauważalnie lepiej (ma 2 razy większy draw distance od ski). Przechodzenie z orła do postaci trwa sekundę. Na Pro (aktualnie odgrywam) często zdarza się czarny erkan ładowania, który trwa kilka sekund (nawet ponad 10) co wybija z inersji. Lepsze byloby porownanie z Pro, no bo sorry ale 2x draw distance w stosunku do loniaka to nie jest zaden pokaz mocy X... Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 listopada 2017 Autor Opublikowano 2 listopada 2017 Też dostałem kod 10% do Media Markt w ramach premium i konsola wychodzi za 1979zł ale nie skorzystam, wolę swoje Scorpio Edition. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Jak coś to chętnie przytula kod bo chce kupić. Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 AC wygląda zauważalnie lepiej (ma 2 razy większy draw distance od ski). Przechodzenie z orła do postaci trwa sekundę. Na Pro (aktualnie odgrywam) często zdarza się czarny erkan ładowania, który trwa kilka sekund (nawet ponad 10) co wybija z inersji. Lepsze byloby porownanie z Pro, no bo sorry ale 2x draw distance w stosunku do loniaka to nie jest zaden pokaz mocy X... Naprawdę tak uważasz nawet jeśli śmiga w 4k w porównaniu do 900p one? Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Naprawdę tak uważasz nawet jeśli śmiga w 4k w porównaniu do 900p one? Nie wiemy co reprezentuje soba wersja na X1, stad mozna przeklamywac. Cytuj
yab 572 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 (edytowane) Co za Janusz gra w tym T2 Tutaj Hitman Enhanced https://www.youtube.com/watch?v=gOJfkJFkrLA Edytowane 3 listopada 2017 przez yab Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Jakby ktos mial kod do MM niepotrzebny to prosze o PM. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Rzekomo dzisiaj miało zejść embargo na recenzje konsoli. Póki co nic nie widzę.Interesuje mnie najważniejsza kwestia: konsola jest cicha?Tak.Edit: Porównywalny poziom do S. Chwilami może ciut głośniejsza ale zależy od odtwarzanych materiałów. Miałem info z pierwszej ręki Konsola śmiga wyjątkowo cicho – podczas normalnego ściągania (bez większego obciążenia) trudno mówić o jakimkolwiek szeleście, a w trakcie rozgrywki w 4K z ulepszeniami urządzenie działa odrobinę głośniej. Nie ma tu mowy o wielkim hałasie, a konkurencja powinna na tym polu odrobić zadanie domowe. http://www.ppe.pl/rozrywka/3550/xbox-one-x-recenzja-sprzetu.html ;) Cytuj
yab 572 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Na HDTV Polska też jest. https://hdtvpolska.com/xbox-one-x-test-najnowszej-konsoli-od-microsoft-gry-i-ultra-hd-blu-ray/ 1 Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 (edytowane) Digital Foundry na razie milczy, ale na TrueAchievements pojawiły się porównania czasów ładowania gier i głośności konsoli: Konsola w normalnym trybie uruchamia się o 20 sekund szybciej niż zwykły XOne. Gry szybciej ładują się z wewnętrznego dysku niż z zewnętrznego (nie licząc rzecz jasna SSD). Więcej na https://www.trueachievements.com/n30374/xbox-one-x-review EDIT: DF zaczyna coś wrzucać, filmik jest z HDR-em więc najlepiej go obejrzeć na właściwym sprzęcie: Edytowane 3 listopada 2017 przez Vexilium Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Też dostałem kod 10% do Media Markt w ramach premium i konsola wychodzi za 1979zł ale nie skorzystam, wolę swoje Scorpio Edition. Ja dostałem 15% i konsola wyszla 1880. Kod można użyć tylko na swoim koncie premium, na innym nie zadziałał. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Ciekawe o ile szybciej ładuje się Forza Horizon 3. Te wszystkie ulepszenia to miód na moje serce, o ile z wydajności dasha czy gierek jestem ogólnie zadowolony, tak czasy ładowania się samej konsoli czy gierek można było poprawić i dobrze, że KOX dostarcza Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Rzekomo dzisiaj miało zejść embargo na recenzje konsoli. Póki co nic nie widzę.Interesuje mnie najważniejsza kwestia: konsola jest cicha?Tak.Edit: Porównywalny poziom do S. Chwilami może ciut głośniejsza ale zależy od odtwarzanych materiałów. Miałem info z pierwszej ręki Konsola śmiga wyjątkowo cicho – podczas normalnego ściągania (bez większego obciążenia) trudno mówić o jakimkolwiek szeleście, a w trakcie rozgrywki w 4K z ulepszeniami urządzenie działa odrobinę głośniej. Nie ma tu mowy o wielkim hałasie, a konkurencja powinna na tym polu odrobić zadanie domowe. http://www.ppe.pl/rozrywka/3550/xbox-one-x-recenzja-sprzetu.html ;) xd te minusy brak pilota do konsoli i dizajn. no nie wiem chyba anuluje preorder. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 (edytowane) Jaram sie strasznie, nie moge sie doczekać dizajn jaki minus no nie wiem bo wyglada lepiej od S Edytowane 3 listopada 2017 przez kubson Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 https://www.spidersweb.pl/2017/11/xbox-one-x-recenzja-opinie.html Byle do wtorku Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Wszysyc piszą, że konsola to prawdziwa bestia, która przy tym chodzi cicho. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Hej, chcę kupić tę konsolę, jakie gry na początek polecacie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi