Rayos 3 171 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 ja mam "zwykly" full hd a mam prosiaka i bede mial scorpio :) kupuje dla lepszej kultury pracy, wiekszej wydajnosci przede wszystkim. a jak w przyszloscik upic tv 4k to bedzie jak znalazl Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 30db w stanie spoczynku 32,5 w czasie grania w FHD i Ultra HD. Tutaj inny test i wypada gorzej, pytanie dlaczego?https://www.lesnumeriques.com/console-de-jeu/xbox-one-x-p39605/test.html Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 http://polygamia.pl/xbox-one-x-pierwsze-spotkanie-z-bestia/ W trakcie tygodnia z konsolą ani razu nie dane mi natomiast było słyszeć jej systemów chłodzących. Chłodzona cieczą „bestia” pracuje bezgłośnie, ciszej niż mój roczny Xbox One S, który i tak jest cichutki. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 (edytowane) Na HDTV Polska też jest. https://hdtvpolska.com/xbox-one-x-test-najnowszej-konsoli-od-microsoft-gry-i-ultra-hd-blu-ray/ Aż mnie ciarki przechodzą na myśl, że jest szansa np. na Horizona 3 w natywnym 4K w 60fps. Nie ma szans. Konsola ma za słaby CPU na 60fps i 4K w tak odjechanej wizualnie grze. Poza tym już wiadomo, że będzie 30fps w 4K. Edytowane 3 listopada 2017 przez Kyokushinman 1 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 30db w stanie spoczynku 32,5 w czasie grania w FHD i Ultra HD. Tutaj inny test i wypada gorzej, pytanie dlaczego?https://www.lesnumeriques.com/console-de-jeu/xbox-one-x-p39605/test.html Nie mam pojęcia, wszędzie piszą, że jest cicha :P Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Może trafił im się jakiś gorszy egzemplarz? Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 3 listopada 2017 Autor Opublikowano 3 listopada 2017 Rzeczywiście w euro jest jakieś kompletowanie zamówień. Ale nie sadze by było do odbioru jutro. Cytuj
Bielik 744 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Może z dynamiczną rozdzielczością daliby radę tak odpicować forzę, nie jest to przecież niemożliwe. Na PC trzeba mieć do tego 1x 1080Ti który kosztuje znacznie więcej niż ta konsola xD Nie spieszyłbym się z takimi wyrokami, optymalizacja do praktycznie jednej platformy może zdziałać cuda, tym bardziej, że to wewnętrzne studio MS. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Mówi się, że moc gpu xboxa = gtx 1070. Sama karta kosztuje tyle co ten klocek Cytuj
yab 572 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 No już poprawili tą ofertę RTV Euro "TWOJA REZERWACJA ZOSTAŁA WYSŁANA DO SKLEPU" Euro? zawsze szanowałem Właśnie zauwazyłem, że scorpiony w euro znowu dostępne w "normalnej cenie" https://www.euro.com.pl/konsole-xbox-one/xbox-one-x.bhtml Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 (edytowane) Zamówienie/Rezerwacja skompletowane Skompetowaliśmy Twoje Zamówienie/Rezerwację i wkrótce zrealizujemy wysyłkę z magazynu. Najważniejsze, że niczego nie anulowali Euro dało radę! Edytowane 3 listopada 2017 przez Vexilium Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Może z dynamiczną rozdzielczością daliby radę tak odpicować forzę, nie jest to przecież niemożliwe. Na PC trzeba mieć do tego 1x 1080Ti który kosztuje znacznie więcej niż ta konsola xD Nie spieszyłbym się z takimi wyrokami, optymalizacja do praktycznie jednej platformy może zdziałać cuda, tym bardziej, że to wewnętrzne studio MS. Playground nie jest studiem wewnętrznym ms Cytuj
Shago 3 603 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Zamówienie/Rezerwacja skompletowane Skompetowaliśmy Twoje Zamówienie/Rezerwację i wkrótce zrealizujemy wysyłkę z magazynu. Najważniejsze, że niczego nie anulowali Euro dało radę! Kiedy składałeś zamówienie? Mam nadzieję, że Media Markt również ogarnie temat.. Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 No już poprawili tą ofertę RTV Euro "TWOJA REZERWACJA ZOSTAŁA WYSŁANA DO SKLEPU" Euro? zawsze szanowałem Właśnie zauwazyłem, że scorpiony w euro znowu dostępne w "normalnej cenie" https://www.euro.com.pl/konsole-xbox-one/xbox-one-x.bhtml Zamówiłem ciekawe co zrobią. Cytuj
pistaczek 44 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 U mnie chwilę po zamówieniu status zmienił się na "wysłano do sklepu". Widocznie otrzymali konsole na magazynie i kilka wolnych wrzucili na sklep internetowy i się szybko rozeszły. Cytuj
Bielik 744 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Może z dynamiczną rozdzielczością daliby radę tak odpicować forzę, nie jest to przecież niemożliwe. Na PC trzeba mieć do tego 1x 1080Ti który kosztuje znacznie więcej niż ta konsola xD Nie spieszyłbym się z takimi wyrokami, optymalizacja do praktycznie jednej platformy może zdziałać cuda, tym bardziej, że to wewnętrzne studio MS. Playground nie jest studiem wewnętrznym ms To przepraszam, uszanowanko Cytuj
zajudzony 38 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 U mnie chwilę po zamówieniu status zmienił się na "wysłano do sklepu". Widocznie otrzymali konsole na magazynie i kilka wolnych wrzucili na sklep internetowy i się szybko rozeszły. u mnie również skompletowane, wysłane do sklepu. A do tego jeszcze te raty 0% płatne od kwietnia cud, miód i orzeszki. dzięki za cynk. pozdr 2 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Mówi się, że moc gpu xboxa = gtx 1070. Sama karta kosztuje tyle co ten klocek XD Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 (edytowane) Mówi się, że moc gpu xboxa = gtx 1070. Sama karta kosztuje tyle co ten klocek XD Tak zaznaczali devi, ale co ja tam wiem ;] Nawet jeśli gpu ma moc pokroju RX580 to i tak ta konsola z punktu finansowego wychodzi korzystniej niż złożenie PC. Pomijając kwestię GPU. Taki wiedźmin ma szybsze loadingi o minutę. Edytowane 3 listopada 2017 przez Starh 1 Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Kiedy składałeś zamówienie? Mam nadzieję, że Media Markt również ogarnie temat.. 5 września, ale z tego co widzę EURO realizuje wszystkie zamówienia na Project Scorpio Edition bez względu na ich datę. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 ja zamówiłem 11 października Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 ja mam "zwykly" full hd a mam prosiaka i bede mial scorpio :) kupuje dla lepszej kultury pracy, wiekszej wydajnosci przede wszystkim. a jak w przyszloscik upic tv 4k to bedzie jak znalazl ja tak jak Rayos, full HD póki co a i tak łykam dla szybszych loadingów i większej wydajności 1 Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Chciałbym, żeby MS dał wolną ręka wszystkim deweloperom i jeżeli sobie zażyczą wersje tylko na koksa, to robią to z pominięciem wersji z 2013. Twórcy Scorna na Twiterze pisali o czymś podobnym. Bo chyba MS w takiej sytuacji nie miałby nic do gadania? Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Zamówienie/Rezerwacja skompletowane Skompetowaliśmy Twoje Zamówienie/Rezerwację i wkrótce zrealizujemy wysyłkę z magazynu. Najważniejsze, że niczego nie anulowali Euro dało radę! U mnie egzakli de sejm! I jak tu nie szanować tego sklepu? Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Ciekaw jestem czy Media Expert stanie na wysokości zadania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi