Gość aphromo Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Chciałbym, żeby MS dał wolną ręka wszystkim deweloperom i jeżeli sobie zażyczą wersje tylko na koksa, to robią to z pominięciem wersji z 2013. Twórcy Scorna na Twiterze pisali o czymś podobnym. Bo chyba MS w takiej sytuacji nie miałby nic do gadania? To jest niemozliwe, z oczywistych powodow. ja mam "zwykly" full hd a mam prosiaka i bede mial scorpio :) kupuje dla lepszej kultury pracy, wiekszej wydajnosci przede wszystkim. a jak w przyszloscik upic tv 4k to bedzie jak znalazl ja tak jak Rayos, full HD póki co a i tak łykam dla szybszych loadingów i większej wydajności XboX nie bedzie mial downsamplingu z 4K do 1080p ? Nie wierze. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 no przeciez ma supersampling. nikt nie twierdzi ze nie ma :P Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Przecież nawet na TV 1080p różnica między Pro a zwykłą PS4 w takim Uncharted 4, Tomb Raider tryb 4k to była przepaść. Tutaj na bank nie będzie gorzej w np. Girsach 4 itd. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 3 listopada 2017 Autor Opublikowano 3 listopada 2017 Recenzje lepsze niż się spodziewałem. Nawet 10letnie Halo 3 dostało update :) Microsoft dostarczył. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 No i tak ma być. W końcu dostałem prawdziwe next geny tzn. Pro i Koksa a nie jakieś pół next geny. Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 (edytowane) było do usunięcia Edytowane 3 listopada 2017 przez asax Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Nawer RDR wygląda znowu lepiej Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Bardzo fajny sprzęt dla entuzjastów. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 loadingi w wiedźminie 2x szybsze a miałem kupować drugiego wieśka, żeby przejść jeszcze raz na ps4 wjedzie calak w koncu na KOXIE Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 (edytowane) Porównanie dla ludzi z TV FHD, nie spodziewałem się aż tak dużych różnic (downsampling z 4K do FHD): http://www.xboxygen.com/News/26025-Xbox-One-X-sur-TV-1080p-oui-c-est-plus-beau-et-on-le-prouve?lang=fr Edytowane 3 listopada 2017 przez Pacquiao Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Ech i po co ja kupowałem te multiplatformy na PS4? Było zostać wiernym marce Cytuj
Ukukuki 6 996 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Różnice są spore, jednak zmieniam S na X. Nie ze względu na obecne tytuły tylko przyszłościowo. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 No nic, trza bedzie zakupic przy premierze RDR 2 i ograc w jedynej, slusznej wersji 1 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Chciałbym, żeby MS dał wolną ręka wszystkim deweloperom i jeżeli sobie zażyczą wersje tylko na koksa, to robią to z pominięciem wersji z 2013. Twórcy Scorna na Twiterze pisali o czymś podobnym. Bo chyba MS w takiej sytuacji nie miałby nic do gadania? bzdura, olać ponad 30mln klientów dla lepszej grafy? Hejt byłby ogromny. Porównanie dla ludzi z TV FHD, nie spodziewałem się aż tak dużych różnic (downsampling z 4K do FHD): http://www.xboxygen.com/News/26025-Xbox-One-X-sur-TV-1080p-oui-c-est-plus-beau-et-on-le-prouve?lang=fr no grubo Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Można trochę wstrzymać się z hype'owaniem - kolega dostał właśnie maila od RTV Euro AGD, że będzie mógł odebrać konsolę w salonie 7 listopada po godzinie 14:00. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Daddy Ale, jak deweloper sam chciałby zrobić coś takiego? Zrobić wersje PC i Xbox X i Pro. Ich życzenie. Wspomniałem o twórcach Scorna, bo sami o czymś takim napisali. Ciekawe, co w takiej sytuacji miałby do powiedzenia MS! Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Można trochę wstrzymać się z hype'owaniem - kolega dostał właśnie maila od RTV Euro AGD, że będzie mógł odebrać konsolę w salonie 7 listopada po godzinie 14:00.Ja wcale nie chcę konsoli jutro, pojutrze, w niedzielę lub poniedziałek. W dniu oznaczonej premiery po szychcie chcę prawilnie jak biały człowiek podjechać swoim autkiem pod salon i wyjechać stamtąd z konsolą w bagażniku. Najważniejsze jest dla mnie to, że mój egzemplarz jest już w takim stadium, że praktycznie trzymam już na nim łapę :) 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Można trochę wstrzymać się z hype'owaniem - kolega dostał właśnie maila od RTV Euro AGD, że będzie mógł odebrać konsolę w salonie 7 listopada po godzinie 14:00. takiego samego maila dostałem już wcześniej, ale często miałem tak, że w euro można było wcześniej odebrać coś :) ale nie wiem jak ma sięsprawa z preorderami i takimi koxami, nie wiem czy dotrzymują terminów czy nie... O to to , @Czezare dobrze prawi, najważniejsze, że właściwie konsola już leszy w naszych rękach :D Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Kiedy Wam po0brali kasę za preorder? ktoś pisał, że już go oskalpowali, kasa leci a tymczasem u mnie z konta nie zniknęło 2099zł ;< Uderzać do supporta ? Ponoć 10dni przed premierą mają obciążać konto. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Daddy Ale, jak deweloper sam chciałby zrobić coś takiego? Zrobić wersje PC i Xbox X i Pro. Ich życzenie. Wspomniałem o twórcach Scorna, bo sami o czymś takim napisali. Ciekawe, co w takiej sytuacji miałby do powiedzenia MS! No wysłali by im grę do certyfikacji i byłoby hola hola a czy ta gra chodzi na facie? No nie bardzo panie Spancer, za słaby sprzęt. No to wypjerdalać mi z tym. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 No jak w Microsoft Store brałeś to we wtorek już powinno było zejść, na 7 dni przed datą premiery. Mnie już skasowali a XOX już w rękach kuriera. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 No właśnie nie dostałem informacji o wysyłce a kasy też nie zabrali... Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Z dedykacją dla rabe_rabe Cytuj
yab 572 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 No właśnie nie dostałem informacji o wysyłce a kasy też nie zabrali... Pisz do suportu. Mi pobrali we wtorek a dzisiaj dostałem maila że wysłali. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi