raven_raven 12 014 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 (edytowane) mój boże moje oczy, nie byłem na to przygotowany ;__; btw koks daje radę jak cholera, przyspieszenia w grach są od startu bez żadnego boost mode i patchy, a co dopiero będzie jak powychodzą patche odblokowujące całą moc tego potwora (no skoro było to schowam w spoiler) Edytowane 3 listopada 2017 przez raven_raven Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Hajp musi być mocny skoro trzeci raz wklejacie ten sam filmik. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 No właśnie nie dostałem informacji o wysyłce a kasy też nie zabrali... Pisz do suportu. Mi pobrali we wtorek a dzisiaj dostałem maila że wysłali. Pisałem już kilka razy, oni tam nic nie wiedzą na en_us supporcie. Cytuj
yab 572 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Przecież na stronie masz potwierdzenie złożenia preordera, to czego nie wiedzą? Pisałem z nimi też we wtorek i git było Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Czytam trochę testów i trzeba przyznać, że konkretna konsola wyszła, naprawdę się postarali. I tak wychodzi trochę śmiesznie, że ta pływająca rozdzielczość się do czegoś xboxowi przydała, deweloper nie musi wydawać specjalnych łatek aby podbić rozdzielczość :D Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 3 listopada 2017 Autor Opublikowano 3 listopada 2017 Fantastycznie, gry bez patcha dostają boosta we framerate i image quality, nawet te które powstały jeszcze za czasów kiedy One X pewnie istniał tylko w głowach inżynierów. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 nie wiem co te euro rtv. napisali, że jutro do odbioru scorpio xd Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 nie wiem co te euro rtv. napisali, że jutro do odbioru scorpio xd U mnie status następujący: Twój sprzęt został wysłany z magazynu do wskazanego przez Ciebie sklepu fizycznego. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Figuś wrzucal stronę temu. Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Jedna wrzuta tego filmu to już stanowczo za dużo. 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Muszę przyznać że jestem pod wrażeniem tego co oferuje KOX. Nie chodzi mi tutaj o te wszystkie terafanki czy porównania do kart graficznych z PC ale o to jak MS ogarną cały sprzet - mały, cichy, zgrabny box z zasilaczem w środku. Pamiętam jak rozpakowywalem mojego pierwszego łoniaka z Kinectem, zasilaczem wielkości pustaka i kablami niczym liny cumownicze. Sam box też wielki kloc, a teraz niebo a ziemia. Poprawki w grach bez paczy też na duży plus i nie spodziewałem się że takie rzeczy można zrobić na konsoli. Nawet gry z pierwszego Xboxa wyglądają spoko, a oczekiwałem raczej rozmazanego gówna z czarnymi paskami po bokach. Teraz zostaje czekać tylko na pacze. Hardware wydaje się ogarnięty teraz MS proszę inwestować w soft. 1 Cytuj
iluck85 2 964 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Media Expert zapewnił, że mają potwierdzone info o dostępności- każdy kto zamówił, dostanie. Wysyłka 6. Zobaczymy.... Ktoś jeszcze zamawiał w media expert? Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 3 listopada 2017 Autor Opublikowano 3 listopada 2017 Hardware Xbox'a One robiły jakieś totalne dałny bez pomysłu z ramienia idioty Mattricka. One S i One X ogarnia ten sam zespół który zrobił Surface Laptopa, obok Macbooka najlepiej wykonany laptop na rynku. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Hardware Xbox'a One robiły jakieś totalne dałny bez pomysłu z ramienia idioty Mattricka. Tzn projektant ten sam, ale dostal za zadanie dopierdzielenie Kinecta, i MS popelnil blad projektowy z ESRAM'em. Filmiki- no rzeczywiscie, widac rok czasu pozwolil lepiej sie przygotowac niz Sony z Pro. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 To esram i kinect sprawił że pierwszy XO był klocek w połowie wypełniony powietrzem? No chyba nie. Cytuj
gnom 91 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Kurcze jakos super roznicy na gearsach 4 niema... moze faktycznie roznica zauwwzalna przy tv 4k :/ nawet tekstur nie ma wyzszej rozdzielczosci, a przeciez to ex. Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Na moim telewizorze 4K który ma bieda-HDR (bez lokalnego podświetlenia, ale z szeroką paletą barw) filmik z Gearsami robił ogromne wrażenie i na pewno były tam tekstury wysokiej rozdzielczości. Cytuj
Ukukuki 7 107 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Różnice będzie dobrze widać przy gierkach które dopiero wyjdą. Panowie gdzie tą konsole od ręki kupię jak już wyjdzie bo na zamawianie jest trochę za późno:P Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Ma tekstury wyższej rozdzielczości. Cytuj
gnom 91 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 (edytowane) Narazie nie ma efektu wow, tak samo jak przy PS4pro. Czekam na jakies porownanie ac:o albo bf1 Edytowane 4 listopada 2017 przez gnom Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Od kilku stron wałkujemy takie porównania xDDDD 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi