Kriss_Hietala 11 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 O dziwo jest chyba minimalnie lepiej ze względu na inną formę antyaliasingu 1 Cytuj
iluck85 2 961 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Jest niedziela, jutro wyślą omomom Co do wykorzystania tej konsoli... no cóż. Na razie ciemno na horyzoncie. Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Skoro jest tak długo ciemno to najbliższe E3 musi być jasne ; ) bo nie sądzę, że przez 2 lata siedzą i pierdzą w stołek ; ) Dobrze, że jest już sprzęt co przynajmniej nie będzie w końcu odstawał pod względem mocy tylko w drugą stronę. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Skoro jest tak długo ciemno to najbliższe E3 musi być jasne ; ) bo nie sądzę, że przez 2 lata siedzą i pierdzą w stołek ; ) Dobrze, że jest już sprzęt co przynajmniej nie będzie w końcu odstawał pod względem mocy tylko w drugą stronę. Ja sadze ze tak wlasnie jest, gdyby cos mieli pokazali by na ostatnim E3, MS nie ma studiow od tego trzeba zaczac. Cytuj
gnom 91 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Czasami lepsze cienie, wiecej fpsow ? No i na pewno lepsza rozdzielczosc... czyli faktycznie posiadacze tv uhd maja dobry argument jesli chodzi o rozgrywke 4k... a reszta ? Nawet nie ma wiekszego pola widzenia szczegolow, tekstur czy nawet popup jest taki sam. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 No reszta może w końcu zobaczy 1080p zamiast 720p. Taki Final Fantasy xv pomiędzy xboxow a wersja a wersja pro/xox to prawie generacja przepaść w trybie quality (są 3 tryby dostępne). Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Skoro jest tak długo ciemno to najbliższe E3 musi być jasne ; ) bo nie sądzę, że przez 2 lata siedzą i pierdzą w stołek ; ) Dobrze, że jest już sprzęt co przynajmniej nie będzie w końcu odstawał pod względem mocy tylko w drugą stronę.Zapowiedzą Girsy 5 i pokażą Forze Horizon 4 wraz z Halo 6. To będzie i tak za dużo jak na nich. Może nawet coś z tych dwóch ostatnich wyjdzie w 2018. Cytuj
Mr. Montana 45 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 W cenie XOX można mieć dzisiaj XOne S i Ps4 slim. Jezeli ktoś nadal posiada tylko FHD, to jest to imo znacznie lepsza alternatywa:) Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Nastepne E3 i zapowiedz Halo i od razu maszeruje do sklepu po KOXa Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 (edytowane) podsumowując Brawa dla Microsoftu Edytowane 5 listopada 2017 przez asax 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 No No, czapki z głów. Cytuj
gnom 91 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Tak w przypadku Gearsow 4 wlasnie tak powinna wygladac ta przepasc. Tylko co z reszta ? Wciaz nie wiadomo bo niby cod ww2 nie dostal pacza, ciekawe jak wiesiek bedzie wygladal... Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Ty wpierw się dobrze zastanów czy widzisz różnice czy nie. Bo kolejny raz nie mam zamiaru ci podpowiadać. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 (edytowane) nvm Edytowane 5 listopada 2017 przez asax Cytuj
iluck85 2 961 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Dokładnie. Jak zapowiedzą F Horizon 4, to mi nie drygnie nawet :( Halo 6? To już będzie dewiacja na poziomie Assasina. Pożyjemy, zobaczymy. A co do temperatur. Tam jest chłodzenie cieczą, a coś więcej o tym wiadomo? Cytuj
gnom 91 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 DF mowilo cos o silikonowych platach ktore sa innowacyjnym rozwiazaniem, oczywiscie juz sie obawiaja jak z czasem sie zachowaja Cytuj
iluck85 2 961 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Nigdy nie interesowałem się takim chłodzeniem do PC, dlatego pytam z czystej ciekawości. Ten płyn ma jakieś właściwości chłodzące? Takie same w sobie? To ma jakiś termin przydatności? Nie słyszałem żeby komuś PC zalało, bo coś się urwało, ułamało, uszczelka poszła. Jestem ciekaw praktycznie jak to wygląda w czasie. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 (edytowane) delete Edytowane 5 listopada 2017 przez milan Cytuj
iluck85 2 961 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Musiałem użyć wujka google, bo nie liczyłem tu na konkrety :D Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Standardowe chłodzenie cieczą jak najbardziej wymaga konserwacji i wymiany płynu. W xboxie jest coś co raczej stosuje się w serwerach i może (ponoc) działać długo bez usterki. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 To nie jest typowe chłodzenie cieczą jak w pc z obiegiem wody i pompką, tu są miedziane rurki wypełnione gazem z minimalną ilością płynu. W skrócie prawie to samo co Heatpipe, MS troche w marketingu przesadził. http://www.tomshardware.com/news/xbox-one-x-vapor-cooling-system,34787.html Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Tylko co z reszta ? ciekawe jak wiesiek bedzie wygladal... Jest kosmos w stosunku do tego co bylo na PS4 po patchu na Pro, a dev zapowiedzial dodatkowe wsparcie HDR i pewnie natywne bedzie tym razem 4K, czyli bedziesz grac w jakosci jak 5-10% PC towcow ? Serio, gdzie jak gdzie, ale w tym przypadku nie powinno byc zadnych watpliwosci czy bedzie lepiej :D to samo co Heatpipe, MS troche w marketingu przesadził. najwazniejsze ze jest i dziala, w PS4 przydalby sie taki wynalazek. Cytuj
gnom 91 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Pieknie wyglada quantum brake. Zazdroszcze posiadaczom telewizorow 4k. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi