bloody_gipsy 70 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Pieknie wyglada quantum brake. Zazdroszcze posiadaczom telewizorow 4k. Jeśli nie masz takiego tv to skąd wiesz jak wygląda? Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Może tutaj zobaczył coś hehe. Cytuj
gnom 91 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Tak, jesli jest taka roznica miedzy zwyklem klockiem a xem to tym bardziej wyglada to na tv uhd Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 (edytowane) Lista gier obsługujących wsparcie XoX na premierę i tych, które dostaną łatki. Moja uwagę przyciągnął Doom. http://www.eurogamer.pl/articles/2017-11-06-xbox-one-x-lista-gier-ze-wsparciem-mozliwosci-konsoli Wsparcie w okresie debiutu urządzenia: Agents of Mayhem Ark: Survival Evolved Ashes Cricket (4K, HDR) Assassin's Creed Assassin's Creed Origins (4K, HDR) Assault Android Cactus (4K) Astroneer (4K, HDR) Call of Duty: WW2 (4K, HDR) Conan Exiles Crossout (4K) Danger Zone (4K) Dead Rising 4 (HDR) Diablo 3: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition (4K) Dishonored 2 (4K) Dishonored: Death of the Outsider (4K) Disneyland Adventures (4K, HDR) Elite: Dangerous (4K) F1 2017 (4K, HDR) Fallout 3 Farming Simulator 17 (4K) FIFA 18 (4K, HDR) Final Fantasy 15 (4K, HDR) Forza Motorsport 7 (4K, HDR) Gears of War 4 (4K, HDR) Ghost Recon Wildlands (HDR) Gridd: Retroenhanced (4K, HDR) Halo 3 Halo 5: Guardians (4K, HDR) Halo Wars 2 (4K, HDR) Hand of Fate 2 (4K) Hello Neighbor (4K) Hitman (4K, HDR) Homefront: The Revolution Injustice 2 (HDR) Killer Instinct (4K) Killing Floor 2 L.A. Noire (4K, HDR) Madden NFL 18 (4K, HDR) Mafia 3 (4K, HDR) Mantis Burn Racing (4K, HDR) Marvel vs Capcom Infinite NBA Live 18 (4K) Morphite (4K) NBA 2K18 (4K, HDR) Need for Speed Payback Okami HD Outlast 2 (4K) Paladins Path of Exile (4K, HDR) Portal Knights (4K) Pro Evolution Soccer 2018 Project CARS 2 (HDR) Quantum Break Raiders of the Broken Planet (HDR) Real Farm ReCore: Definitive Edition (HDR) Rise of the Tomb Raider (4K, HDR) Rush: A Disney Pixar Adventure (4K, HDR) Slime Rancher Smite Sonic Forces Star Wars Battlefront 2 (HDR) Super Lucky's Tale (4K) Super Night Riders (4K) Śródziemie: Cień wojny (4K, HDR) The Elder Scrolls 4: Oblivion The Evil Within 2 The Surge (HDR) Thumper (4K) Titanfall 2 Transcripted Warhammer: End Times - Vermintide Wolfenstein 2: The New Colossus World of Tanks (4K, HDR) WRC 7 FIA World Rally Championship (4K) Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection (4K, HDR) Powstające gry oraz produkcje, które otrzymają łatki w późniejszym okresie: A Plague Tale: Innocence A Way Out Anthem Ashen Away: Journey to the Unexpected Battlerite Below Biomutant (4K) Black Desert Brawlout Chess Ultra (HDR) Code Vein Crackdown 3 (4K, HDR) Dark and Light Darksiders Warmastered Edition Darksiders 2 Deathinitive Edition Darksiders 3 Deep Rock Galactic Doom Dovetail Games Euro Fishing Dragon Ball FighterZ Dynasty Warriors 9 Elex (4K) Everspace Fable Fortune Fallout 4 Far Cry 5 Fe Firewatch For Honor Fortnite Forza Horizon 3 (4K, HDR) Gravel Greedfall Halo: The Master Chief Collection Immortal: Unchained Jurassic World Evolution Kingdom Come: Deliverance Life is Strange: Before the Storm (4K) Marvel Heroes Omega (4K) Metal Gear Survive Metro: Exodus Minecraft (4K, HDR) Minion Masters Monster Energy Supercross: The Official Videogame Monster Hunter: World (HDR) MX vs ATV All Out (4K) NHL 18 Nine Parchments Ooblets Ori and the Will of the Wisps (4K) PlayerUnknown's Battlegrounds (HDR) Railway Empire (4K, HDR) Redout: Lightspeed Edition Resident Evil 7 (HDR) Rime Riverbond Roblox Robocraft Infinity Rocket League Rugby 18 Sea of Thieves (4K, HDR) State of Decay 2 (4K, HDR) Steep Strange Brigade (4K, HDR) Superhot Surviving Mars Tacoma Tennis World Tour The Artful Escape The Crew 2 The Darwin Project The Division The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition The Elder Scrolls Online: Morrowind (4K, HDR) The Last Night The Long Dark UFC 3 theHunter: Call of the Wild Train Sim World TT Isle of Man: Ride on the Edge Unruly Heroes (4K, HDR) War Thunder (4K) Warframe We Happy Few Wiedźmin 3: Dziki Gon Edytowane 6 listopada 2017 przez Nemesis Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Panowie, co taka cisza w temacie? Myslalem, ze juz od 4 rano koczujecie pod sklepami po swoje koxy :d Cytuj
creatinfreak 3 846 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Przecież premiera dopiero jutro Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Chyba Ci się kraje pomyliły. Tutaj jest Polska - PlayStation. Xbox jest towarem niszowym. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Nemesis gdzie jest potwierdzenie, ze TR będzie mieć wsparcie HDR. Nie widziałem nigdzie takiej informaxji. Lipa, że W3 nie otrzyma łatki w dniu premiery koksa. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Przecież premiera dopiero jutroMea culpa. Przez weekendowe imprezowanie dni mi sie pokielbasily :d Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 No ja czekam do jutra . Szkoda, że to nie dzisiaj, akurat w domu siedzę to bym odebrał i już się cieszył nowym sprzętem. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Nemesis gdzie jest potwierdzenie, ze TR będzie mieć wsparcie HDR. Nie widziałem nigdzie takiej informaxji. Lipa, że W3 nie otrzyma łatki w dniu premiery koksa. Przecież już dawno o tym pisali i chyba nawet DF robili porównanie X vs. Pro. Cytuj
Shago 3 603 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Lista gier obsługujących wsparcie XoX na premierę i tych, które dostaną łatki. Moja uwagę przyciągnął Doom. http://www.eurogamer.pl/articles/2017-11-06-xbox-one-x-lista-gier-ze-wsparciem-mozliwosci-konsoli Wsparcie w okresie debiutu urządzenia: Agents of Mayhem Ark: Survival Evolved Ashes Cricket (4K, HDR) Assassin's Creed Assassin's Creed Origins (4K, HDR) Assault Android Cactus (4K) Astroneer (4K, HDR) Call of Duty: WW2 (4K, HDR) Conan Exiles Crossout (4K) Danger Zone (4K) Dead Rising 4 (HDR) Diablo 3: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition (4K) Dishonored 2 (4K) Dishonored: Death of the Outsider (4K) Disneyland Adventures (4K, HDR) Elite: Dangerous (4K) F1 2017 (4K, HDR) Fallout 3 Farming Simulator 17 (4K) FIFA 18 (4K, HDR) Final Fantasy 15 (4K, HDR) Forza Motorsport 7 (4K, HDR) Gears of War 4 (4K, HDR) Ghost Recon Wildlands (HDR) Gridd: Retroenhanced (4K, HDR) Halo 3 Halo 5: Guardians (4K, HDR) Halo Wars 2 (4K, HDR) Hand of Fate 2 (4K) Hello Neighbor (4K) Hitman (4K, HDR) Homefront: The Revolution Injustice 2 (HDR) Killer Instinct (4K) Killing Floor 2 L.A. Noire (4K, HDR) Madden NFL 18 (4K, HDR) Mafia 3 (4K, HDR) Mantis Burn Racing (4K, HDR) Marvel vs Capcom Infinite NBA Live 18 (4K) Morphite (4K) NBA 2K18 (4K, HDR) Need for Speed Payback Okami HD Outlast 2 (4K) Paladins Path of Exile (4K, HDR) Portal Knights (4K) Pro Evolution Soccer 2018 Project CARS 2 (HDR) Quantum Break Raiders of the Broken Planet (HDR) Real Farm ReCore: Definitive Edition (HDR) Rise of the Tomb Raider (4K, HDR) Rush: A Disney Pixar Adventure (4K, HDR) Slime Rancher Smite Sonic Forces Star Wars Battlefront 2 (HDR) Super Lucky's Tale (4K) Super Night Riders (4K) Śródziemie: Cień wojny (4K, HDR) The Elder Scrolls 4: Oblivion The Evil Within 2 The Surge (HDR) Thumper (4K) Titanfall 2 Transcripted Warhammer: End Times - Vermintide Wolfenstein 2: The New Colossus World of Tanks (4K, HDR) WRC 7 FIA World Rally Championship (4K) Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection (4K, HDR) Powstające gry oraz produkcje, które otrzymają łatki w późniejszym okresie: A Plague Tale: Innocence A Way Out Anthem Ashen Away: Journey to the Unexpected Battlerite Below Biomutant (4K) Black Desert Brawlout Chess Ultra (HDR) Code Vein Crackdown 3 (4K, HDR) Dark and Light Darksiders Warmastered Edition Darksiders 2 Deathinitive Edition Darksiders 3 Deep Rock Galactic Doom Dovetail Games Euro Fishing Dragon Ball FighterZ Dynasty Warriors 9 Elex (4K) Everspace Fable Fortune Fallout 4 Far Cry 5 Fe Firewatch For Honor Fortnite Forza Horizon 3 (4K, HDR) Gravel Greedfall Halo: The Master Chief Collection Immortal: Unchained Jurassic World Evolution Kingdom Come: Deliverance Life is Strange: Before the Storm (4K) Marvel Heroes Omega (4K) Metal Gear Survive Metro: Exodus Minecraft (4K, HDR) Minion Masters Monster Energy Supercross: The Official Videogame Monster Hunter: World (HDR) MX vs ATV All Out (4K) NHL 18 Nine Parchments Ooblets Ori and the Will of the Wisps (4K) PlayerUnknown's Battlegrounds (HDR) Railway Empire (4K, HDR) Redout: Lightspeed Edition Resident Evil 7 (HDR) Rime Riverbond Roblox Robocraft Infinity Rocket League Rugby 18 Sea of Thieves (4K, HDR) State of Decay 2 (4K, HDR) Steep Strange Brigade (4K, HDR) Superhot Surviving Mars Tacoma Tennis World Tour The Artful Escape The Crew 2 The Darwin Project The Division The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition The Elder Scrolls Online: Morrowind (4K, HDR) The Last Night The Long Dark UFC 3 theHunter: Call of the Wild Train Sim World TT Isle of Man: Ride on the Edge Unruly Heroes (4K, HDR) War Thunder (4K) Warframe We Happy Few Wiedźmin 3: Dziki Gon Jak dobrze, że do tej pory nie miałem styczności z żadną z tych gier. Tyle dobroci do nadrobienia. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Chyba Ci się kraje pomyliły. Tutaj jest Polska - PlayStation. Xbox jest towarem niszowym.Za granica jest tak samo, w Irlandii gamestop nie ma nawet nocnej premiery. Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 (edytowane) https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/7b0pr6/im_officially_first_in_line_for_xbox_one_x_tminus/Opłaca się czekać jedynie w Nowym Jorku, pierwsza osoba przed Microsoft Store spotkała się już z Majorem Nelsonem, Aaronem Greenbergiem i samym królem Spencerem ;) Edytowane 6 listopada 2017 przez Vexilium Cytuj
kristoff_mk 54 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 mam pytanko zamawiałem kox'a przez xbox.com jutro premiera, a mi ani pieniędzy nie wzięli z konta, ani potwierdzenia wysyłki. nic. ktoś jeszcze zamawiał przez stronę microsoftu i ma podobny problem? Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 (edytowane) Mam to samo. zamówione 22 sierpnia na xbox.com. Kasy nie pobrali, konsoli nie wysłali. Od czwartku codziennie na czacie z suportem, codopiero na rosyjskim regionie się dowiedziałem, że za późno w systemie wyłączyli preordery i system przyjął więcej zamówień niż mają konsola na stanie... Dlatego falami akceptują i wysyłają. Niektórzy zostali obciążeni 31 października, ktoś tam na forum pisał, że przedwczoraj wzięli kasę. Ja wciąż czekam ;< Ponoć o 12 dzisiaj rusza oficjalnie wysyłka. Będą wtedy forsować płatność i pakować. Nie wiem tylko w jakiej strefie czasowej (informacja sprzed godziny). OK... Dostałem informację, że jutro pobiorą kasę i wyślą w piątek.... Suuuper... DO 9 grudnia powinienem mieć... No za(pipi)iście te preordery działają... Edytowane 6 listopada 2017 przez Kriss_Hietala Cytuj
pattro 256 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Pytanko, czy kabel od zasilania i kabel HDMI od Xboxa One S to ten sam co w Xbox One X? Bo nie chce mi się kabli rujnować jak są takie same :D Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Podobno kabel HDMI dołączony do XOX jest w ulepszonej wersji. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 (edytowane) https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/7b0pr6/im_officially_first_in_line_for_xbox_one_x_tminus/ Opłaca się czekać jedynie w Nowym Jorku, pierwsza osoba przed Microsoft Store spotkała się już z Majorem Nelsonem, Aaronem Greenbergiem i samym królem Spencerem ;) zdrowywariat Edytowane 6 listopada 2017 przez asax Cytuj
creatinfreak 3 846 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Kirwa jak ten czas się dłuuuuuży....oby sklep dał radę i po pracy prawilnie skocze po scorpionika :mgs: Cytuj
kristoff_mk 54 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 (pipi)a, właśnie się zorientowałem, że próbowali mi pobrać kasę z konta 31 października i 3 listopada, ale nie mogli bo mam ustalony limit na karcie 200 pln Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Jeszcze tylko jeden dzień!! Jak tu żyć... Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Kirwa jak ten czas się dłuuuuuży....oby sklep dał radę i po pracy prawilnie skocze po scorpionika :mgs: Dzisiaj? RTV Euro AGD zaprosił mnie jutro po godz. 14.00 Chyba się dam zahibernować do jutra właśnie... Cytuj
creatinfreak 3 846 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Nie no jutro niestety :( niech ten dzień się już skończy. Tym bardziej, że od soboty siedzę bez konsoli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi