Skocz do zawartości

XBOX ONE X @ Project Scorpio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żadnych poszarpanych krawędzi, wszystko mega ostre. Czy to włosy Lary czy te futro z kurtki, obiekty w oddali. To wygląda lepiej niż tryb z niby lepszą grafiką xD

Jasne, że jakość obrazu jest lepsza, ale grafika jest gorsza. Gorsze cienie na dalszych planach, teselacja, geometria :) Choć też bardziej mi pasi tryb 4K 

Opublikowano

Żadnych poszarpanych krawędzi, wszystko mega ostre. Czy to włosy Lary czy te futro z kurtki, obiekty w oddali. To wygląda lepiej niż tryb z niby lepszą grafiką xD

Jasne, że jakość obrazu jest lepsza, ale grafika jest gorsza. Gorsze cienie na dalszych planach, teselacja, geometria :) Choć też bardziej mi pasi tryb 4K

Grafika jest lepsza tylko w czasie cutscenek. A tak to natywne 4K bije to na głowę.
Opublikowano

Odpaliłem TRa w natywnym 4K z HDR i wyrwało mnie z kapci :o Jak to wygląda :obama:

Na Pro tryb z niby lepszą grafą wyglądał w porównaniu z trybem 4k, że tak powiem (pipi)owo i to na tv 1080p. Także nie dziwota, że na Koksie jest podobnie. Jednak dużo wyższa rozdziałka o wiele więcej daje dla widza niż jakieś pierdoły wizualne.

Opublikowano

Panowie mam problem może tutaj się dowiem bo Google nie za bardzo pomaga.

Chciałem zarejestrować sobie konsolę na stronie MS ale w polu nr. tel. dostaję komunikat  "Nieprawidłowe dane numer telefonu'' . Stosuję się do zaleceń i nie robię spacji ani nie daje nr. kierunkowego a pomimo to wyskakuje mi błąd. Ktoś coś wie na ten temat?

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze pamiętam ale dodać trzeba 0 przed numerem telefonu.

Opublikowano

konsola z automatu powinna być na Twoim koncie bez potrzeby ręcznej rejestracji (no chyba że masz inne konto na konsoli a na inne chcesz rejestrować)

moja nie pojawila sie z automatu. 

Opublikowano (edytowane)

A po co rejestrować konsole ? Dopiero jak cos sie zepsuje wklepujesz nr i tyle, z drugiej storny jest tak jak kolega wyzej pisal konsola sama dodaje sie do konta

Edytowane przez kubson
Opublikowano

Digital Foundry jest pod wrażeniem

Potwierdzam, gra dostała DRAMATYCZNEGO boosta w grafice
Chodzi o dropy? 4k wygląda dobrze

Niestety nie wiem dlaczego nie pobiera mi aktualizacji do 4K.. Mój GoW3 waży tylko 7gb.. :o

Gow 3 dobrze Ci waży. On nie ma lepszych tekstur, tylko podbitą rozdziałkę.

Opublikowano

Odpaliłem forze 7.

Nie mam pytań, co za gra :O

Jak to chodzi, jakie to jest midone i o (pipi) jak to wygląda!!!

Detale we wnętrzu samochodu niszczą, faktura deski rozdzielczej, aktualny czas na desce, czy wszelkie przełączniki sponiewierały mną.
Opublikowano

Ludzie mówili że 4K jest niepotrzebne, a DF na przykładzie Halo 5 ładnie pokazało dlaczego jest inaczej. Przy "tej samej" jakości oprawy widać po prostu masę detali jeśli ma się odpowiedni TV. Jeśli dodać do tego dobrą implementację HDR, to mamy skok jakości na miarę generacji.