PiPoLiNiO 784 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Ty czasem nie jesteś ten koleś co robi HDR bez HDR? Jak tak to wybacz, ale nie upadłem aż tak, aby prowadzić dyskurs na tak niskim poziomie merytorycznym. Edit : Zmarnowałem 10 sekund mojego życia i cofnąłem posty. Tak, to Ty. A za te 10 sekund możesz mi już zacząć przelewać gruby hajs... Edytowane 16 Listopada 2017 przez PiPoLiNiO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Moge co najwyżej na lekarstwa, że aż tak ryje psyche. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Ktoś tu się nabijał kilka dni temu z Titanfall 2. Wyszedł patch, jest nowe porównanie. Już tekstury i framerate są lepsze niż na Pro. Także ten... Za takie (pipi)enie dalbym minusa, ale tylko jednego mogę niestety na 24h. Nie trawie (pipi) fanboyow, blacharzy itp. (pipi)ostwa. Ale o co ci chodzi, napisał tylko prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 O hdr bez hdr? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Twierdził, że uruchamia hdr na tv który nie o obsługuje hdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Rozumiem że teraz pod każdym jego postem będziecie pisali o tym hdr jakby to miało jakiś związek z tematem. No i tamto co napisał dyskwalifikuje go jako człowieka już pewnie na całe życie. Fajne podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Kyokushinman już dużo wcześniej i w innym tematach pisał rzeczy, które dyskwalifikują go jako inteligentnego i myślącego człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Kolega ma hdr na Xbox one fat bo w tv Samsunga włączył hdr+/hdr pro Cytuj Odnośnik do komentarza
Dragen 3 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Ponoć pojawiła aktualizacja 455mb, sprawdzał ktoś? Ja niestety teraz nie mam jak. Co poprawia? czy problemy z HDR-m zostały wyeliminowane? Mam nadzieję że konsola dalej będzie tak cicha ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 A za te 10 sekund możesz mi już zacząć przelewać gruby hajs... No wiesz devi obiecywali/teasowali 6K a wyszlo 1800p czyli nie az tak bardzo gadanie glupot. a takie buldoopowe teksty to se wsadz, to nie jest Twoj folwark ze bedziesz ludzi po katach rozstawial Ponoć pojawiła aktualizacja 455mb, sprawdzał ktoś? Jesli wierzyc stronce MS to poprawa wydajnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Masę rzeczy poprawia ta aktualizacja. Po ostatniej oficjalnej było chyba ponad 7 aktualizacji. Głownie to fixy, ale są też małe nowości. Można znowu ukrywać gry z O% odblokowanych osiągnięć. Nie chce mi się wypisywać co naprawili w każdej aktualce, bo trochę tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 256 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) PS4 Pro, też obiecywało... Teraz macie dramaty, w grze która jest bardzo dynamiczna, nikt, nie zwraca uwagi na takie pierdoły... Ale DF, dało filmik więc zamiast dobrej zabawy, przypierdalaCie się do jakości tafli wody. Edytowane 16 Listopada 2017 przez czeskimaster Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Nie wiem co trzeba miec w glowie zeby uwierzyc w 6k xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 byli tacy co wierzyli w moc chmury i potężnego Cella. Więc jakoś mnie nie dziwi że niektórzy naprawdę oczekiwali tego 6K Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 256 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 To taka sama wiara w nowe ip, na xone xd... Kiedyś użytkownicy Xbox, cieszyli się grami nawet w HD reedy.. Teraz wojna na cyferki. Koniec offtopu ala CW Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) PS4 Pro, też obiecywało... przypierdalaCie się do jakości tafli wody. No nie, bo szachownica byla reklamowana od 1 pokazu Pro. Przytyk absolutnie nie na miejscu gdyz poniewaz specyfikacja mid genow znana byla +-rok przed premiera, w przeciwienstwie do ps4 i x1. Musimy sobie zadac jedno sakramentalne pytanie - po co MS wypuscil XboX ? wlasnie po to zeby wizualia byly wyrabane w kosmos, taki jest biznesplan tego pudla i po to zostal stworzony, wiec krytyka cudzych oczekiwan w tej kwestii jest absolutnie nie na miejscu. To nie jest nowa generacja tylko Xbox One S 4K Native Edition. Gadka o starej dobrej szkole i HD Ready to nie tu. byli tacy co wierzyli w moc chmury i potężnego Cella. Więc jakoś mnie nie dziwi że niektórzy naprawdę oczekiwali tego 6K Porownujesz zupelnie inne od siebie i nieadekwatne rzeczy, Cell to byl najpotezniejszy PowerPC swoich czasow, a Chmura... jest i dziala, ale nie ma zadnej roznicy miedzy Sony i MS, PC itp w jej dzialaniu. To taka sama wiara w nowe ip, na xone xd... Kiedyś użytkownicy Xbox, cieszyli się grami nawet w HD reedy.. Po raz kolejny apeluje o rozwage i przypominam czym jest ( choc tutaj to lepiej powiedziec - czym nie jest ) nowy Xbox. Tak miedzy nami mowiac, przykro sie czyta takie wypociny akurat w roku kiedy MS naprawde stara sie dywersyfikowac line up. Zapomnieliscie o najlepszym line upie w historii Girsy Forza Tomb Raider ? Nie wiem co trzeba miec w glowie zeby uwierzyc w 6k xD. 2019 pierwszy TV 8K :lapka: XboX One X spokojnie da rade uciagnac 6k w mniej wymagajacych grach, to jest chyba jasne. Chociaz takich gier raczej nikt juz na konsole nie robi, teraz rynek sie spolaryzowal i jest HOT or not ... Edytowane 16 Listopada 2017 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Na pokazie prosiaka jak i Koxa bylo tylko 4k, 4k, 4k i HDRy. Zadna firma nie powie na scenie nic o szachownicy czy 1800p. Takie kwiatki wychodza dopiero przy analizie DF. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Jesli juz masz zamiar podniesc argument mylacego marketingu, pamietaj o One S z kazda gra w 4K. DF ? http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-inside-playstation-4-pro-how-sony-made-a-4k-games-machine ( naglowek Jak Sony stworzylo maszyne do 4K ) Edytowane 16 Listopada 2017 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 256 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Ms będzie się opierał na muliplatformach, które zapewne będą lepszej jakości niz na Pro.. Ale podejrzewam że jak studia typu ND, czy SM, wydadzą swoje ex, to nawet moc Xbox XD, tego nie ogarnie. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Xbox One X nie ma absolutnie zadnego zwiazku z powyzszym. Line up MS jest mniejszy ale nie jest maly, to nie jest Wii U. ND,SM ? No to zalezy od 343 czy Koalicji, bo teraz przewaga jest po ich stronie.... eh, te narzekania na multiplatformy, jak sie widzi takie Nintendo desperacko walczace o porty z 360ps3.... Edytowane 16 Listopada 2017 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Ms będzie się opierał na muliplatformach, które zapewne będą lepszej jakości niz na Pro.. Ale podejrzewam że jak studia typu ND, czy SM, wydadzą swoje ex, to nawet moc Xbox XD, tego nie ogarnie. chyba pomyliły ci się tematy, do takiego pyerdolenia masz Console Wars. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Pojawiaja sie pierwsze dane sprzedazowe XboX .. jest lepiej niz Pro, ale rzad cyfr absolutnie nie daje nadziei na odmiane trendu globalnego. @asax chociaz ocenzuruj Edytowane 16 Listopada 2017 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Ja najbardziej zaluje ze nie zobaczymy juz japonskich produkcji pokroju Lost Odyssey albo Blue Dragon. Taki mocny jrpg w 4k na koksie dziala na moja wyobraznie, no ale szans niestety nie ma na to. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 1000konsol w Japonii... No kurcze zaszaleli xd Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 1000konsol w Japonii... No kurcze zaszaleli xd To już w pl sprzedaż pewnie była większa no ale czy ktoś się spodziewał w jap dużej sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi