ping 9 048 Opublikowano 27 listopada 2017 Opublikowano 27 listopada 2017 6 minut temu, Yap napisał: Edycja Scorpio to tylko taki chwyt marketingowy dla maniaków, którzy chcą mieć napis na konsoli i padzie? Nic nowego pod względem innych perków nie ma? Planuję zakup w pierwszym kwartale 2018, a nie wiem czy jakieś wersje kolorystyczne będą cy cuś. Jeszcze podstawkę pionową dostajesz, ale całość sprawia wrażenie na tyle niestabilnej konstrukcji, że w moim przypadku powędrowała po chwili do pudła. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 27 listopada 2017 Opublikowano 27 listopada 2017 27 minut temu, aphromo napisał: nie ma ale wpominałeś że w dziale Xboxa nie piszesz. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Wasze konsole tez są ciepłe gdy sa wyłączone? Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Tak, ale bez dramatu, po jakimś czasie się wychładza oczywiście. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Wasze konsole tez są ciepłe gdy sa wyłączone?Zaciekawiłeś mnie. Po szychcie przyjadę do domu, sprawdzę koksa i dam znać. Mam go cały czas na instant on. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Ja tez mam swoją konsole na instant on, ale w sumie to nie działa w moim przypadku, gdy dodam grę do ściągania przez stronę na telefonie i wyrażę chęć jej pobrania to i tak jej nie pobiera. Nie działa to tak pieknie jak na PS4, jest tylko w bibliotece na która muszę wejść włączając konsole i rozpocząć ściąganie. Ostatbio sięgając po pada który leżał przy konsoli poczułem ze mi się cieplej w rękę zrobiło, dotknąłem konsoli i była ciepła, zaciekawiło mnie to - to wszystko. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 w instant on pobiera normalnie gierki jak mu kazesz pobierac, o ile masz to ustawione. sprawdz czy masz w opcjach ustawione, zeby w trybie instan on pobieralo gry, patche itd itp. Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Przy instant on konsola jest cieplutka, gdy jest wyłączona. Po wyłączeniu instant on wyłączona konsola się nie nagrzewa. Cytuj
cithall 107 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 (edytowane) 25 minut temu, eX4cT_PL napisał: Ja tez mam swoją konsole na instant on, ale w sumie to nie działa w moim przypadku, gdy dodam grę do ściągania przez stronę na telefonie i wyrażę chęć jej pobrania to i tak jej nie pobiera. Nie działa to tak pieknie jak na PS4, jest tylko w bibliotece na która muszę wejść włączając konsole i rozpocząć ściąganie. Ostatbio sięgając po pada który leżał przy konsoli poczułem ze mi się cieplej w rękę zrobiło, dotknąłem konsoli i była ciepła, zaciekawiło mnie to - to wszystko. Ważne jest żeby mieć konsole ustawioną jako domową i mieć automatyczne aktualizowanie gierek ustawione. W innym wypadku nie będzie ściągać. Edytowane 28 listopada 2017 przez cithall Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Konsola jest cieplutka, sprawdźcie jak wam licznik prądu przyspiesza Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 1 godzinę temu, cithall napisał: Ważne jest żeby mieć konsole ustawioną jako domową i mieć automatyczne aktualizowanie gierek ustawione. W innym wypadku nie będzie ściągać. Gdzie mogę sprawdzić czy konsole mam ustawiona jako „domowa”? Fajeczki przy grach i aktualizacjach mam zaznaczone. Cytuj
cithall 107 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Ustawienia>Personalizacja>Moja domowa konsola Xbox Jeśli nie masz ustawionej to powinno być napisane " Ustaw jako domową konsolę Xbox" 1 Cytuj
Ins 5 821 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 (edytowane) Dzisiaj ma pojawić się update dla koxa do Fallouta 4 i Skyrima: https://bethesda.net/community/topic/149/fallout-4-game-updates/6 https://bethesda.net/community/topic/4431/skyrim-special-edition-game-updates/7 Edytowane 29 listopada 2017 przez Ins Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 A kiedy będzie do wiedźmina? Cytuj
Ins 5 821 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 W grudniu z tego co pamiętam. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 W dniu 28.11.2017 o 10:20, eX4cT_PL napisał: Wasze konsole tez są ciepłe gdy sa wyłączone? Moja konsola jest faktycznie ciepła będąc w trybie instant on, ale można powiedzieć, że bardzo minimalnie. Źródło tego niewielkiego ciepła jest wyczuwalne jak dotknie się górnej powierzchni konsoli na wysokości przycisku głównego nieco z tyłu. Na pewno jest różnica pomiędzy sterydem a prosiakiem, które to prosię jest zimne jak trup, bo od kilku ładnych dni mam konsolę odłączoną od prądu. Ciekawa sprawa... Cytuj
mobie 9 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Witam Od wczoraj jestem posiadaczem xboxa one x i mam pytanie . Ściągnąłem 2 dema -forze 7 i zoo tycon . Jeżeli gram w forze i wyłączę konsolę to przy następnym uruchomieniu konsoli i wznowieniu gry wyskakuje komunikat "kontroler odłączony naciśnij A aby kontynuować " naciskam i gra i tak się nie uruchamia. z Zoo tycon mam tak samo tylko nie mam żadnego komunikatu - po prostu nie mogę odpalić gry. Proszę o pomoc bo jest to irytujące. Cytuj
DeeI3o 8 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Profil sie nie zmienił?. Zalogowany jestes? . Jedyne co mi przychodzi do głowy. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Aktualizacja pada zrobiona? Cytuj
mobie 9 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Jak zrobić tą aktualizacje pada? Przepraszam, ale dawno nie miałem styczności z xboxem... zamówiłem drugą sztukę konsoli i jest tak samo. ale wentylator w tej drugiej świergocze jak by obcierał o coś. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 https://support.xbox.com/pl-PL/xbox-one/accessories/update-controller-for-stereo-headset-adapter Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 Albo ja jestem ślepy albo nie umiem znaleźć. Czy da się wyjąc płytę w Xboxie tak jak na PS4 ? Tzn. z poziomu pada a nie guzikiem na konsoli Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 Nie jestem pewien ale chyba XOne nigdy nie wspierał takiej opcji wyjęcia płyty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi