ASX 14 595 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 na razie to tylko limitki, coś jak biały fat dołączany do bundle z Sunset Overdrive. Który przecież nie trafił chyba nigdy do szerokiej dystrybucji. Trzeba czekać na oficjalną zapowiedź nowego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 No ale zazwyczaj inne wersje kolorystyczne to tak zwane "limitki" Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) No nic, widzę że można wyrwać tego bundla za ok 1950 zł z Falloutem właśnie, RDR 2 i drugim padem, więc brzmi to jak dobry deal Zastanawiam się tylko za ile mogę sprzedać swoją 2 letnią S-kę 500 GB Edytowane 9 Listopada 2018 przez Matriks_1111 Cytuj Odnośnik do komentarza
olo_marcin 1 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Panowie pytanie dotyczcie xbox one x. Jestem w dashu konsola jest niemal nie słyszalna, odpaliłem gearsy 4 w 4K konsola działa jak odkurzacz . W porównaniu do mojej poprzedniej S to jest jakaś masakra. To normalne w tym modelu że przy pełnym obciążeniu - gry w 4 K konsola generuje taki hałas, czy też trafił mi się walnięty egzemplarz i czeka mnie serwis ? Edytowane 2 Grudnia 2018 przez olo_marcin Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Kox nie leży w żadnej wnęce? Cytuj Odnośnik do komentarza
olo_marcin 1 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 3 minuty temu, sprite napisał: Kox nie leży w żadnej wnęce? Leży odległość od tyłu szafki 18cm po bokach ma z ok. 9cm, z góry będzie z 14 cm. Dodam tylko że stara S stała w tym samym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Połóż go na otwartej przestrzeni i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 340 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 S miała wylot powietrza pionowo do góry, X najwięcej ciepła wyrzuca z tyłu od strony przewodu zasilania i HDMI. Spróbuj dać mu więcej miejsca do oddychania i daj znać co wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 X jest 2x mniejszy od grubasa, ma w sobie zasilacz i 4x mocniejsze bebechy więc to normalka że przy odpalaniu w 4K konsola jest wyraźnie głośniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ja póki co nie zaobserwowałem aby konsola wchodziła na wyższe obroty, sprawdzałem rdr2, Gearsy też i jak było cicho, tak jest. A jestem na to bardzo wyczulony po przygodach z ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 2 godziny temu, Daddy napisał: X jest 2x mniejszy od grubasa, ma w sobie zasilacz i 4x mocniejsze bebechy więc to normalka że przy odpalaniu w 4K konsola jest wyraźnie głośniejsza. Nah dude, moze być głosniejsza ale nie działa jak odkurzacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Mój drugi kox jest cichy jak makiem zasiał i obojętnie co odpalam, pierwszy chodził głośno, czasem głośniej niż prosiak xd wydobywał się z niego dźwięk jak odrzutowca i miał fazy tak jakby nagłych podmuchów przez pare sekund aż konsola padła Imo jak możesz wymień lub czekaj aż padnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 no mój Scorpio działa wyraźnie głośniej kiedy RDR2 jest odpalone. Co ciekawe, konsola natychmiast cichnie jak tylko zapauzuję grę albo wejdę do dasha Pewnie przez rok zebrało się w środku trochę kurzu/sierści kota, domyślam się, że bez rozkręcenia konsoli nic z tym nie zrobię, a i tak mam jeszcze ponad rok gwarancji... Ale i tak chodzi znacznie ciszej niż PROsiak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 No ale nie piszcie, że w xox macie grobową ciszę podczas grania bo przecież to niemożliwe. Wiatrak musi działać bo musi chłodzić. Z tylu musi wylatywać powietrze a wiec jakiś dźwięk musi przy tym się wydobywać. Nawet z boków jak zaciąga powietrze to zapewne jakiś mały wpływ to ma aby nie było grobowej ciszy. Grobowa cisza to może być co jedynie na wyłączonej konsoli... ...Ale jeśli koledze xox działa jak odkurzacz to jest coś nie tak bo xox powinien być praktycznie niesyszalny a możliwy do usłyszenia jedynie kiedy w domu panuje grobowa cisza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Nie wiem nie siedzę uchem w konsoli, nigdy jeszcze nie słyszałem żeby pracowała w odróżnieniu do PS4, które zagłuszało mi telewizor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 To włącz wymagajacą grę nocą, kiedy jest zupełna cisza i wyłącz dźwięk audio.Nie musisz siedzieć uchem przy konsoli. Ale to normalne, że xox działa cichutko i nie ma opcji by ten sprzęt zagłuszał TV. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Wiadomo ze to chodzi. Juz slysze wyrazniej niz w dniu zakupu. Ale to nadal nie jest yebany odrzutowiec jak w pro. To nawet nie ma co porownywac. Kolos wrocisz z tematem prosiaka za jakiś czas. Zapewniam. No chyba ze grasz godzinkę tygodniowo to w ogole sie nie odzywaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 340 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Za to Twoje PS4 z bundla RDR2 jest bezszelestne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 15 minut temu, Kolos28 napisał: To włącz wymagajacą grę nocą, kiedy jest zupełna cisza i wyłącz dźwięk audio. Ale po co xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Wiadomo ze to chodzi. Juz slysze wyrazniej niz w dniu zakupu. Ale to nadal nie jest yebany odrzutowiec jak w pro. To nawet nie ma co porownywac. Kolos wrocisz z tematem prosiaka za jakiś czas. Zapewniam. No chyba ze grasz godzinkę tygodniowo to w ogole sie nie odzywaj. Za to Twoje PS4 z bundla RDR2 jest bezszelestne Pisałem, ze praktycznie bezszelestny czyli, że normalnie niesłyszalny a jedynie w odpowiednich warunkach czyli takich jak w xox. Nawet switch w trybie dock potrafi lekko zaszumieć a wiec też zagłusza grobową ciszę. Testuję już około 2 tygodnie oba sprzęty stojące koło siebie a samego prosiaka z miesiąc i oba sprzęty działają podobnie choć na upartego to prosiak minimalnie glosniejszy bo podczas grobowej ciszy nocnej mogę usłyszeć cichutką pracę cewek. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Czekam az cewke ci wyqurwi w kosmos gdy zacznie chodzić jak odkurzacz z prlu. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 28 minut temu, Kolos28 napisał: To włącz wymagajacą grę nocą, kiedy jest zupełna cisza i wyłącz dźwięk audio. Nie musisz siedzieć uchem przy konsoli. Włączyłem i NIC nie słychać. Nawet ucho specjalnie pod konsole wziąłem. Grobowa cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 8 minut temu, sprite napisał: Włączyłem i NIC nie słychać. Nawet ucho specjalnie pod konsole wziąłem. Grobowa cisza. Nie qłam qurwa bo jest 10:15 a nie noc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 kolos by pewnie słyszał bo ma zmysły jak matt murdock Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Coś słabe koxy macie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi