Paolo de Vesir 9 142 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 15 godzin temu, MaZZeo napisał: Supersampling wypali ci oczy. Tylko koks. Zastanawia mnie czy jest jakakolwiek różnica między supersamplingiem z 1440p a 4K. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 ostatnio mi Scorpio zaczął głośniej chodzić czasem potrafi włączyć wyższy bieg... Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 31 października 2018 Autor Opublikowano 31 października 2018 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Zastanawia mnie czy jest jakakolwiek różnica między supersamplingiem z 1440p a 4K. Dam znać być może nawet dzisiaj, bo wjeżdża LG B8 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Znalazlem juz odpowiedzi na chyba wszystkie pytania, ale jednego sie nie moge doszukac. Xbox wspiera free sync, a w monitorze mam g-sync. Czy to moze miec jakis wplyw na obraz? Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Żadnego. Po prostu będziesz miał zwykły obraz bez włączonych tych dupereli. 1 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 (edytowane) Dzieki Teraz w ogole zauwazylem ze mam dwa wyjscia na optyk w glosnikach No dobra, kupione w zestawie z Forza I RDR2. Dzieki za odpowiedzi wszystkie. Edytowane 31 października 2018 przez El Loco Chocko 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 W dniu 31.10.2018 o 13:13, Rayos napisał: ostatnio mi Scorpio zaczął głośniej chodzić czasem potrafi włączyć wyższy bieg... Jeżeli mogę coś zasugerować bo miałem podobną sytuacje. Mi pomogło lekkie przesunięcie na półce konsoli w lewo i do przodu. Konsola najbardziej grzeje się po prawej stronie z tyłu. Miałem ją prawie maksymalnie w prawo i do tyłu. Tak więc gorące powietrze wylatywalo z tyłu i było zaciągane z powrotem po prawej stronie. Konsola przy rdr 2 potrafila chodzić po 1 h grania znacznie głośniej. Obecnie po daniu jej troszkę więcej przestrzeni chodzi ok. Czasem przy sesji 2-3 h z rdr2 zaszumi głośniej ale nie jest to cały czas a tak o na 30 sekund czy minute . Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 1 listopada 2018 Autor Opublikowano 1 listopada 2018 zmieniłem TV to i umeblowanie troszkę również, teraz koks stoi na podstawce. Czy w ten sposób nie blokuje mu jednego z wylotów powietrza? Cytuj
Bzduras 12 646 Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 Koks ma cyrkulację powietrza po obu bokach i z tyłu. Jakie wymiary ma komora cieplna i w którym jej punkcie znajduje się koksownik? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 2 minuty temu, MaZZeo napisał: zmieniłem TV to i umeblowanie troszkę również, teraz koks stoi na podstawce. Czy w ten sposób nie blokuje mu jednego z wylotów powietrza? Blokujesz Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 1 listopada 2018 Autor Opublikowano 1 listopada 2018 Stoi po prostu na szafce, za telewizorem. Przewiew ma raczej optymalny. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 Mój koks stoi pionowo na podstawce od kilku dobrych miesięcy i nie miałem problemów nawet grając po 10h dziennie. 1 Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 44 minuty temu, blantman napisał: Jeżeli mogę coś zasugerować bo miałem podobną sytuacje. Mi pomogło lekkie przesunięcie na półce konsoli w lewo i do przodu. Konsola najbardziej grzeje się po prawej stronie z tyłu. Miałem ją prawie maksymalnie w prawo i do tyłu. Tak więc gorące powietrze wylatywalo z tyłu i było zaciągane z powrotem po prawej stronie. Konsola przy rdr 2 potrafila chodzić po 1 h grania znacznie głośniej. Obecnie po daniu jej troszkę więcej przestrzeni chodzi ok. Czasem przy sesji 2-3 h z rdr2 zaszumi głośniej ale nie jest to cały czas a tak o na 30 sekund czy minute . spoko, dzieki za rade, odsune go troche bardziej od sciany i zobaczymy po bokach ma az nadto przestrzeni Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 Mój koks rownież od momentu kupna tv stoi pionowo i nie ma problemów (znaczy miałem problem bo koks mi padł xD ale fo nie była wina tego ze stał pionowo, nowa sztuka chodzi jak złoto) 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 11 minut temu, MaZZeo napisał: Stoi po prostu na szafce, za telewizorem. Przewiew ma raczej optymalny. Ja tylko powtarzam to co mi na infolini ms powiedzieli. Jak mi konsola zaczęła głośniej wyć zadzwoniłem na help desk tam koleś powiedział że ZALECA się aby konsola leżała. Są sztuki głośniejsze i cichsze to fakt. Ja niestety mam pewnie tą glosniejsza. Nie zmienia to faktu że jest to na co dzień konsola cichutka. W każdym razie oficjalne stanowisko ms to optymalna pozycja dla konsoli jest pozioma a nie pionowa. Wyloty powietrza masz z tyłu i po bokach. Wszystko zależy od kilku czynników. Gdzie leży konsola, czy jest tam ciasno, jaka temperatura powietrza i czy jest czysto (kurz też swoje potrafi napsuc). Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Ja kupilem takie cos. Ma przycisk na dole, ktory uruchamia male wentylatorki pod spodem: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07855K8NR/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 No i w ogole to dzieki za porady. Swietna konsolka, a RDR wyglada jak zycie Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 to zdjęcie z the last of us jaki trol sklepowy xD ale podstawka naprawdę spoko Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 Mam mały problem z moim one x. Od jakiegoś czasu zauważyłem, że po uruchomieniu konsoli z trybu oszczędzania energii, nie zostaje automatycznie zalogowany. Pojawia się błąd 0x87DD000F i każe zalogować się ręcznie kontrolerem. Nie dzieje się to zawsze ale dość często. W instant on nie zauważyłem na razie tego problemu, ktoś wie co może być przyczyną? Cytuj
Ins 5 771 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 (edytowane) Mass Effect Andromeda widnieje jako Xbox One X Enhanced, zapewne jedno z ogłoszeń na X018 (oby z trylogią ME w 4K): Sprawdzałem na konsoli i również pojawia się w zakładce z grami ulepszonymi pod koxa. Update'u nadal nie ma jakby co. Edytowane 6 listopada 2018 przez Ins Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 jutro jest N7 day wiec pewnie bedzie ogloszenie Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 Będzie ładniej jak na pro? Bo się przymierzam do tej gry (mam kupioną na promocji na prosiaku), ale jak będzie znacznie lepiej to można w eaa ograć na koksie. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 (edytowane) Ja poluję na białego koxa i zastanawiam się nad tym czy po jego premierze w USA (16-go listopada), będzie on też od razu dostępny w Europie czy też niekoniecznie Chętnie bym go przytulił z okazji zbliżającego się BF, nie ukrywam EDIT: Już widzę, że konsola będzie dostępna na premierę z nowym Falloutem. Czekać tylko teraz na jakieś fajne promo Edytowane 7 listopada 2018 przez Matriks_1111 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 Był normalnie na polskim storze dostępny ten biały kox z F76 w bundlu jak coś. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Tylko zastanawiam się czy to będzie limitka czy wejdzie na stałe do sprzedaży. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi