SuperMarcin 6 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 To czemu na pc może działać w 60?:p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 widocznie na PC jest pisana pod 60 Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 nie muszą być w wersji pc teksturki 4k były już nagrywane na blureje zanim zapowiedzieli scorpio płyta rozpozna konsole i wczyta super jakość a 60 się odblokuje jak sie troche rozgrzeje bo na początku wolniej się wczytuje grafika, a rozdzielczość dopiero na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 żarty żartami hehejutro DF pokaże to co było od dawna planowaneja obstawiam że na 1 ogien pójdzie wiedzmin 3 i uber bez żadnych ulepszen itpscorpio zrobi robote Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Jutro, to Ty lepiej nie zapomnij zażyć porannej dawki leków. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zobaczysz, jeszcze takie klapy jak ty bedą leciały po xboxa do sklepu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 widocznie na PC jest pisana pod 60 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 HiS, ale ja ...... żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Bmw iphone, nie daj boże łysy z tatuażem polska walcząca Xbox. Nie o takie community nic nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Jeżeli gra będzie mogła skorzystać z mocy Scorpio bez patcha tak jak jest z xone S to zyskają gry, które mają odblokowany framerate i dynamiczna rozdzielczość. Więcej mocy sprawi, że gra będzie dłuższy czas w wyższej rozdzielczości. Mocno na tym zyska halo 5, Doom i FFXV. Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Kriss_Hietala Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 to niemożliwe niestety, bo Horizon 3 jest napisany pod 30fps. Nie jest. Jest ograniczony na X1 i świetnie w tych 30fps się prezentuje, ale silnik jak najbardziej pozwala grze działać w 60fps. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SuperMarcin 6 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 W końcu to ten sam silnik co w Motosport 6 a tam śmiga cacy 60 fps Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Bardzo bym się zdziwił gdyby gry od MS co chodzą na PC w 60 fps nie miały na Scorpio trybu 60 fps/FHD. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 @raven, po każdym się spodziewałem, że łyknie - ale nie po Tobie.btw.grałem w Horizonka 3 na kompie jakiś tydzień temu, z Xbox Play Anywhere - uzyskałem w miarę stabilne 60fps na wysokich detalach -choć konsolowej wersji naprawdę nie brakuje, to jeszcze ciut lepsze AA i podwojone klatki robią swoje.taką jakość w standardzie powinien oferować nowy box. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bud 12 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Jak dla mnie to tutaj ciagle w portfolio na Scorpio brakuje powiewu swiezosci - niby jest cos nowego itd ale dalej to zaden kop w twarz.. nie ma co porownywac do dawnych czasow i tych niespodzianek jakimi sypali tworcy sprzetu czy devi. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 MS sypnie...krakdałnem 3 xDobym się mylił, chociaż znam ich... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bud 12 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 No właśnie i tu jest wg mnie problem. Chocbym chcial kupic Scorpio bo wlasnie kupilem TV4KHDR to nie maja absolutnie nic porazajacego, swiezego do zaoferowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dlaczego wszyscy nastawieni są na jakiegoś next-gena? Przecież od samego początku była gadka ze strony Redmond, że to jest rozwinięcie Xboxa One, produkt premium. Coś jak PS4/Pro. Jest jedna rzecz, której jednak od Scorpiona wymagam. Brak konieczności tworzenia łatek aby gry będące już na rynku działały i wyglądały lepiej na nowej wersji konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 No właśnie i tu jest wg mnie problem. Chocbym chcial kupic Scorpio bo wlasnie kupilem TV4KHDR to nie maja absolutnie nic porazajacego, swiezego do zaoferowania. O jakim portfolio mówisz bo na razie konsola jutro będzie zaprezentowana a premiera w sklepach za pół roku. Jeszcze żadnej gry nie pokazali a ty piszesz że nie mają nic świeżego ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 No jeszcze nic nie pokazali, więc na razie nie mają nic świeżego :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 No właśnie i tu jest wg mnie problem. Chocbym chcial kupic Scorpio bo wlasnie kupilem TV4KHDR to nie maja absolutnie nic porazajacego, swiezego do zaoferowania.O jakim portfolio mówisz bo na razie konsola jutro będzie zaprezentowana a premiera w sklepach za pół roku. Jeszcze żadnej gry nie pokazali a ty piszesz że nie mają nic świeżego ... Przecież na to nie będzie żadnych nowych gier tylko multiplaformy i gierki z ekosystemu xbox&win 10. Ludzie się tutaj napalają jakby MS launchował nowy sprzet, nową generację i miał przekonać ludzi z workiem gier. Ktoś będzie miał bolesny reality check bo oprócz tej nieszczęsnej Forzy 7, Crackdowna 3 i State of Decay 2 oraz Sea of Thievs nic nie będzie więcej w tym roku. Nie licząc garsci indie. Może na E3 pokażą jakieś przyszlosciowe projekty ale znając życie to nic dużego nie będzie. Reszta 1st party robi kolejne odsłony tasiemcow tj Halo 6 i GoW 5 więc może ewentualnie jakiś deal z 3rd party ale tez nie liczyłbym na cos spektakularnego po wtopie z Scaleboundem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dlaczego wszyscy nastawieni są na jakiegoś next-gena? Przecież od samego początku była gadka ze strony Redmond, że to jest rozwinięcie Xboxa One, produkt premium. Coś jak PS4/Pro. Pewnie z prostego powodu. Scorpio ma być 5x mocniejsze od Xone. Co było 5x mocniejsze od x360?......... Xone ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 I co z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Nie Next gen tylko produkt Premium, temat był już przewijany wiele razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 257 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Przecież to nie nowa generacja, tylko wyjdzie coś takiego jak PrOsiak z dopiskiem Plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi