Skocz do zawartości

XBOX ONE X @ Project Scorpio

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 178,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

No dobrze. Jako, że spędziłem z najnowszą maszyną od M$ odpowiednio dużo czasu, to wypada przedstawić swoją opinię. Wiadomo, kto miał kupić, ten kupił. Niebieskich i tak się nie przekona, ale być może

• Nie ma czegoś takiego jak "marka sony", wsadź sobie to fanbojskie pierdolenie do kieszeni   Jakoś w latach 2005-2008 nie miała znaczenia marka playstation, która przecież dominowała wtedy już 10 lat

• Także ten...

Opublikowano

nie muszą być w wersji pc

teksturki 4k były już nagrywane na blureje zanim zapowiedzieli scorpio

płyta rozpozna konsole i wczyta super jakość a 60 się odblokuje jak sie troche rozgrzeje bo na początku wolniej się wczytuje grafika,

a rozdzielczość dopiero na końcu.

11562805.jpg

Opublikowano

żarty żartami hehe

jutro DF pokaże to co było od dawna planowane
ja obstawiam że na 1 ogien pójdzie wiedzmin 3 i uber bez żadnych ulepszen  itp
scorpio zrobi robote

pelican-eating-fish.png

Opublikowano

Jutro, to Ty lepiej nie zapomnij zażyć porannej dawki leków.

Opublikowano

Zobaczysz, jeszcze takie klapy jak ty bedą leciały po xboxa do sklepu hehe

Opublikowano

Bmw iphone, nie daj boże łysy z tatuażem polska walcząca Xbox.

Nie o takie community nic nie robiłem.

Opublikowano

Jeżeli gra będzie mogła skorzystać z mocy Scorpio bez patcha tak jak jest z xone S to zyskają gry, które mają odblokowany framerate i dynamiczna rozdzielczość. Więcej mocy sprawi, że gra będzie dłuższy czas w wyższej rozdzielczości. Mocno na tym zyska halo 5, Doom i FFXV.

Edytowane przez Kriss_Hietala

Opublikowano

to niemożliwe niestety, bo Horizon 3 jest napisany pod 30fps.

Nie jest. Jest ograniczony na X1 i świetnie w tych 30fps się prezentuje, ale silnik jak najbardziej pozwala grze działać w 60fps.

Opublikowano

Bardzo bym się zdziwił gdyby gry od MS co chodzą na PC w 60 fps nie miały na Scorpio trybu 60 fps/FHD.

Opublikowano

@raven, po każdym się spodziewałem, że łyknie - ale nie po Tobie.

btw.
grałem w Horizonka 3 na kompie jakiś tydzień temu, z Xbox Play Anywhere - uzyskałem w miarę stabilne 60fps na wysokich detalach 
-choć konsolowej wersji naprawdę nie brakuje, to jeszcze ciut lepsze AA i podwojone klatki robią swoje.
taką jakość w standardzie powinien oferować nowy box.

Opublikowano

Jak dla mnie to tutaj ciagle w portfolio na Scorpio brakuje powiewu swiezosci - niby jest cos nowego itd ale dalej to zaden kop w twarz.. nie ma co porownywac do dawnych czasow i tych niespodzianek jakimi sypali tworcy sprzetu czy devi.

Opublikowano

MS sypnie...krakdałnem 3 xD

obym się mylił, chociaż znam ich...

Opublikowano

No właśnie i tu jest wg mnie problem. Chocbym chcial kupic Scorpio bo wlasnie kupilem TV4KHDR to nie maja absolutnie nic porazajacego, swiezego do zaoferowania.

Opublikowano

Dlaczego wszyscy nastawieni są na jakiegoś next-gena? Przecież od samego początku była gadka ze strony Redmond, że to jest rozwinięcie Xboxa One, produkt premium. Coś jak PS4/Pro.

Jest jedna rzecz, której jednak od Scorpiona wymagam. Brak konieczności tworzenia łatek aby gry będące już na rynku działały i wyglądały lepiej na nowej wersji konsoli.

Opublikowano

No właśnie i tu jest wg mnie problem. Chocbym chcial kupic Scorpio bo wlasnie kupilem TV4KHDR to nie maja absolutnie nic porazajacego, swiezego do zaoferowania.

O jakim portfolio mówisz bo na razie konsola jutro będzie zaprezentowana a premiera w sklepach za pół roku. Jeszcze żadnej gry nie pokazali a ty piszesz że nie mają nic świeżego ...

Opublikowano

O jakim portfolio mówisz bo na razie konsola jutro będzie zaprezentowana a premiera w sklepach za pół roku. Jeszcze żadnej gry nie pokazali a ty piszesz że nie mają nic świeżego ...

Przecież na to nie będzie żadnych nowych gier tylko multiplaformy i gierki z ekosystemu xbox&win 10. Ludzie się tutaj napalają jakby MS launchował nowy sprzet, nową generację i miał przekonać ludzi z workiem gier. Ktoś będzie miał bolesny reality check bo oprócz tej nieszczęsnej Forzy 7, Crackdowna 3 i State of Decay 2 oraz Sea of Thievs nic nie będzie więcej w tym roku. Nie licząc garsci indie. Może na E3 pokażą jakieś przyszlosciowe projekty ale znając życie to nic dużego nie będzie. Reszta 1st party robi kolejne odsłony tasiemcow tj Halo 6 i GoW 5 więc może ewentualnie jakiś deal z 3rd party ale tez nie liczyłbym na cos spektakularnego po wtopie z Scaleboundem.

Opublikowano

Dlaczego wszyscy nastawieni są na jakiegoś next-gena? Przecież od samego początku była gadka ze strony Redmond, że to jest rozwinięcie Xboxa One, produkt premium. Coś jak PS4/Pro.

Pewnie z prostego powodu. Scorpio ma być 5x mocniejsze od Xone. Co było 5x mocniejsze od x360?......... Xone ;)

Opublikowano

Nie Next gen tylko produkt Premium, temat był już przewijany wiele razy.