Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Się nie sprzedają bo ich nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Się nie sprzedają bo ich nie ma... FFXV czy RE7 to pewnie rosyjskie gry? PS. Systemowo wszystkie gry z Xone a także gry we wstecznej z X360 będą miały 16x AF. Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
dragonosi 25 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 zgadzam się albo, ms zainwestuje w exlusiwy albo leży, nowe gearsy,halo, forza nie pociągnie sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Ten horizon to tylko porównanie było. Bardziej chodziło mi o jakieś fajne ip z dużym, dobrze zrobionym światem. Zresztą sony z np. the order też nie wyszło no ale dalej jednak inwestują w nowe ip. Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez bloody_gipsy Cytuj Odnośnik do komentarza
SuperMarcin 6 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Szkoda, że tak mało pokazali bo jednak wszystko wskazuje, że e3 będzie się kręcić w okol scorpio a nie gier jak było mówione. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Jeśli chodzi o hardware to dostarczyli to co zapowiadali. Nawet jak gierki za jakiś czas nie dadzą rady z 4k to pies to ganiał. Full hd i płynna animacja też styknie. Teraz zobaczymy czy coś się ruszy w temacie gier. Ja tam i tak pewnie kupie ale zawsze jest to jakiś dodatkowy bodziec do zakupu. Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez bloody_gipsy Cytuj Odnośnik do komentarza
dragonosi 25 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 trzeba zacząć odkładać kase, miałbyć switch będzie scorpio Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Trzeba mieć bardzo słabe pojęcie o tym jakiej mocy wymaga pełne 4K, a tym bardziej 60FPS w tej rozdzielczości. Obecnie 1080Ti PRAWIE jest w stanie temu sprostać, a to karta która chwilę temu miała premierę i jest absolutnym hajendem. - i jest to tylko karta graficzna.... o cenie przekraczającej oczekiwania co do kasy jaką będzie chciał MS za całą konsolę. przeskok w rozdzielczości powielając ją 4x jest dosyć naturalny i oczywisty, ale sprzęt dla typowego kowalskiego jeszcze tego nie dogonił.to co wyjdzie od MS niewątpliwie będzie faktycznie w 4K, ale na wiele więcej bym nie liczył Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 scorpioto taki ps pro na lekkich sterydach szału nie ma. myślę ze cena 1700-1800 zł to max. Więcej nie dam, mam starego x one. Zresztą muszą konkurować z prosiakiem, którego cena na święta spadnie. Według DF Scorpio mocniejszy jest prawie o połowę, więc konkretne te sterydy :) Lepsze taktowanie procków, o 1.8Terafanka więcej w GPU, szybszy RAM i o 4GB więcej, dodatkowo DX12 w GPU który o 50% odciąża CPU i banalnie proste programowanie. Cenę stawiam na 500$ u nas pewnie z 2200-2400zł, według plotek konsola gabarytowo jest zbliżona do Ski a może być nawet mniejsza. Zobaczymy jak z grami na E3. 500$ to imho za dużo jak za takie bebechy. Tani procek (wykręcony na maksa, żeby zaoszczędzić na czymś lepszym), nie najnowszy układ graficzny (dobry, ale żaden wypas, średnia półka), którego PC-towy odpowiednik w momencie premiery Skorpiona będzie chodził poniżej tysiaka, już wychodzą następcy (przypadkiem w swoim czasie układy graficzne wykorzystane w PS4 nie były z podobnej półki cenowej +/- tysiaka?) , czuć, że tną koszty (HDD w niby hi endowym sprzęcie...). Chyba tylko w RAM zainwestowali więcej kasiorki. Cena PS4 PRO to maks. Jak będą chcieli to sprzedać za więcej, to jednak będą musieli pokazać ludziom jakieś gierki na to... Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Powinni dać opcję SSD w jakieś konfiguracji zamówienia online.cena pewnie wzrosłaby o 50%, ale te y.ebane hddki to jest nieporozumienie już hybryda byłaby lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Jako dodatkowa opcja pewnie ale jako konieczność SSD już nie bardzo. W komputerze mam 256 pod system i ani razu na nim gry nie zainstalowałem bo przy dzisiejszych standardach może z 2 by się zmieściły . Jak dla mnie dyski SSD obecnie są zbyt drogie w stosunku do pojemności. 4k zupełnie mnie nie interesuje ale jak scorpio pozwoli na granie w przyzwoitej jakości przy 60 klatkach na sekundę to czas będzie się zastanowić nad przejściem przestaniem polepszania pieceta a po prostu kupnem scorpio i nie martwieniem się optymalizacją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Podoba mi się podejście do telewizorów 1080p, Sony niczego przy pro nie pilnuje, na Scorpio zapowiadają lepsze wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) No to co , jest najpotezniejsza konsola. Bebechy szalu nie robia ale sa okej i na te polgeneracji jak najbardziej styka. Szkoda ze i tak nie kupie bo zamiast pier.dolenia o megahercach wolalbym jeden konkretny tytul startowy dla scorpio na poziomie technicznym zblizonym lub lepszym od horizona z ps4 i wtedy jak najbardziej jeszcze jak mozna myslec. A drugich prawie 2 kola nie mam zamiaru wydawac dla delikatnej roznicy w nowym pro evolution soccer czy innej multiplatformie. Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez kanabis 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SuperMarcin 6 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Skoro sam spencer napisał na Twitterze, że zdaje sobie sprawę, że tytuły first party są kluczowe i zaniedbali ten segment to wiemy że są świadomi tego problemu a co z nim zrobią to na e3 się dowiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 No wierzyc spencerowi czy komukolwiek z branzy to idiotyzm. Bo mowia zawsze jedno i to samo. Trzeba poczekac na fakty. Takze tak jak mowisz e3. Szkoda ze tego scalebounda skasowali, bo robiony mocno pod scorpio miglby byc wlasnie konkretna karta przetargowa i zaproszeniem do sklepu a tak to trzeba czekac. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Obejrzałem filmik DF i jednak spec jest całkiem ok. Procek to na 99% nie Jaguar, gpu to niby odpowiednik PCtowego RX480 ale z kosmicznie podkreconym zegarem. Ram to ogromny upgrade względem XO. Zresztą potwierdzili że gry będą banglac w 4k z dodatkową mocą na inne upgrady graficzne. Sama rozdziałka mnie mało interesuje, cieszę się tylko że cała moc nie pójdzie w rozdzialke. Mam tylko nadzieję że cenowo nie odleca za daleko. Caly czas liczę na 399$ i wszystkio ponad to będzie imo za drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 399$? szaleju sie najedliscie - oni w tym sprzęcie ida na jakość prawie na niczym nie oszczedzajac radze się nastawić na 500-600$ Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Obejrzałem filmik DF i jednak spec jest całkiem ok. Procek to na 99% nie Jaguar, gpu to niby odpowiednik PCtowego RX480 ale z kosmicznie podkreconym zegarem. Ram to ogromny upgrade względem XO. Zresztą potwierdzili że gry będą banglac w 4k z dodatkową mocą na inne upgrady graficzne. Sama rozdziałka mnie mało interesuje, cieszę się tylko że cała moc nie pójdzie w rozdzialke. Mam tylko nadzieję że cenowo nie odleca za daleko. Caly czas liczę na 399$ i wszystkio ponad to będzie imo za drogo. Przecież na tym filmiku od DF jest powiedziane, że to custom jaguar. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ciekawe też jak będzie z dostępnością konsoli. Patrząc na braki w dostępie PS4Pro wyczuwam wyczuwam małą apokalipsę. Żeby się nie okazało, że w Polsce będzie można normalnie kupić Scorpio dopiero w 2019 roku :P Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Na filmiku nie pada słowo Custom Jaguar. Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Już to widzę jak ludzie u nas rzucają się na scorpiona. XDDDDD Na filmiku nie pada słowo Custom Jaguar. Jest powiedziane, że to jego ewolucja. Od naszego eurogamera: "Project Scorpio nie stosuje rdzeni Ryzen, lecz - najpewniej - nadal zmodyfikowane rdzenie Jaguar, choć przy dużo wyższym taktowaniu i z licznymi modyfikacjami." Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez cithall Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Na filmiku nie pada słowo Custom Jaguar. To jest Jaguar podkręcony jak w Prosiaku. Nie pij. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Już to widzę jak ludzie u nas rzucają się na scorpiona. XDDDDD Wystarczą gry i się rzucą. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Obejrzałem filmik DF i jednak spec jest całkiem ok. Procek to na 99% nie Jaguar, gpu to niby odpowiednik PCtowego RX480 ale z kosmicznie podkreconym zegarem. Ram to ogromny upgrade względem XO. Zresztą potwierdzili że gry będą banglac w 4k z dodatkową mocą na inne upgrady graficzne. Sama rozdziałka mnie mało interesuje, cieszę się tylko że cała moc nie pójdzie w rozdzialke. Mam tylko nadzieję że cenowo nie odleca za daleko. Caly czas liczę na 399$ i wszystkio ponad to będzie imo za drogo. Tak podkręcony, że aż niższy. Jeśli już chcesz o czymś pisać, to sprawdź tabelki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi