MaiorZero 1 400 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Scorpio najbardziej ciekawi mnie pod względem jakości wykonania i kultury pracy. Jeśli będzie cicha i dobrze chłodzona przy małych rozmiarach i takiej mocy to będzie duże osiągnięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Scorpio najbardziej ciekawi mnie pod względem jakości wykonania i kultury pracy. Jeśli będzie cicha i dobrze chłodzona przy małych rozmiarach i takiej mocy to będzie duże osiągnięcie. już myślałem że kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 wiecie co to gadanie o 50% więcej mocy zeby jeszcze to dawalo przelozenie na kompleksowość gier itp ale to w obecnych czasach wiąże sie ze skalowaniem rozdzielczości czyli typ z tv 1080p i typ z tv 4k widzą to samo tylko bardziej dostosowane do swojego telewizora osobiście wolałbym więcej detali ale spoko, w końcu dla kogoś to scorpio powstaje Cytuj Odnośnik do komentarza
SuperMarcin 6 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Co tu dużo mówić, xbox będzie miał mocniejszą konsolę a Sony lepszy gry, koniec temat:p 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 serio mam dać +/-2500pln żeby grać w te same gry ma mnie jarać forza 7 gdzie tą serią rzygam, piraciatka które po ograniu alphy od razu skreśliłem, crapdał 3 czy pan świeczka? oni nie mają absolutnie żadnego pomysłu co ze sobą zrobić a każda ich decyzja to fail za failem No ale maciek, JAKA GRAFIKAAA Bardzo mnie cieszy, że nudna i płytka oferta tej generacji jest jeszcze ładniejsza i płynniejsza na pro i scorpio. Zawsze wierzyłem, że jak góvno by podać na złotym talerzu to zamieni się w tatar. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Scorpio najbardziej ciekawi mnie pod względem jakości wykonania i kultury pracy. Jeśli będzie cicha i dobrze chłodzona przy małych rozmiarach i takiej mocy to będzie duże osiągnięcie. No chyba tutaj nikt nie ma wątpliwości. Scorpio bedzie o klasę wyższy pod tym względem niż konsole Sony. S-ka może i świerszczy ale to i tak o klasę lepiej niż to, co w pewnych momentach odstawia PS4i jej mocniejszy odpowiednik. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 wiecie co to gadanie o 50% więcej mocy zeby jeszcze to dawalo przelozenie na kompleksowość gier itp ale to w obecnych czasach wiąże sie ze skalowaniem rozdzielczości czyli typ z tv 1080p i typ z tv 4k widzą to samo tylko bardziej dostosowane do swojego telewizora osobiście wolałbym więcej detali ale spoko, w końcu dla kogoś to scorpio powstaje No ale to nic nowego. Tak jest najłatwiej i nie tylko M$ to robi. Gry od czasów przeskoku z PS2/X1/GC na PS3/X360 nie zyskały za bardzo na interaktywności i szczegółowości, co doskonale udowadnia Zelda na Wii U robiąc pośmiewisko z gry od mistrzów wyciskania ostatnich soków z konsoli, czyli Horizon pod względem złożoności i interaktywności świata przedstawionego. Moc idzie w świecidełka od wielu lat. Tak czy siak, mocniejsza konsola w stosunku do innych to atut. Dzięki temu, że ta sama gra będzie musiała działać na słabszych sprzętach, Scorpio jak PS4 Pro teraz będzie miał zapas mocy, który wyrówna wszelkie spadki fps i pozwoli ogrywać gierki w ludzkich warunkach. Scorpio najbardziej ciekawi mnie pod względem jakości wykonania i kultury pracy. Jeśli będzie cicha i dobrze chłodzona przy małych rozmiarach i takiej mocy to będzie duże osiągnięcie. Będzie dobrze jeśli tylko się przyłożą do tego jak przy pierwszym One. One S też byłby spoko, gdyby nie to świerszczowanie. W stosunku do Sony będą o lata świetlne do przodu (a to wie każdy, kto widział obie konsole gdzieś indziej niż na youtube i neogaf), bo oni tną koszty wypuszczając odrzutowce z kiepskim chłodzeniem, bo i tak każdy kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokugawa1982 95 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 A co z Mocą Chmury, która miała opanować świat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Moc chmury zostanie uwolniona w Crackdown3* *tylko w multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 A co z Mocą Chmury, która miała opanować świat? A co to ma wspólnego ze Scorpio? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Forza Motorsport on Scorpio: the full story http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-forza-motorsport-on-project-scorpio-the-full-story Wiecej czytania od DF. Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 wszystkie auta są tej samej jakości wykonania co auto gracza na dodatek demo było zrobione już parę miesięcy temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 W takie bajki nie chce mi się wierzyć że 24 samochody na trasie tak samo wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) ...a może w końcu ? geometria auta i tak nie jest taka sama jak w menu, więc może i nawet się to zgadza.ekhm.Z drugiej strony 60fps w motorsporcie jest od zawsze najważniejszą rzecząfelgi aut z 3D przechodzą w 2D, a tam gdzie było 10 trójkątów - są 2...1 auto vs 24 auta i niezmienna płynność - to musi kosztować. Taka jest Forza Motorosport i wątpię by cokolwiek mogło to zmienić. Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez II Noxx II Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Modele aut w FM to akurat zawsze były dobre, lepiej żeby ta moc poszła w inne bajery niż trójwymiarowa felga w samochodzie 100m przed moim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) W takie bajki nie chce mi się wierzyć że 24 samochody na trasie tak samo wykonane. W tym demie były. Ale wiadomo, że w FM7 tak nie będzie bo to zwyczajne marnotrawienie zasobów systemowych. Demo miało tylko pokazać potencjał Scorpio nawet bez jakiejkolwiek optymalizacji. Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Project Scorpio supports FreeSync and next-gen HDMI http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-project-scorpio-supports-freesync-and-hdmi-vrr Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Fajnie, moze za dwa lata gracze konsolowi kupia sobie telewizor z freesynciem. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Teraz czas na hejt, że Scorpio wspiera technologię której nie ma inna konsola (jeszcze?)Fakt, to niszowy dodatek - ale jakiś procent ludzi na tym skorzysta. Nic by się nie stało bez tego freesynca - ale jeśli jest, to spoko, widać że ktoś tam współpracując z AMD użył głowy -MS mógłby robić to częściej... Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez II Noxx II Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Jaki hejt? I nie procent a promil tych, którzy posiadają monitory do pc z FS. Fajnie, ze jest. Szkoda, ze freesync na rynku tv #nikogo. Ale cieszmy sie, ze jest funkcja, ktora sie realnie do niczego nie przyda, wazne ze jest, nie wazne, ze ewentualnie nie dziala. Dobry plan. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Szkodzi Ci to ? bo nie rozumiemkto wie co będzie w sprzedaży na rynku TV za 2-3lata. odpowiadając: tak, fajnie że jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 po co freesync do konsoli, która m mieć betonowe fpsy? freesync jest wtedy jak nie utrzymujemy 60fps! ps nie ma tv z freesynciem a sporo monitorów z freesynciem ejst w 21:9... Wątpie by magicznie scorpio(a przede wszystkiem gry" wspierały 21:9 CHyba tylko The Order wspiera 21:9. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Betonowe FPSy to on może mieć... w 3 grach od Microsoftu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 A te wszystkie gry, które wyszły na xone nie będą chodzić perfekcyjnie na scorpio ? Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 a Ty od dziś grasz w gry, czy od wczoraj ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi