Rayos 3 170 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Aaa, okej, dzięki za wyjaśnienie koledzy Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 (edytowane) Project Scorpio Edition jest dostępny jeszcze w RTV Euro AGD w cenie 2100 zł. Pracownicy sklepu w sekcji Pytania i odpowiedzi przekazali, że jest to zamierzone działanie, ale nie mogą w 100% zagwarantować, że każdy pre-order zostanie zrealizowany (zamówienia będą realizowane według kolejności złożenia). Sam nie wiem czy otrzymam od nich konsolę, bo zamawiałem ją dopiero we wrześniu. Edytowane 11 października 2017 przez Vexilium Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 o, dzieki, zarezerwowalem sobie, a nuż się uda Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Rayos pozbyles się już Ski? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Nie mam Ski, mam fata. planowalem na dniach zamienic fata na ske, ale doszedlem do wniosku, ze chyba jednak lepiej wymienic na koxa Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Nie mam Ski, mam fata. planowalem na dniach zamienic fata na ske, ale doszedlem do wniosku, ze chyba jednak lepiej wymienic na koxa No jedyna logiczna opcja Cytuj
funditto 658 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Nie macie wrażenia, że Microsoft robi mało hype'u na ten model ? Cytuj
yab 572 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 No nie widziałem jeszcze żadnej reklamy w PL, a chyba najwyższy czas Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Project Scorpio Edition jest dostępny jeszcze w RTV Euro AGD w cenie 2100 zł. Pracownicy sklepu w sekcji Pytania i odpowiedzi przekazali, że jest to zamierzone działanie, ale nie mogą w 100% zagwarantować, że każdy pre-order zostanie zrealizowany (zamówienia będą realizowane według kolejności złożenia). Sam nie wiem czy otrzymam od nich konsolę, bo zamawiałem ją dopiero we wrześniu. Weź mnie lepiej Vex nie strasz :/ Również zapreorderowałem Koksa u nich we wrześniu, co prawda 2-go, ale zawsze... Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 ja mam jeden preorder w media markt mam nadzieję że nie anulują bo nie mam już do czego wracać :D Chociaż to euro jako backup dobry pomysł Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Najważniejsze, że nie mam preordera w (ch)U(j)ltimie, bo już teraz rwałbym włosy z głowy i obgryzał paluchy :P Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Ja nauczony tym co się działo z dostępnością prosiaka zrobiłem preorder na scorpio edition w media expert i eurortv z odbiorem w sklepie. Do tego preorder na zwykłą wersje w xkom wysyłkow. Który pierwszy sklep się odezwie/dostarczy to zarobi ;) Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 A mówili że nikt tego nie kupi... Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 W pl kupi 5 osób bo reszta to sztucznie ponabijane preordery będą a potem sklepy będą wyprzedawać po 1,5k. Cytuj
Kaczi 826 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 deala z grami w currysie niestety wykupili i najszybsza wysyłka 30/11/17 Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 (edytowane) Nie macie wrażenia, że Microsoft robi mało hype'u na ten model ? LOL Mało tego, robi większy hype na magazynowe stany S, bo robią bundle w różnych konfiguracjach. Z drugiej strony po co lansować najpotężniejsza konsole, jak najbliższe miechy leżą pod względem lineup'u Edytowane 11 października 2017 przez iluck85 Cytuj
funditto 658 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Mogliby chociaż dać więcej porównań gier One S vs One X albo PS4 Pro vs One X, ale nie..oni wolą, żeby to już zrobili gracze.. Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Może i tak wszystko będą mieli wyprzedane na pniu przez jakiś czas, a potem zaczną mocniej promować. Na razie początkowy target sam się doinformowuje. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Bo zwykli ludzie kupują wykastrowane z optyka ps4 slim czy stylowe xbox one S a nie te nowe potwory mocy . Gry te same przecież hehe . Szybsze ładowanie ? HDR ? ileś tam K ? Telewizory też przecież mają być jak najtańsze i jak największe :) Liczy się tylko GTA 5 i Fifa 18 w napędzie a nie konsola czy telewizor za gruby hajs hehe Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Sam Spencer mówił, że to dla entuzjastów, którzy chcą najwyższą jakość ;) czyli dla nas. A każule mogą grać na esce w minecrafta i fife. Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 ja mam jeden preorder w media markt mam nadzieję że nie anulują bo nie mam już do czego wracać :D Chociaż to euro jako backup dobry pomysł Ja zamówiłem edycje Skorupiaka w MM jeszcze w sierpniu ale w razie czego zamówiłem w Euro. Pewnie nie będzie takiego szału i czuję w moczu że jednak będą dostępne, to wolę dmuchać na zimne I zależy mi na tej edycji Scorpio. Byłem osobiście zapytać w Media gościa z obsługi gdzie będę odbierał konsolę. Powiedział że jeśli złożyłem zamówienie to nie powinno być problemów i będzie na mnie czekała konsola. Nie wiem czy gość mnie po prostu spławił co bym mu dupy nie zawracał czy faktycznie był pewien że nie braknie Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Nie majac 4K i HDR nie widze sensu ładowania sie w xox.Nie mając tv full HD nie widzę sensu pakowania się w Xboxa one jak tam króluje 720/900p z kilkoma remasterami w 1080p. Nawet exy jak halo i sunset,quantum break, killer instinct czy Ryse nie są w 1080p Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 (edytowane) Udało się dorwać do one x, no i ile 4k robi robotę, tak niektóre gry chodziły żenująco słabo. Gears of war był niegrywalny, cięło strasznie, zwłaszcza w tej misji na motorze, a nowy assasin działał w jakieś 20 fpsów. Pewnie jeszcze nie do końca wszystko jest dograne i na premierę będzie tip top, no ale dzisiaj wyszło po prostu marnie. Aha, forza w 4k wygląda obłędnie, obraz żyleta. Edytowane 13 października 2017 przez Moldar Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 Też grałem na Xbox One X na WGW i za marketing swojego sprzętu Xbox powinien dostać srogie baty. Nie dość, że w tym roku nic nie organizowali na scenie głównej, to XOX był dostępny dla uczestników targów dopiero od drugiej połowy dnia. Filmik promujący XOX zamiast promować ostry i wyrazisty obraz straszył miejscami skompresowanymi renderami ze starych trailerów. Niestety miałem okazję trafić na wspomnianego zepsutego dev kita z Asasynem, który wyświetlał grę maksymalnie w 15 fps-ach. Na szczęście to nie była przypadłość samej gry - na stanowisku obok wszystko chodziło normalnie. Jednakże na obu stanowiskach Asasyn miał problemy z teksturami. Mam nadzieję, że poprawią to do premiery, bo wyglądało to naprawdę słabo jak na tej klasy sprzęt. Rise of the Tomb Raider robił już lepsze wrażenie i nie miał większych problemów z płynnością. Same telewizory mogły mieć lepiej skalibrowany obraz, ale gdybym nie siedział tak blisko ekranu to pewnie bym tego nie zauważył. Jedynie jedna rzecz mocno mnie raziła - na stanowisku Gry-Online promowano XOX i Asasyna z włączonym upłynniaczem Tymczasem w strefie PlayStation większość gier była uruchomiona na PS4 Pro i pomimo mniejszych ekranów odczuwało się większy efekt WOW. Gdybym miał wybierać mocniejszą konsolę wyłącznie na podstawie moich obserwacji z WGW, to padłoby na Prosiaka... Ale żeby nie było tak dramatycznie, bo pre-ordera na iksa nie mam zamiaru anulować ;) Jestem pod ogromnym wrażeniem małych rozmiarów XOX i tego, jak wygląda Forza Motorsport 7 w 4K. Jeśli podobnie odpicowali Forzę Horizon 3 to Jednoczesne promowanie Dolby Atmos też jest dobrym pomysłem, dzięki wirtualizacji dźwięku przestrzennego w słuchawkach wyleczyłem się z potrzeby posiada głośników 5.1. 1 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 No to trafiłem na ten sam model, bo assasin działał strasznie :) Mnie się jednak podobało, że duże tv na stanowiskach Xboxa były. Nawet z bliska obraz był niesamowicie ostry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi