bloody_gipsy 70 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Już pisałem że gears się nie updatuje więc na razie to tylko ta forza. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 Na razie to nic się nie aktualizuje bo od tygodnia ponoć xlive leży. Nie sprawdzałem osobiście bo od tygodnia konsoli nie włączam ale ból dupy w internecie spory, więc chyba faktycznie jest jakaś większa awaria. Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 W jakim sensie leży? Granie online działa, ostatnio dash się aktualizował, gry też się updatują? Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 Problem dotyczy głównie Xbox Live na X360 i gier we wstecznej kompatybilności na XOne. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 (edytowane) Teraz sobie uświadomiłem że z moim łączem 20 mega neostrady jak odbiorę xboxa 7 listopada to i tak w nic nie zagram do 8 listopada. Pewnie czy to assasyn czy inna gra będzie mieć patche kilkudziesięcio gigabajtowe... Jak ja nienawidze mieszkania na za(pipi)u. 1km obok jest światłowód ehhh. Chyba sobie south parka kupie jednak. Ta gra raczej nie będzie miała patcha pod skorpiona :D Edytowane 19 października 2017 przez blantman Cytuj
subek 60 Opublikowano 20 października 2017 Opublikowano 20 października 2017 (edytowane) Teraz sobie uświadomiłem że z moim łączem 20 mega neostrady jak odbiorę xboxa 7 listopada to i tak w nic nie zagram do 8 listopada. Pewnie czy to assasyn czy inna gra będzie mieć patche kilkudziesięcio gigabajtowe... Jak ja nienawidze mieszkania na za(pipi)u. 1km obok jest światłowód ehhh. Chyba sobie south parka kupie jednak. Ta gra raczej nie będzie miała patcha pod skorpiona :D Ja mam łącze 1 gigabit i tak mi XO ciągnie na kablu i gigabitowym switchu między 60-100mb/s więc nie ma co narzekać. Duże prędkości to jedynie na Steamie można osiągnąć. PS. Też mieszkam na za(pipi)u, wieś może z 600 mieszkańców ;) A South Park polecam, nie będziesz zawiedziony :D Edytowane 20 października 2017 przez subek Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 21 października 2017 Opublikowano 21 października 2017 Szwajcarski store, preorder za ok. 1850zł https://www.microsoft.com/de-ch/store/d/xbox-one-x-konsole-1-tb/8nq33jvv1s9v/3htd?ranMID=24542&ranEAID=hL3Qp0zRBOc&ranSiteID=hL3Qp0zRBOc-KMVzlVkVDa3h2u_lHFpUXQ&tduid=(cfec1d14a6e690d96cb5f19296f5f53f)(256380)(2459594)(hL3Qp0zRBOc-KMVzlVkVDa3h2u_lHFpUXQ)() Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 października 2017 Autor Opublikowano 21 października 2017 ale chyba dopiero na 30 listopada Cytuj
funditto 657 Opublikowano 21 października 2017 Opublikowano 21 października 2017 Gdybym chciał to kupić u Szwajcarów to muszę mieć konto walutowe czy jak ? Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 21 października 2017 Opublikowano 21 października 2017 Visa/PayPal /bitcoin Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 (edytowane) Przyznam, że nabrała mnie ochota na kupno Scorpio. Jeśli różnica w jakości multiplatform będzie naprawde wyraźna, to chyba stanę się klientem. Co mnie cieszy, Wiedzmin 3 dopiero przede mna, wiec mógłym go ograć na Xbox One X w 4K po raz pierwszy. Taka wizja kusi. Myślałem o tym, czy opłaca się teraz pakować w 4k, czy lepiej poczekać na kolejna generację i doznać większego skoku. Z drugiej jednak strony, nie wiadomo kiedy PS5 wyjdzie, może to być i nawet 3 lata, a nie chce mi się tyle czekać. Tak więc czekam do premiery konsoli i na wiecej testów. Ciekawi mnie również Black Friday, może niektore TV będzie można wyrwać taniej. 6 tys na tv mogę dać. Edytowane 22 października 2017 przez Lukas_AT Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 Kup Xboxa a za 2lata możesz go nawet sprzedać za jakieś grosze pokroju 500-700zł i kupić nową generację (jeśliby wyszła wtedy). Cytuj
Gość Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 Ale po co skoro może wyszarpać na XOXa i grać w te same smutne jak pizda gry w yebanym 4K czaisz to? Wiesz jak kupa wtedy wygląda? Jak prawdziwa. Ja bym brał XOXa, exy mnie przekonały. Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 (edytowane) Ale po co skoro może wyszarpać na XOXa i grać w te same smutne jak pizda gry w yebanym 4K czaisz to? Wiesz jak kupa wtedy wygląda? Jak prawdziwa. Ja bym brał XOXa, exy mnie przekonały.I po (pipi) prowokujesz?Kolejny wyznawca kościoła plejstejszyn. Edytowane 22 października 2017 przez bloody_gipsy Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 Przyznam, że nabrała mnie ochota na kupno Scorpio. Jeśli różnica w jakości multiplatform będzie naprawde wyraźna, to chyba stanę się klientem. Co mnie cieszy, Wiedzmin 3 dopiero przede mna, wiec mógłym go ograć na Xbox One X w 4K po raz pierwszy. Taka wizja kusi. Myślałem o tym, czy opłaca się teraz pakować w 4k, czy lepiej poczekać na kolejna generację i doznać większego skoku. Z drugiej jednak strony, nie wiadomo kiedy PS5 wyjdzie, może to być i nawet 3 lata, a nie chce mi się tyle czekać. Tak więc czekam do premiery konsoli i na wiecej testów. Ciekawi mnie również Black Friday, może niektore TV będzie można wyrwać taniej. 6 tys na tv mogę dać. Na ocenę tego przyjdzie nieco poczekać, choć już teraz redakcja DF twierdzi, że przy TR oraz Shadow of War różnica na korzyść sprzętu M$ jest spora, a to tylko dwie gry. Ty to się nie zastanawiaj, tylko w listopadzie marsz do sklepu. Dodam, że Wiedźmin III w edycji Gry Roku, jest obecnie w usłudze Gold za osiemdziesiąt zł. Nad 4k do Xbox One X też nie zwlekaj. Wiesz jak to jest. Zanim wyjdzie nowa generacja (czy tam pół generacja), to technologia wystrzeli do przodu i praktycznie zawsze będzie coś nowszego, coś lepszego. Poczekałbym co najwyżej do słynnych promocji obejmujących czarny piątek, chociaż to tez zależy gdzie gotówkę wydasz, bowiem w rodzimym kraju te promocje są, jakie są. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 (edytowane) Czekam wlasnie na Black Friday, tu na Wyspach potrafia byc dobre promocje. A moze i Xbox One X tez bedzie mozna delikatnie taniej kupic, bo GAME co roku tnie ceny konsol. Edytowane 22 października 2017 przez Lukas_AT Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 O tym właśnie napisałem. W ubiegłym roku w Polsce taki OLED B6 przecenili o pół tysiąca zł, a w UK o ponad .... tysiąc funtów. Z Xbox One X raczej tak hiper optymistyczny bym nie był, jednak to zupełnie nowy sprzęt, ale przecież Kyo z chłopakami wrzucali jakiś czas temu świetne promocje - kombo X + kilka gier za odpowiednią cenę.Zatem być może hamburgery i ekipa z Wielkiej Brytanii dostaną coś ciekawego. U nas nie liczyłbym na nic więcej jak "kup pan Xboxa nowego, a dodatkowy kontroler za 40% mniej nabędziesz".W każdym razie daj znać, jak tam sprawa będzie u was wyglądała. Jestem ciekaw. Cytuj
Gość Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 Ale po co skoro może wyszarpać na XOXa i grać w te same smutne jak pizda gry w yebanym 4K czaisz to? Wiesz jak kupa wtedy wygląda? Jak prawdziwa. Ja bym brał XOXa, exy mnie przekonały.I po (pipi) prowokujesz?Kolejny wyznawca kościoła plejstejszyn. Gram tylko na Xie więc się nie podniecaj. Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 Ale po co skoro może wyszarpać na XOXa i grać w te same smutne jak pizda gry w yebanym 4K czaisz to? Wiesz jak kupa wtedy wygląda? Jak prawdziwa. Ja bym brał XOXa, exy mnie przekonały.I po (pipi) prowokujesz?Kolejny wyznawca kościoła plejstejszyn. Gram tylko na Xie więc się nie podniecaj. A ja na x i na ps i nie podniecam się. Cytuj
subek 60 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Przyznam, że nabrała mnie ochota na kupno Scorpio. Jeśli różnica w jakości multiplatform będzie naprawde wyraźna, to chyba stanę się klientem. Co mnie cieszy, Wiedzmin 3 dopiero przede mna, wiec mógłym go ograć na Xbox One X w 4K po raz pierwszy. Taka wizja kusi. Myślałem o tym, czy opłaca się teraz pakować w 4k, czy lepiej poczekać na kolejna generację i doznać większego skoku. Z drugiej jednak strony, nie wiadomo kiedy PS5 wyjdzie, może to być i nawet 3 lata, a nie chce mi się tyle czekać. Tak więc czekam do premiery konsoli i na wiecej testów. Ciekawi mnie również Black Friday, może niektore TV będzie można wyrwać taniej. 6 tys na tv mogę dać. Ja bym brał, zresztą mam preordera, wstrzymałem się z prosiakiem na rzecz Scorpio i patrząc po wstępnych testach to był dobry pomysł. Przeczekasz do następnej generacji to cały czas będziesz miał z tyłu głowy, że za kolejny rok czy 1,5 wyjdzie 1,5 nextgena i tak można czekać w nieskończoność. Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 (edytowane) http://uk.ign.com/articles/2017/10/23/4-xbox-360-games-getting-xbox-one-x-enhancements Wybrane gry z Xbox 360 dostępne w ramach BC dostaną specjalne ulepszenia na Xbox One X, m.in. większą rozdzielczość i HDR! Aktualnie potwierdzono wsparcie dla Halo 3, The Elder Scrolls IV: Oblivion, Fallout 3 i Assassin’s Creed 1. Edytowane 23 października 2017 przez Vexilium 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Gdyby tak Dark Souls dostał taiego patcha... Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 chyba rusza machina marketingowa Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 (edytowane) troche chu,jowa ta reklama, pare dni temu na fesie latal reklama tego ze bedzie reklama xD no i wyszlo jak zawsze bez szalu. Edytowane 23 października 2017 przez kubson Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Ciekawe czy dzieci będą krzyczały teraz do rodziców : "mamo kup mi Xboxa one X bo chce minecrafta w 4k" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi