Skocz do zawartości

XBOX ONE X @ Project Scorpio

Featured Replies

Opublikowano

Miałem taki headset bezprzewodowy jak wyżej na X360 i byłem zadowolony, ale była to wtedy alternatywa dla tego podstawowego, który był po prostu strasznym badziewiem. Tylko jest jedna różnica - wówczas headsety były tylko do gadania, teraz mogą służyć również do dźwięku z gry. Wobec setek dowolnych alternatyw, ile byłoby osób kupujących dedykowany headset tylko do rozmów w grupie? Musieliby zrobić jak z nowszym headsetem do X360 - twa tryby, Xbox albo bluetooth, ale na konsoli nadal byłby tylko do rozmów, więc nie wiem czy znalazłby wielu nabywców.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 178,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

No dobrze. Jako, że spędziłem z najnowszą maszyną od M$ odpowiednio dużo czasu, to wypada przedstawić swoją opinię. Wiadomo, kto miał kupić, ten kupił. Niebieskich i tak się nie przekona, ale być może

• Nie ma czegoś takiego jak "marka sony", wsadź sobie to fanbojskie pierdolenie do kieszeni   Jakoś w latach 2005-2008 nie miała znaczenia marka playstation, która przecież dominowała wtedy już 10 lat

• Także ten...

Opublikowano

Oj miło wspominam headset bluetooth, zero je.banych kabli.

Teraz też jak gram to tylko na headsecie do komunikacji, ale ma pie.rdolony kabel podłączony do kontrolera :[ , bardzo bym się ucieszył jakby SONY i MS wrócili do obsługi tych słuchawek bez żadnych dodatkowych dongli, jak jest w przypadku słuchawek Sony 2.0

Opublikowano

co by nie mówić nowy x wygląda solidnie podoba mi się, jedynie do nowego zakupu może mnie skłonić gearsy 5 halo 6 no i parę nowych solidnych exlusivów. Jako posiadacz magnetowidu ograłem to co było do ogrania i nie widzę sensu zakupu skorpiona tym bardziej że w domu ps pro. Ale pewnego dnia jak się gier trochę nazbiera stanę się jego posiadaczem. 

Opublikowano

Ja na wejściu miałbym Wiedźmina 3 z dodatkami (backlog), Forzę 7 której zakup póki co przełożyłem, Gears of War 4, pewnie bym sięgnął po Quantum Break + plus może jakaś multiplatforma i na ten rok by wystarczyło, bo jeszcze mam PS4.

Opublikowano

Quantum break to rozczarowanie przynajmniej dla mnie przydałby się alan wake 2

Edytowane przez dragonosi

Opublikowano

Wiem, że był rozczarowaniem, ale na dogryzkę pomiędzy lepszymi tytułami się sprawdzi, a poza tym podoba mi się motyw z serialem.

Opublikowano

mi sie gra podobala ale faktycznie druga czesc alana by sie przydala

Opublikowano

no pewnie ze powaznie traktuje, maja udawac ze nic sie nie dzieje ? :) Konfa sie udala, ale za to obnizki cen prosiaka nie bylo czyli One X moze jeszcze znalezc swoja nisze na rynku.

Miejmy nadzieje ze znajdzie, bo ostatnie kwartalne  wyniki finansowe Xboxa jako dywizji w MS sa fatalne, a Cloud itp notuje fantastyczne wyniki i tutaj jest realne ryzyko marginalizacji marki.

Opublikowano

Kod na Game passa tez bedzie na 6 miesięcy?

Opublikowano

Kod na Game passa tez bedzie na 6 miesięcy?

Na Golda w zwykłej wersji

Opublikowano

Uściślając: każdy XOX (zwykły i Scorpio) ma w zestawie 14-dniowego triala Golda i 1 miesiąc Xbox Game Pass. Zwykłe XOX-y z polskiej dystrybucji dostaną dodatkowo 6 miesięcy pełnego Golda. Zostaje tylko kwestia Skorpionów, dam znać jak czegoś się dowiem.

EDIT: Nic nie wiadomo o Scorpio, a zatem pewnie obejdziemy się smakiem...

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

Mnie zastanawia ile konsol wrzucą do nas, czy da radę bez problemu kupić. W przypadku Xbox one s na początku był problem z tego co pamiętam.

Opublikowano

Mnie zastanawia ile konsol wrzucą do nas, czy da radę bez problemu kupić. W przypadku Xbox one s na początku był problem z tego co pamiętam.

Ja nie pamiętam żeby były problemy.

Opublikowano

Xbox One S 2 TB mieli po 1 szt. a i było tak że nie mieli w ogóle w slepach.

Edytowane przez cithall

Opublikowano

Ja zamówienie w Media Markcie złożyłem 25 sierpnia i mam nadzieję, że nie obejdę się smakiem. Trochę by mnie to rozczarowało :/

Opublikowano

Xbox One S 2 TB mieli po 1 szt. a i było tak że nie mieli w ogóle w slepach.

Nie wiem gdzie szukałeś bo ja 2 dni po premierze na luzie kupiłem przez neta.

Opublikowano

U mnie w Gdańsku nie było praktycznie nigdzie. Dużo osób pisało o problemie z dostępnością w innych miastach. Mówię o sklepach stacjonarnych typu Saturn, Media Markt, Euro itp. W necie to ja wiem, że można było sobie gdzieś kupić.

Edytowane przez cithall

Opublikowano

U mnie w Gdańsku nie było praktycznie nigdzie. Dużo osób pisało o problemie z dostępnością w innych miastach. Mówię o sklepach stacjonarnych typu Saturn, Media Markt, Euro itp. W necie to ja wiem, że można było sobie gdzieś kupić.

Ok. W sklepach nie sprawdzałem wtedy bo akurat przez net było taniej.

Opublikowano

Ja zamówienie w Media Markcie złożyłem 25 sierpnia i mam nadzieję, że nie obejdę się smakiem. Trochę by mnie to rozczarowało :/

Rozczarowało? Zapreorderowałem tydzień po Tobie i gdyby mi Euro zakomunikowało, że nie ma to bym się autentycznie WK.URWIŁ :angry: