Opublikowano 28 października 20177 l Miałem taki headset bezprzewodowy jak wyżej na X360 i byłem zadowolony, ale była to wtedy alternatywa dla tego podstawowego, który był po prostu strasznym badziewiem. Tylko jest jedna różnica - wówczas headsety były tylko do gadania, teraz mogą służyć również do dźwięku z gry. Wobec setek dowolnych alternatyw, ile byłoby osób kupujących dedykowany headset tylko do rozmów w grupie? Musieliby zrobić jak z nowszym headsetem do X360 - twa tryby, Xbox albo bluetooth, ale na konsoli nadal byłby tylko do rozmów, więc nie wiem czy znalazłby wielu nabywców.
Opublikowano 28 października 20177 l Oj miło wspominam headset bluetooth, zero je.banych kabli. Teraz też jak gram to tylko na headsecie do komunikacji, ale ma pie.rdolony kabel podłączony do kontrolera :[ , bardzo bym się ucieszył jakby SONY i MS wrócili do obsługi tych słuchawek bez żadnych dodatkowych dongli, jak jest w przypadku słuchawek Sony 2.0
Opublikowano 28 października 20177 l co by nie mówić nowy x wygląda solidnie podoba mi się, jedynie do nowego zakupu może mnie skłonić gearsy 5 halo 6 no i parę nowych solidnych exlusivów. Jako posiadacz magnetowidu ograłem to co było do ogrania i nie widzę sensu zakupu skorpiona tym bardziej że w domu ps pro. Ale pewnego dnia jak się gier trochę nazbiera stanę się jego posiadaczem.
Opublikowano 28 października 20177 l Ja na wejściu miałbym Wiedźmina 3 z dodatkami (backlog), Forzę 7 której zakup póki co przełożyłem, Gears of War 4, pewnie bym sięgnął po Quantum Break + plus może jakaś multiplatforma i na ten rok by wystarczyło, bo jeszcze mam PS4.
Opublikowano 28 października 20177 l Quantum break to rozczarowanie przynajmniej dla mnie przydałby się alan wake 2 Edytowane 28 października 20177 l przez dragonosi
Opublikowano 28 października 20177 l Wiem, że był rozczarowaniem, ale na dogryzkę pomiędzy lepszymi tytułami się sprawdzi, a poza tym podoba mi się motyw z serialem.
Opublikowano 28 października 20177 l mi sie gra podobala ale faktycznie druga czesc alana by sie przydala
Opublikowano 30 października 20177 l IMO Sony chyba równiez traktuje premiere XOX na serio, bo tak sie reklamuje w Londynie:
Opublikowano 30 października 20177 l no pewnie ze powaznie traktuje, maja udawac ze nic sie nie dzieje ? :) Konfa sie udala, ale za to obnizki cen prosiaka nie bylo czyli One X moze jeszcze znalezc swoja nisze na rynku. Miejmy nadzieje ze znajdzie, bo ostatnie kwartalne wyniki finansowe Xboxa jako dywizji w MS sa fatalne, a Cloud itp notuje fantastyczne wyniki i tutaj jest realne ryzyko marginalizacji marki.
Opublikowano 31 października 20177 l Info z pewnego źródła: XOXy z polskiej dystrybucji będą dodatkowo zawierać kod na 6 miesięcy Golda.
Opublikowano 31 października 20177 l Kod na Game passa tez bedzie na 6 miesięcy? Na Golda w zwykłej wersji
Opublikowano 31 października 20177 l Uściślając: każdy XOX (zwykły i Scorpio) ma w zestawie 14-dniowego triala Golda i 1 miesiąc Xbox Game Pass. Zwykłe XOX-y z polskiej dystrybucji dostaną dodatkowo 6 miesięcy pełnego Golda. Zostaje tylko kwestia Skorpionów, dam znać jak czegoś się dowiem. EDIT: Nic nie wiadomo o Scorpio, a zatem pewnie obejdziemy się smakiem... Edytowane 31 października 20177 l przez Vexilium
Opublikowano 31 października 20177 l Mnie zastanawia ile konsol wrzucą do nas, czy da radę bez problemu kupić. W przypadku Xbox one s na początku był problem z tego co pamiętam.
Opublikowano 31 października 20177 l Mnie zastanawia ile konsol wrzucą do nas, czy da radę bez problemu kupić. W przypadku Xbox one s na początku był problem z tego co pamiętam. Ja nie pamiętam żeby były problemy.
Opublikowano 31 października 20177 l Xbox One S 2 TB mieli po 1 szt. a i było tak że nie mieli w ogóle w slepach. Edytowane 31 października 20177 l przez cithall
Opublikowano 31 października 20177 l Ja zamówienie w Media Markcie złożyłem 25 sierpnia i mam nadzieję, że nie obejdę się smakiem. Trochę by mnie to rozczarowało :/
Opublikowano 31 października 20177 l Xbox One S 2 TB mieli po 1 szt. a i było tak że nie mieli w ogóle w slepach. Nie wiem gdzie szukałeś bo ja 2 dni po premierze na luzie kupiłem przez neta.
Opublikowano 31 października 20177 l U mnie w Gdańsku nie było praktycznie nigdzie. Dużo osób pisało o problemie z dostępnością w innych miastach. Mówię o sklepach stacjonarnych typu Saturn, Media Markt, Euro itp. W necie to ja wiem, że można było sobie gdzieś kupić. Edytowane 31 października 20177 l przez cithall
Opublikowano 31 października 20177 l U mnie w Gdańsku nie było praktycznie nigdzie. Dużo osób pisało o problemie z dostępnością w innych miastach. Mówię o sklepach stacjonarnych typu Saturn, Media Markt, Euro itp. W necie to ja wiem, że można było sobie gdzieś kupić. Ok. W sklepach nie sprawdzałem wtedy bo akurat przez net było taniej.
Opublikowano 31 października 20177 l Ja zamówienie w Media Markcie złożyłem 25 sierpnia i mam nadzieję, że nie obejdę się smakiem. Trochę by mnie to rozczarowało :/ Rozczarowało? Zapreorderowałem tydzień po Tobie i gdyby mi Euro zakomunikowało, że nie ma to bym się autentycznie WK.URWIŁ
Opublikowano 31 października 20177 l MS pobiera mi hajs z konta za Project Scorpio. Czyżby będzie szybciej niż 07.11. :D?