Opublikowano 31 października 20177 l W sklepie ms zawsze z tydzień przed pobiera za preordera, a zakupy dochodzą w dzień premiery albo zaraz po. Przed premierą na pewno bym nie liczył.
Opublikowano 31 października 20177 l It’s happening Nie, nie będzie szybciej. W mailu z zamówieniem jest napisane, że chargują na tydzień przed ;).
Opublikowano 31 października 20177 l Aktualnie w MM można kupić Koksa za 1870zł. Edytowane 31 października 20177 l przez Starh
Opublikowano 31 października 20177 l mówisz o tych którzy mają konto premium Większość zapewne ma ;) Fakt, powinienem o tym napisać.
Opublikowano 31 października 20177 l K,urwa no nie wiem, tam chyba składałem preorder bo na scorpio był. A czemu nie? W sumie jak mam 300 zł dopłacać za napis to raczej to anuluję i biorę w MM za przyjemną cenę.
Opublikowano 31 października 20177 l K,urwa no nie wiem, tam chyba składałem preorder bo na scorpio był. A czemu nie? W sumie jak mam 300 zł dopłacać za napis to raczej to anuluję i biorę w MM za przyjemną cenę. W Scorpio masz ten stand na konsolę, ale podobno nie ma kodu na 6 miesięcznego golda :/
Opublikowano 31 października 20177 l Jest normalnie 2200, nie wiem gdzie kolega widzi cenę 1870. Jak masz konto premium, to z kodem wychodzi 1870 zł (-15%). Taki switch w bundlu z Krolikami i Mario wychodzi 1590. Jeżeli ktoś ma premium to chyba najlepszy czas na zakup konsoli. Edytowane 31 października 20177 l przez Starh
Opublikowano 31 października 20177 l Jakim kodem? Każdy posiadacz premium dostaje jednorazowy kod na maila. Edytowane 31 października 20177 l przez Starh
Opublikowano 31 października 20177 l Nie można napisać od razu pełnej informacji :p? Kiedy ten kod się dostaje, przy rejestracji czy może to jakaś aktualna promocja?
Opublikowano 1 listopada 20177 l Mam konto premium, nie mam żadnego kodu na mailu. Można prosić więcej szczegółów?
Opublikowano 1 listopada 20177 l Rzekomo dzisiaj miało zejść embargo na recenzje konsoli. Póki co nic nie widzę.Interesuje mnie najważniejsza kwestia: konsola jest cicha?
Opublikowano 1 listopada 20177 l Embargo zejdzie dopiero jutro lub pojutrze, różne strony podają różne daty. Na Xbox Wire pojawiają się artykuły na temat ulepszonych gier na XOX, dzisiaj opisano zmiany dotyczące Wiedźmina 3: With the additional power of the Xbox One X, we are able to deliver The Witcher 3: Wild Hunt in 4K, while providing numerous visual tweaks such as higher-quality shadows, ambient occlusion & texture filtering, as well as higher resolution textures, and an all-around performance boost. Więcej tutaj: https://news.xbox.com/2017/11/01/inside-xbox-one-x-enhanced-the-witcher-3-wild-hunt/ Edytowane 1 listopada 20177 l przez Vexilium
Opublikowano 1 listopada 20177 l Rzekomo dzisiaj miało zejść embargo na recenzje konsoli. Póki co nic nie widzę.Interesuje mnie najważniejsza kwestia: konsola jest cicha? Rzekomo dopiero w piątek schodzi embargo ;/
Opublikowano 1 listopada 20177 l Rzekomo dzisiaj miało zejść embargo na recenzje konsoli. Póki co nic nie widzę.Interesuje mnie najważniejsza kwestia: konsola jest cicha?Tak.Edit: Porównywalny poziom do S. Chwilami może ciut głośniejsza ale zależy od odtwarzanych materiałów.
Opublikowano 2 listopada 20177 l 2 listopada schodzi. W Polsce 3.11 godzina 8 rano (takie info mam w papierach do naszej redakcyjnej konsoli;) ) Edytowane 2 listopada 20177 l przez -gmeru-
Opublikowano 2 listopada 20177 l Z tym wiedźmin em to chyba ściema. Cienie, ambient occlusion I resolution to mamy na PS4. A ledwo zauważalne, afx16 robi większą różnice. Jak na xox ma być to samo to gdzie idzie te 6TF,326GB/s i 12GB ramu? Edytowane 2 listopada 20177 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 2 listopada 20177 l Przecież nikt nie będzie Ci gry pisał na nowo tylko dlatego ze MS z Sony postanowili wydać sobie mocniejsze konsole, w przypadku wszystkich starszych tytułów które dostaną patche będą to zmiany kosmetyczne - typu wyższa rozdzielczość czy lepsze wygładzanie.