Skocz do zawartości

XBOX ONE X @ Project Scorpio

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 178,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

No dobrze. Jako, że spędziłem z najnowszą maszyną od M$ odpowiednio dużo czasu, to wypada przedstawić swoją opinię. Wiadomo, kto miał kupić, ten kupił. Niebieskich i tak się nie przekona, ale być może

• Nie ma czegoś takiego jak "marka sony", wsadź sobie to fanbojskie pierdolenie do kieszeni   Jakoś w latach 2005-2008 nie miała znaczenia marka playstation, która przecież dominowała wtedy już 10 lat

• Także ten...

Opublikowano

Od jutra na XOX będzie można zobaczyć insekty w 4K i HDR:

A tak serio to tylko aplikacja pokazująca możliwości nowych technologii, całkiem fajny bajer dla osób nieobeznanych w temacie.

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

Tyle jarania się ale zanim wy pościągacie te gierki i patche to z tydzień jeszcze minie :)

Opublikowano

No na starym necie by słabo było, teraz zwykle pobieranie z XBL idzie mi 100-200 Mb/s. Ale myślę, że sporo ludzi w temacie też ma światłowód.

Opublikowano

The Evil Within 2 Runs at 1800P on Xbox One X and 1260P on PS4 Pro:

https://wccftech.com/the-evil-within-2-1800p-xbox-one-x/

Różnica spora.

Chociaż ja te wszystkie porównania chciałbym zobaczyć u siebie w ruchu. Tak jak robiłem z ps4 i pro. Niby różnicy nie było od tak widać, ale jak sie przyłączyło na amatora to od razu reakacja, że dużo gorzej wygląda (u4/horizon).

Up ja mam tu słaby tylko 20mb :/

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Przypomni ktoś ile w cyfrowej wersji zajmuje Forza 7 w 4k ?

U mnie też net 20 MB

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Tyle jarania się ale zanim wy pościągacie te gierki i patche to z tydzień jeszcze minie :)

Koks w trybie czuwania i zapuszczanie ściągania w nocy. W czym problem?

Opublikowano

Puki co nie ma też co wyrokować, bo to gry pociągnięte do koxa. Poczekajmy trochę i zobaczmy jak już zrobią gry, które od początku były robione z uwzględnieniem pro/xox.

Np Anthem...
Opublikowano

Ja anuluje swojego scorpio. Szkoda 2k jesli ja mam na sile szukac roznicy.

Opublikowano

Dzieje się, saturn wysłał mi maila że dotarł do nich mój XOX Scorpio edition. Jak ktoś jest z Gdańska i chciałby edycje Scorpio to oddam rezerwacje w euro.

Edytowane przez cithall

Opublikowano

;/ u mnie cisza saturn milczy.

Opublikowano

Pelno tego bedzie, ludzie porobili podwojne rezerwacje. Do tego tez sa rezygnacje w ogole z kupna

Opublikowano

poczekaj do jutra a będziesz miał w każdym mm/saturnie czy euro. Ja sam dzisiaj biorę sztuke ze sklepu który pierwszy się odezwie do 15. A drugą anuluje aby już trafiła do obiegu

Opublikowano

Pelno tego bedzie, ludzie porobili podwojne rezerwacje. Do tego tez sa rezygnacje w ogole z kupna

Skąd wiesz? Prowadzisz jakieś statystyki?

Opublikowano

Tak. Informacje z pierwszej reki, drugiej tez i z prawej nogi